Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Legoland Discovery Centre

42 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

4.0 kautta 5.0 Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

4.0 kautta 5.0 Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
Select Hotel Berlin The Wall on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
186 €
Grand Hyatt Berlin

Grand Hyatt Berlin

5.0 kautta 5.0 Marlene-Dietrich-Platz 2, Berliini, BE
Grand Hyatt Berlin on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Potsdamer Platz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 342 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
41 €
Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

3.0 kautta 5.0 Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
Novum Hotel Aldea Berlin Centrum on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 230 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
120 €
Berlin Marriott Hotel

Berlin Marriott Hotel

5.0 kautta 5.0 Inge-Beisheim-Platz 1, Berliini, BE
Berlin Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Potsdamer Platz. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2004 rakennetussa hotellissa on 379 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
162 €
The Mandala Hotel Berlin

The Mandala Hotel Berlin

5.0 kautta 5.0 Potsdamer Str. 3, Berliini, BE
The Mandala Hotel Berlin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Potsdamer Platz on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 158 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
225 €
The Ritz-Carlton, Berlin

The Ritz-Carlton, Berlin

5.0 kautta 5.0 Potsdamer Platz 3, Berliini, BE
The Ritz-Carlton, Berlin on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Potsdamer Platz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 303 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
42 €
Novum Hotel City B Berlin Centrum

Novum Hotel City B Berlin Centrum

3.0 kautta 5.0 Potsdamer Str. 129, Berliini, BE
Novum Hotel City B Berlin Centrum on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1996 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 116 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
73 €
Scandic Berlin Potsdamer Platz

Scandic Berlin Potsdamer Platz

4.0 kautta 5.0 Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
Scandic Berlin Potsdamer Platz on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Potsdamer Platz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 561 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
68 €
fjord hotel berlin

fjord hotel berlin

3.0 kautta 5.0 Bissingzeile 13, Berliini, BE
Fjord hotel berlin on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Berlinale Palast. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, concierge-palvelut ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 1994 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 64 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
71 €
Movenpick Hotel Berlin

Movenpick Hotel Berlin

4.5 kautta 5.0 Schoeneberger Str. 3, Berliini, BE
Movenpick Hotel Berlin on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Friedrichstraße on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1914 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 243 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
94 €
Motel One Berlin-Potsdamer Platz

Motel One Berlin-Potsdamer Platz

Leipziger Platz 12, Berliini, BE
Motel One Berlin-Potsdamer Platz on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Potsdamer Platz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä hotellissa on 239 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
49 €
aletto Hotel Potsdamer Platz

aletto Hotel Potsdamer Platz

Luckenwalder Straße 12-14, Berliini
Aletto Hotel Potsdamer Platz sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tempodrom. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 227 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Germany Onboarding Test Prop 02

Germany Onboarding Test Prop 02

Schellingstraße 1, Berlin, Berlin
Germany Onboarding Test Prop 02 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Potsdamer Platz.
80 €
Maritim Hotel Berlin

Maritim Hotel Berlin

4.0 kautta 5.0 Stauffenbergstr. 26, Berliini, BE
Maritim Hotel Berlin on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Berliner Philharmonie. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 505 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Legoland Discovery Centre läheltä

Haluaisitko, että Legoland Discovery Centre olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Legoland Discovery Centre sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Legoland Discovery Centre ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Berliini hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.