Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit München

Hilton Munich Airport 107 €
Hilton Munich Airport

Hilton Munich Airport

Terminalstrasse Mitte 20, Oberding, BY
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Freisinger Dom (kirkko), Sichtungsgarten Weihenstephan (puutarha) ja Erdinger Weissbraun panimo ovat 15 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Therme Erding (kylpylä) ja Weihenstephanin panimo ovat myös 20 kilometrin päässä. München Flughafen Terminalin S-Bahn-asema ja Münchenin lentokentän S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  H2 Hotel München Olympiapark 61 €
  H2 Hotel München Olympiapark

  H2 Hotel München Olympiapark

  Moosacher Str. 82, München, BY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sea Life Aquarium (akvaario), Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Olympiazentrumin U-Bahn-asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Le Méridien München 127 €
   Le Méridien München

   Le Méridien München

   Bayerstr. 41, München, BY
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksalainen teatteri ja Karlsplatz - Stachus (aukio) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Theresienwiese ja Königsplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eurostars Grand Central 89 €
    Eurostars Grand Central

    Eurostars Grand Central

    Arnulfstr. 35, München, BY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Augustiner Keller, Theresienwiese ja Karlsplatz - Stachus (aukio) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Frauenkirche (kirkko) ja Uusi kaupungintalo - Kellopeli ovat myös 3 kilometrin päässä. Hackerbrücken S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Maillingerstraßen U-Bahn-asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Express Munich - City East 79 €
     Holiday Inn Express Munich - City East

     Holiday Inn Express Munich - City East

     Neumarkter Strasse 85b, München
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Münchenin messukeskus, Bayerin kansallismuseo ja Deutsches Museum (museo) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Englantilainen puutarha ja Chinesischer Turm (kiinalainen torni) ovat myös 5 kilometrin päässä. Berg am Laimin S-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Josephsburgin U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sofitel Munich Bayerpost 216 €
      Sofitel Munich Bayerpost

      Sofitel Munich Bayerpost

      Bayerstrasse 12, München, BY
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Marienplatz (aukio), Pinakothek der Modernen nykytaiteen museo ja Residenzin palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Hofbräuhausin olutsali ja Deutsches Museum (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       MOXY Munich Airport 59 €
       MOXY Munich Airport

       MOXY Munich Airport

       Eichenstrasse 1 , Oberding, Baijeri
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Erdinger Weissbraun panimo on 7,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Therme Erding (kylpylä) ja Weihenstephanin panimo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Schleißheimin palatsi ja Olympialaisten soutustadion ovat myös 32 kilometrin päässä.

        Novotel Muenchen City 99 €
        Novotel Muenchen City

        Novotel Muenchen City

        Hochstrasse 11, München, BY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gasteigin kulttuurikeskus ja Deutsches Museum (museo) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Viktualienmarkt ja Hofbräuhausin olutsali ovat myös 2 kilometrin päässä. Rosenheimer Platzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Isartorin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset München

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit München

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Münchenissä – Etelä-Saksan keskuksessa

         Saksan kolmanneksi suurin kaupunki, Etelä-Saksan keskus München tarjoaa vierailijoilleen aimo annoksen kulttuuria, arkkitehtuuria, urheilua sekä upeita puistoja. Virallisesti 1100-luvun puolivälissä alkunsa saanut kaupunki on tänä päivänä Etelä-Saksan kulttuurillinen sekä taloudellinen keskus.

         Kohtuuhintainen ja saksalaiseen tyyliin tasokas hotellitarjonta

         München tarjoaa vierailijoille todella kattavan ja laadukkaan hotellivalikoiman, josta jokainen matkailija löytyy varmasti itselleen sopivan hintaisen asumisvaihtoehdon niin lyhyeksi kuin pitkäksikin aikaa. Hotellit Münchenissä sijaitsevat suureksi osaksi aivan kaupungin keskustassa, tarjoten näin vierailijoille ihanteellisen tukikohdan, josta on helppoa vierailla niin eri kaupunginosissa kuin nähtävyyksilläkin. Hintatasoltaan Münchenin hotellit ovat varsin kohtuuhintaisia, ja vastaavat muiden suurten saksalaiskaupunkien, kuten esimerkiksi Berliininhintoja. Loma- tai työmatkalainen voi halvimmillaan yöpyä Münchenissä muutaman kymmenen euron yöhintaan, mutta laadukkaat viiden tähden hotellit saavat kukkaron kevenemään reilusti yli sadalla eurolla yötä kohden. Hintojen puolesta paras matkustusaika Müncheniin on lokakuun alusta joulukuun alkuun, jolloin vuotuinen turistimäärä on alhaisimmillaan. Kaupungissa järjestetään lukuisia tapahtumia vuosittain, ja talvisin Alpeille laskettelemaan menossa olevat matkailijat valtaavat kaupungin.

         Erinomainen kaupunkilomakohde

         München on arvostettu kaupunki Saksassa, ja se soveltuu erinomaisesti kaupunkiloman kohteeksi. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuu Marienplatz-aukio, joka on aivan täynnä ihmisiä jokaisena vuodenaikana, kellon ympäri. Aukion ehdottomia kohokohtia ovat Uusi kaupungintalo (Neues Rathaus) sekä kaupungintalon tornissa oleva Glockenspiel-kellopeli, jonka esityksiä voi ihailla päivisin kello ainakin kello 11:00 ja 12:00. Muita hyviä historiallisia kohteita ovat esim. Residenz-palatsi, Frauenkirche-tuomiokirkko, Nymphenburgin palatsi sekä vuoden 1972 kesäolympialaisiin rakennettu Olympiapark. Tapahtumista pitäville on syyskuun lopusta lokakuun alkuun kestävä Oktoberfest-festivaali erinomainen valinta. Festivaali on tunnettu suurista oluttuopeistaan. Münchenin ruokailumahdollisuudet ovat myös erinomaiset, ja erilaiset ruokakulttuurit ovat levittäytyneet eri kaupunginosiin – esimerkiksi perinteistä baijerilaista ruokaa löytää Schwabingin alueelta sekä Gärtnerplatz-aukion tuntumasta.

         Huippu-urheilua ja päiväretkiä lähialueille

         Kuten monessa muussakin saksalaisessa kaupungissa, on jalkapallo keskeisessä osassa Münchenin katukuvaa joka päivä. Yksi maailman parhaista seurajoukkueista, Bayern München, pelaa kotipelinsä kaupungin Allianz-areenalla, jonka tunnelmasta on jalkapallofanaatikon hyvä mennä nauttimaan. Münchenistä pääsee myös nopeasti päiväretkille eri suuntiin, sillä esimerkiksi historiallinen Dachaun keskitysleiri ja Garmisch-Partenkirchenin mäkihypyn mäkiviikoista tunnettu urheilukompleksi sijaitsevat kaupungin lähistöllä.

         Viimeksi varatut hotellit München

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa München

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.