Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Lido di Ostia

39 €
Hotel Sirenetta

Hotel Sirenetta

3.0 kautta 5.0 Lungomare Paolo Toscanelli 46, Rooma, RM
Hotel Sirenetta on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Il Curvone. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
58 €
Fly Decò Hotel

Fly Decò Hotel

4.0 kautta 5.0 Lungomare P. Toscanelli, 52a, Rooma
Fly Decò Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Il Curvone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä rantabaarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 31 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
34 €
Hotel La Scaletta

Hotel La Scaletta

3.0 kautta 5.0 Lungomare Paolo Toscanelli 130, Rooma, RM
Hotel La Scaletta on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pontile di Ostia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset majoitusliikkeestä rautatieasemalle (lisämaksusta). Tässä vuonna 1938 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
59 €
Loft

Loft

Corso Regina Maria Pia, 9, Rooma
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Il Curvone. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
47 €
Dipendenza Hotel Bellavista

Dipendenza Hotel Bellavista

3.0 kautta 5.0 Piazzale Magellano 22, Rooma, RM
Dipendenza Hotel Bellavista on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Il Curvone. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
63 €
Aran Blu Hotel

Aran Blu Hotel

4.0 kautta 5.0 Lungomare Duca degli Abruzzi 72, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Aran Blu Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman turistisatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 68 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Barocchetto Romano

Barocchetto Romano

Via Lucio Coilio, 38, Rooma
Barocchetto Romano on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pontile di Ostia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä majatalossa on 3 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
39 €
Hotel Ping Pong

Hotel Ping Pong

3.0 kautta 5.0 Lungomare Paolo Toscanelli 84, Ostia, Rooma
Hotel Ping Pong on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pontile di Ostia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Hotel Bellavista

Hotel Bellavista

3.0 kautta 5.0 Piazzale Magellano 16, Ostia, Rooma, RM
Hotel Bellavista on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Il Curvone. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Rome4Guest Ostia

Rome4Guest Ostia

Via Delle Baleari, 216, Rooma
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pontile di Ostia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
55 €
Rifugio San Francesco

Rifugio San Francesco

Via Della Santabarbara 28, Lido di Roma, Rooma, RM
Rifugio San Francesco on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rooman turistisatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Affittacamere Sunset

Affittacamere Sunset

36 Lungomare Duca degli Abruzzi, Rooma
Affittacamere Sunset sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rooman turistisatama. Tässä majatalossa on 3 huonetta.
45 €
Mary's House

Mary's House

Corso Duca di Genova 26, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Mary's House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pontile di Ostia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
75 €
Affittacamere Greed

Affittacamere Greed

9 Via delle Carene, Rooma
Affittacamere Greed sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pontile di Ostia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
45 €
Boutique Stop and Sea Guesthouse

Boutique Stop and Sea Guesthouse

Viale Paolo Orlando, 7, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Boutique Stop and Sea Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Il Curvone. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Lido di Ostia

Näytä kaikki

Kohteen Lido di Ostia hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Lido di Ostia? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 155 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Lido di Ostia löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Lido di Ostia, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Lido di Ostia tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 6 lentokenttähotellia
 • 3 halpaa hotellia
 • 3 lapsiystävällistä hotellia
 • 3 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lido di Ostia

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Lido di Ostia, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Lido di Ostia niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Rifugio San Francesco
 • Dipendenza Hotel Bellavista
 • Hotel Sirenetta

Kohteeseen Lido di Ostia tutustuminen

Lido di Ostia on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja huvivenesatamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Lido di Ostia ja sen lähellä kuuluu:

 • PalaPelliconen urheilukompleksi
 • Spiaggia Libera Canale dei Pescatori
 • Il Curvone
 • Pontile di Ostia
 • Castelfusano
 • Case a Giardino
 • Le Case a Giardinon rauniot Ostia Antican antiikinaikaisessa kaupungissa

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Lido di Ostia, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Lido di Ostia?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Lido di Ostia, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Lido di Ostia, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 4 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 188 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 135 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 99 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 6 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 341 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Lido di Ostia on 763 cm.

Viimeksi varatut hotellit Lido di Ostia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.