Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Pärnu

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Pärnu olivat annetulla aikavälillä 76 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 132 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Varaa lennot Pärnuun, jossa viihtyy koko perhe

Pärnu on yksi Viron tunnetuimmista kylpyläkaupungeista, jonne monet suomalaiset matkustavat vuosi toisensa jälkeen mielellään uudestaan. Kaupunki sopii erinomaisesti lomakohteeksi muillekin kuin kylpylöiden ja hemmottelun ystäville: Etelä-Virossa sijaitsevassa Pärnussa voit ihailla kauniita, vanhoja puutaloja, kävellä tai uida Itämeren rannalla tai vaikkapa tutustua Baltian suurimpaan teemapuistoon Lottemaahan, johon ihastuvat niin lapset kuin aikuiset. Kun ostat sopivat lennot Pärnuun, pääset irti arjesta helposti ja edullisesti!

Mistä löytäisin halvat lennot Pärnuun?

Tietenkin olisi ihanteellista, jos voisit lentää suoraan lähimmältä lentokentältäsi suoraan Pärnuun. Lennot sinun on kuitenkin ostettava Tallinnaan tai Tarttoon, sillä Pärnun lentokentän kautta liikennöivät toistaiseksi vain yksityiset koneet, ja kesäaikaan Pärnusta pääsee maan sisäisillä lennoilla joillekin Viron saarille. Suomalaisen on kuitenkin helppo matkustaa lentäen Pärnuun: esimerkiksi Tallinnaan on tarjolla useita Finnairin suoria yhteyksiä päivässä. Helsingistä lennät puolessa tunnissa Tallinnaan, josta pääsee Pärnuun bussilla vajaassa kahdessa tunnissa. Myös Tarttoon on tarjolla Finnairin suoria lentoja, ja bussimatka Tartosta Pärnuun kestää alle kolme tuntia. Yleisesti ottaen suorat lennot ovat myös halvimmat: kun lennät Viroon, et luultavasti säästä rahaa valitsemalla välilaskulliset lennot. Älä siis odota sitä päivää, kun suorat lennot Pärnuun ovat todellisuutta – pääset lomallesi kauniiseen Pärnuun helposti jo nyt.

Milloin pääsen Pärnuun halvalla?

Matkan ajankohta vaikuttaa lentojen hintoihin enemmän kuin moni arvaisi. Jos haluat matkustaa mahdollisimman halvalla Pärnuun, kannattaa sinne matkustaa syys- tai marraskuussa. Saatat löytää halvat lennot Pärnuun myös vuoden ensimmäisinä kuukausina sekä elokuussa. Vuodenajan lisäksi on tärkeää, että varaat lentosi hyvissä ajoin, sillä aikainen varaaja saattaa säästää matkan hinnassa huomattavasti. Ihanteellista olisi, jos voit ostaa lentosi jo kaksi tai kolme kuukautta ennen matkapäivää. Älä kuitenkaan murehdi, jos et pysty vaikuttamaan matkasi ajankohtaan tai jos mahdollisuus lomaan tuleekin vasta viime tingassa. Löydät edulliset lennot Pärnuun todennäköisesti tilanteessa kuin tilanteessa, sillä lentomatka naapurimaahamme on varsin lyhyt.

Perillä Viron kamaralla

Jos matkustat Pärnuun Tallinnan kautta, laskeudut vilkkaalle, yli kahta miljoonaa matkustajaa vuosittain palvelevalle Tallinnan lentokentälle (IATA: TLL). Lentokentän terminaalirakennuksessa on runsaasti palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita, erilaisia myymälöitä, rahanvaihtopisteitä ja jopa kirjasto. Entä kuinka matkasi jatkuu lentokentältä Pärnuun? Helpoin tapa on nousta terminaalin edustalla Tallinnan päälinja-autoasemalle vievään bussiin. Bussilippu maksaa noin kaksi euroa, ja pääset perille kymmenessä minuutissa. Linja-autoasemalta taas liikennöi suoria bussiyhteyksiä Pärnuun. Noin kymmenen euroa maksavan lipun voit ostaa etukäteen internetistä tai paikan päältä linja-autoaseman lipunmyyntipisteestä. Jos lentosi puolestaan laskeutuu Tartoon (IATA: TAY), pääset parhaiten Pärnuun matkustamalla ensin bussilla Tarton keskustaan – lippu maksaa noin viisi euroa – ja sitten nousemalla Tarton keskustassa Pärnuun liikennöivään bussiin, jolla matka maksaa niin ikään kymmenisen euroa.

Nauti lomastasi Pärnussa

Pärnun ilmasto on suomalaiselle matkailijalle tutunomainen. Kesäkuukausina lämpötila kohoaa tavallisesti hieman 20 asteen yläpuolelle, kun taas talvella, tammi- ja helmikuussa, on tavallisesti muutama pakkasaste. Lento Pärnuun on hyvä valinta senkin takia, että rahaa ei tarvitse vaihtaa; myös Virossa käytetään euroja. Monet paikalliset osaavat kohtalaisen hyvin suomea, mutta on aina kohteliasta käyttää viron kieltä ainakin perusfraaseihin. Niiden opettelu ei ole vaikeaa, ja saat vastineeksi ystävällistä palvelua. Halpa lento Pärnuun on sellainen asia, jonka ostamista et todennäköisesti kadu. Lähellä sijaitseva, kaunis ja viihtyisä kaupunki kutsuu palaamaan yhä uudestaan. Ota siis mukaan puolisosi, ystäväsi tai lapsesi tai matkusta omin neuvoin – Pärnu tarjoaa miellyttäviä lomamuistoja kaikenikäisille!

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Pärnu?

✔️ Lennot kohteeseen Pärnu maksavat yleensä 132 €–164 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Pärnu, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 76 €. Halpaa lentoa kohteeseen Pärnu etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pärnu?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Pärnu on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Pärnu?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Pärnu helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Pärnu saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Pärnu?

✔️ Voit muuttaa kohteen Pärnu lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Pärnu?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Pärnu helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Pärnu lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Pärnu, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Finnair, SAS. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Pärnu Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiTLL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötFinnair, SAS
Halvin lento132 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Pärnu?

Finnair, SAS

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
FRA Tallinna 11.5. - 24.5. 154 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
FRA Tallinna 24.4. - 12.5. 164 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Pärnu vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.