Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pärnu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Lennart Meri
Kohdekaupunki Tallinna
Lennon hinta 121 €

Varaa lennot Pärnuun, jossa viihtyy koko perhe

Pärnu on yksi Viron tunnetuimmista kylpyläkaupungeista, jonne monet suomalaiset matkustavat vuosi toisensa jälkeen mielellään uudestaan. Kaupunki sopii erinomaisesti lomakohteeksi muillekin kuin kylpylöiden ja hemmottelun ystäville: Etelä-Virossa sijaitsevassa Pärnussa voit ihailla kauniita, vanhoja puutaloja, kävellä tai uida Itämeren rannalla tai vaikkapa tutustua Baltian suurimpaan teemapuistoon Lottemaahan, johon ihastuvat niin lapset kuin aikuiset. Kun ostat sopivat lennot Pärnuun, pääset irti arjesta helposti ja edullisesti!

Mistä löytäisin halvat lennot Pärnuun?

Tietenkin olisi ihanteellista, jos voisit lentää suoraan lähimmältä lentokentältäsi suoraan Pärnuun. Lennot sinun on kuitenkin ostettava Tallinnaan tai Tarttoon, sillä Pärnun lentokentän kautta liikennöivät toistaiseksi vain yksityiset koneet, ja kesäaikaan Pärnusta pääsee maan sisäisillä lennoilla joillekin Viron saarille. Suomalaisen on kuitenkin helppo matkustaa lentäen Pärnuun: esimerkiksi Tallinnaan on tarjolla useita Finnairin suoria yhteyksiä päivässä. Helsingistä lennät puolessa tunnissa Tallinnaan, josta pääsee Pärnuun bussilla vajaassa kahdessa tunnissa. Myös Tarttoon on tarjolla Finnairin suoria lentoja, ja bussimatka Tartosta Pärnuun kestää alle kolme tuntia. Yleisesti ottaen suorat lennot ovat myös halvimmat: kun lennät Viroon, et luultavasti säästä rahaa valitsemalla välilaskulliset lennot. Älä siis odota sitä päivää, kun suorat lennot Pärnuun ovat todellisuutta – pääset lomallesi kauniiseen Pärnuun helposti jo nyt.

Milloin pääsen Pärnuun halvalla?

Matkan ajankohta vaikuttaa lentojen hintoihin enemmän kuin moni arvaisi. Jos haluat matkustaa mahdollisimman halvalla Pärnuun, kannattaa sinne matkustaa syys- tai marraskuussa. Saatat löytää halvat lennot Pärnuun myös vuoden ensimmäisinä kuukausina sekä elokuussa. Vuodenajan lisäksi on tärkeää, että varaat lentosi hyvissä ajoin, sillä aikainen varaaja saattaa säästää matkan hinnassa huomattavasti. Ihanteellista olisi, jos voit ostaa lentosi jo kaksi tai kolme kuukautta ennen matkapäivää. Älä kuitenkaan murehdi, jos et pysty vaikuttamaan matkasi ajankohtaan tai jos mahdollisuus lomaan tuleekin vasta viime tingassa. Löydät edulliset lennot Pärnuun todennäköisesti tilanteessa kuin tilanteessa, sillä lentomatka naapurimaahamme on varsin lyhyt.

Perillä Viron kamaralla

Jos matkustat Pärnuun Tallinnan kautta, laskeudut vilkkaalle, yli kahta miljoonaa matkustajaa vuosittain palvelevalle Tallinnan lentokentälle (IATA: TLL). Lentokentän terminaalirakennuksessa on runsaasti palveluita, kuten ravintoloita, kahviloita, erilaisia myymälöitä, rahanvaihtopisteitä ja jopa kirjasto. Entä kuinka matkasi jatkuu lentokentältä Pärnuun? Helpoin tapa on nousta terminaalin edustalla Tallinnan päälinja-autoasemalle vievään bussiin. Bussilippu maksaa noin kaksi euroa, ja pääset perille kymmenessä minuutissa. Linja-autoasemalta taas liikennöi suoria bussiyhteyksiä Pärnuun. Noin kymmenen euroa maksavan lipun voit ostaa etukäteen internetistä tai paikan päältä linja-autoaseman lipunmyyntipisteestä. Jos lentosi puolestaan laskeutuu Tartoon (IATA: TAY), pääset parhaiten Pärnuun matkustamalla ensin bussilla Tarton keskustaan – lippu maksaa noin viisi euroa – ja sitten nousemalla Tarton keskustassa Pärnuun liikennöivään bussiin, jolla matka maksaa niin ikään kymmenisen euroa.

Nauti lomastasi Pärnussa

Pärnun ilmasto on suomalaiselle matkailijalle tutunomainen. Kesäkuukausina lämpötila kohoaa tavallisesti hieman 20 asteen yläpuolelle, kun taas talvella, tammi- ja helmikuussa, on tavallisesti muutama pakkasaste. Lento Pärnuun on hyvä valinta senkin takia, että rahaa ei tarvitse vaihtaa; myös Virossa käytetään euroja. Monet paikalliset osaavat kohtalaisen hyvin suomea, mutta on aina kohteliasta käyttää viron kieltä ainakin perusfraaseihin. Niiden opettelu ei ole vaikeaa, ja saat vastineeksi ystävällistä palvelua. Halpa lento Pärnuun on sellainen asia, jonka ostamista et todennäköisesti kadu. Lähellä sijaitseva, kaunis ja viihtyisä kaupunki kutsuu palaamaan yhä uudestaan. Ota siis mukaan puolisosi, ystäväsi tai lapsesi tai matkusta omin neuvoin – Pärnu tarjoaa miellyttäviä lomamuistoja kaikenikäisille!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Pärnu?

Air Baltic, SAS, Finnair, LOT-Polish Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.