Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkalle Uuteen-Seelantiin

Uuden-Seelannin mahtavat maisemat, vehreät metsät, huikeat erämaat sekä miellyttävä ilmasto tekevät tästä kauniista Tyynenmeren valtiosta loistavan matkakohteen ulkoilma-aktiviteeteille. Uusi-Seelanti on loistava matka-kohde rentoutumista varten. Henkiseltä ilmastoltaan Uusi-Seelanti on hyvin sivistynyt, avoin ja ystävällinen. Monet Uuden-Seelannin matkailijat ovat yllättyneet positiivisesti paikkallisväestön Kiwien avoimuudesta ja ystävällisyydestä. Matkatessasesi Uuten-Seelantiin etunasi ovat myös saaren fyysiset ominaisuudet - Uusi-Seelanti on maantieteellisesti suhteellisen pieni alue, minkä vuoksi kiertely paikan päällä ja helppoa, rentoa ja vaivatonta.

Paras aika matkustaa kohteeseen Uusi-Seelanti

Parhaan ajankohdan valitseminen Uuden-Seelannin matkallesi riippuu lomasuunnitelmistasi. Seikkailunhaluisten matkaajien kannattaa matkustaa Uuteen-Seelantiin maan kesäkuukausien aikana, kun taas lumilautailun ja laskettelun aika on kesä-, heinä-, ja elokuussa. Vähentyneet ruuhkat ja edullisemmat majoitukset tulevat tavallisesti saataville touko- ja kesäkuussa, tosin laskettelijat tulevat edelleen kokemaan ruuhkia rinteissä. Kansainväliset huippujoukkueet kilpailevat Rugby-7 -turnauksessa helmikuussa. Maaliskuu on erityisen kiireinen kuukausi, sillä tuolloin tapahtuvat Golden Shears –kerintäkilpailu, kansainvälinen Round the Vines –taidefestivaali sekä kansainvälinen Balloon Fiesta-kuumailmapallotapahtuma.

Muita vinkkejä kohteesta Uusi-Seelanti

Koettavaa Uudessa-Seelannissa

SidArt

Ruoan ystävien kannattaa kokeilla Aucklandissa sijaitsevan SidArtin tiistain kokeilukeittiötä, jossa kokit pyrkivät laajentamaan jo ennestään kokeellisia menujaan.

Wellington

Wellingtonin sydämessä sijaitseva Motel Bar on New York -tyylinen 50-luvun jazz klubi, joka tarjoaa herkullisia cocktaileja tyylikkäässä ympäristössä.

Minus 5 Ice Bar

Queenstownin täydellisessä perhekohteessa sijaitsevassa Minus 5 Ice Barissa kaikki on tehty jäästä.

Southlander Bottom Bus

Southlander Bottom -bussi vie matkaajat Eteläsaaren eteläisimpään paikkaan, jossa sijaitsee myös maailman eteläisin kaupunki.

Auckland

Aucklandin muinaiset kävelyreitit tarjoavat matkan tämän eloisan ja värikkään kaupungin piilotettuun menneisyyteen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Uusi-Seelanti matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Uusi-Seelanti?

Voit löytää kohteen Uusi-Seelanti matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Uusi-Seelanti?

Yleisesti ottaen tammikuu, maaliskuu, helmikuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Uusi-Seelanti.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Uusi-Seelanti?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, kesäkuu on paras aika vierailla kohteessa Uusi-Seelanti.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Uusi-Seelanti?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Uusi-Seelanti on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan elokuu, marraskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Uusi-Seelanti.

Lisää Uusi-Seelanti hotelleja

133 €
The Grand by SkyCity

The Grand by SkyCity

5.0 kautta 5.0 90 Federal Street, Auckland
The Grand by SkyCity on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sky Tower. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 15 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 312 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
103 €
Avani Auckland Metropolis Residences

Avani Auckland Metropolis Residences

4.5 kautta 5.0 40 Kitchener Street, Auckland
Avani Auckland Metropolis Residences on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Aucklandin yliopisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 65 huoneistoa 30 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
95 €
Hilton Queenstown Resort & Spa

Hilton Queenstown Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Kawarau Village, 79 Peninsula Road, Queenstown
Hilton Queenstown Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Wakatipu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 220 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet/patiot ja LCD-televisiot.
79 €
Oaks Wellington Hotel

Oaks Wellington Hotel

4.5 kautta 5.0 89 Courtenay Place, Te Aro, Wellington, Wellington
Oaks Wellington Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Te Papa (Uuden-Seelannin museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1922 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 226 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
75 €
Auckland Harbour Suites

Auckland Harbour Suites

3.5 kautta 5.0 16 Gore Street, Auckland
Auckland Harbour Suites on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aucklandin lauttaterminaali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 83 huoneistoa 37 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
123 €
SkyCity Hotel

SkyCity Hotel

4.5 kautta 5.0 Corner Victoria and Federal Streets, Auckland
SkyCity Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sky Tower. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 15 ravintolaa ja 8 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 323 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
142 €
Hilton Auckland

Hilton Auckland

5.0 kautta 5.0 Princes Wharf 147 Quay Street, Auckland
Hilton Auckland on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princes Wharf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 187 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
103 €
Novotel Queenstown Lakeside

Novotel Queenstown Lakeside

4.0 kautta 5.0 Corner of Earl and Marine Parade, Queenstown
Novotel Queenstown Lakeside on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Wakatipu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 273 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen/pation ja LCD-television.
67 €
Oaks Queenstown Shores Resort

Oaks Queenstown Shores Resort

4.5 kautta 5.0 327-343 Frankton Road, Queenstown
Oaks Queenstown Shores Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Josephs Parish. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 120 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja jääkaapin.
101 €
Oaks Queenstown Club Suites

Oaks Queenstown Club Suites

4.0 kautta 5.0 171-179 Frankton Road, Queenstown
Oaks Queenstown Club Suites on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lake Wakatipu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 63 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja Wi-Fi-yhteyden.

Halvat meno-paluu lennot Uusi-Seelanti

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Uusi-Seelanti

Katso kaikki kohteen Uusi-Seelanti vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.