Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Uusi-Seelanti hotelleja

135 €
Novotel Auckland Airport

Novotel Auckland Airport

4.5 kautta 5.0 Ray Emery Drive, Mangere
Novotel Auckland Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Butterfly Creek. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 263 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
70 €
Naumi Auckland Airport

Naumi Auckland Airport

4.5 kautta 5.0 153 Kirkbride Road, Mangere, Auckland
Naumi Auckland Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta JKs Driving Range. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 193 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
108 €
Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group

Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group

5.0 kautta 5.0 83 Symonds Street, Box 2771, Auckland
Cordis, Auckland by Langham Hospitality Group on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Queen Street Shopping District. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 411 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
104 €
Hilton Queenstown Resort & Spa

Hilton Queenstown Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Kawarau Village, 79 Peninsula Road, Queenstown
Hilton Queenstown Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Wakatipu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 220 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet/patiot ja LCD-televisiot.
57 €
ibis budget Auckland Airport

ibis budget Auckland Airport

3.0 kautta 5.0 2 Leonard Isitt Drive, Mangere
Ibis budget Auckland Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Butterfly Creek on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 198 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
Hae hinnat
The Grand by SkyCity

The Grand by SkyCity

5.0 kautta 5.0 90 Federal Street, Auckland
The Grand by SkyCity on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sky Tower. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 15 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 312 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
103 €
Rydges Auckland

Rydges Auckland

4.5 kautta 5.0 59 Federal Street Cnr Kingston Street, Auckland
Rydges Auckland on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sky Tower on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 267 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
46 €
BreakFree on Cashel

BreakFree on Cashel

3.0 kautta 5.0 165 Cashel Street, Christchurch
BreakFree on Cashel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Re:START Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 263 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Grand Millennium Auckland

Grand Millennium Auckland

4.5 kautta 5.0 71 Mayoral Drive, Auckland
Grand Millennium Auckland on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sky Tower. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 452 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
95 €
Novotel Queenstown Lakeside

Novotel Queenstown Lakeside

4.0 kautta 5.0 Corner of Earl and Marine Parade, Queenstown
Novotel Queenstown Lakeside on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Wakatipu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 273 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen/pation ja LCD-television.

Halvat meno-paluu lennot Uusi-Seelanti

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Uusi-Seelanti

Katso kaikki kohteen Uusi-Seelanti vuokra-autot

Matkalle Uuten-Seelantiin

Uuden-Seelannin mahtavat maisemat, upeat metsät, ällistyttävä luonto ja miellyttävä ilmasto tekevät siitä lyömättömän kohteen monille aktiviteeteille ja upean paikan rauhoittumiselle. Uuden-Seelannin yhteiskunta on monipuolinen, hienostunut ja monikulttuurinen sekä Uusi-Seelantilaisten (tunnetaan myös nimellä Kiwi) rehellisyys, ystävällisyys ja avoimuus tulevat ihastuttamaan sinua. Uuden-Seelannin upeana etuna on myös se, että sen fyysiset, kulttuuriset ja taiteelliset maisemat ovat hyvin lähellä toisiaan!

Paras aika matkustaa kohteeseen Uusi-Seelanti

Parhaan ajankohdan valitseminen Uuden-Seelannin matkallesi riippuu lomasuunnitelmistasi. Seikkailunhaluisten matkaajien kannattaa matkustaa Uuteen-Seelantiin maan kesäkuukausien aikana, kun taas lumilautailun ja laskettelun aika on kesä-, heinä-, ja elokuussa. Vähentyneet ruuhkat ja edullisemmat majoitukset tulevat tavallisesti saataville touko- ja kesäkuussa, tosin laskettelijat tulevat edelleen kokemaan ruuhkia rinteissä. Kansainväliset huippujoukkueet kilpailevat Rugby-7 -turnauksessa helmikuussa. Maaliskuu on erityisen kiireinen kuukausi, sillä tuolloin tapahtuvat Golden Shears –kerintäkilpailu, kansainvälinen Round the Vines –taidefestivaali sekä kansainvälinen Balloon Fiesta-kuumailmapallotapahtuma.

Muita vinkkejä kohteesta Uusi-Seelanti

Koettavaa Uudessa-Seelannissa

SidArt

Ruoan ystävien kannattaa kokeilla Aucklandissa sijaitsevan SidArtin tiistain kokeilukeittiötä, jossa kokit pyrkivät laajentamaan jo ennestään kokeellisia menujaan.

Wellington

Wellingtonin sydämessä sijaitseva Motel Bar on New York -tyylinen 50-luvun jazz klubi, joka tarjoaa herkullisia cocktaileja tyylikkäässä ympäristössä.

Minus 5 Ice Bar

Queenstownin täydellisessä perhekohteessa sijaitsevassa Minus 5 Ice Barissa kaikki on tehty jäästä.

Southlander Bottom Bus

Southlander Bottom -bussi vie matkaajat Eteläsaaren eteläisimpään paikkaan, jossa sijaitsee myös maailman eteläisin kaupunki.

Auckland

Aucklandin muinaiset kävelyreitit tarjoavat matkan tämän eloisan ja värikkään kaupungin piilotettuun menneisyyteen.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.