Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Tribeca hotellit

Hae hinnat
Duane Street Hotel Tribeca

Duane Street Hotel Tribeca

4.0 kautta 5.0 130 Duane St, New York, NY
Duane Street Hotel Tribeca on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta National September 11 Memorial. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
106 €
Hilton Garden Inn Tribeca

Hilton Garden Inn Tribeca

3.5 kautta 5.0 39 Avenue of the Americas, New York, NY
Hilton Garden Inn Tribeca on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Washington Square Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 151 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
AKA Tribeca

AKA Tribeca

4.0 kautta 5.0 85 West Broadway, New York, NY
AKA Tribeca on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta One World Trade Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Four Seasons Hotel New York Downtown

Four Seasons Hotel New York Downtown

5.0 kautta 5.0 27 Barclay St, New York, NY
Four Seasons Hotel New York Downtown on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta National September 11 Memorial. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 189 huonetta 24 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
The Roxy Hotel Tribeca

The Roxy Hotel Tribeca

4.5 kautta 5.0 2 Avenue Of The Americas, New York, NY
The Roxy Hotel Tribeca on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta National September 11 Memorial. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 201 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
The Frederick Hotel

The Frederick Hotel

4.0 kautta 5.0 95 West Broadway (at Chambers), New York, NY
The Frederick Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta One World Trade Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Viimeisimmät Tribeca hotelliarvostelut