Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Muonio alkaen 77 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Muonio

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Muonio olivat annetulla aikavälillä 77 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 153 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ke 2.6.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
77 €
Finnair
ma 7.6.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
82 €
Finnair
to 10.6.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
88 €
Finnair
su 30.5.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
93 €
Finnair
to 27.5.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
105 €
Finnair
ma 24.5.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
111 €
Finnair
pe 9.7.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
116 €
Finnair
ma 14.6. - to 17.6.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
153 €
Finnair
ti 3.8. - ti 10.8.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
164 €
Finnair
su 25.7. - ti 27.7.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
175 €
Finnair
la 5.6. - ke 9.6.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
182 €
Finnair
ma 2.8. - ti 3.8.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
182 €
Finnair
su 25.7. - to 29.7.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
186 €
Finnair
pe 30.7. - ti 3.8.
HEL
Helsinki
KTT
Kittilä
193 €
Finnair

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Muonio?

✔️ Lennot kohteeseen Muonio maksavat yleensä 153 €–193 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Muonio, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 77 €. Halpaa lentoa kohteeseen Muonio etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Muonio?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Muonio on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Muonio?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Muonio helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Muonio saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Muonio?

✔️ Voit muuttaa kohteen Muonio lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Muonio?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Muonio helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Muonio lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Muonio, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Muonio Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ENF
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Finnair
Halvin lento 153 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Muonio?

Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.