Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Haapsalu – Matkat

Odotatko jo seuraavaa lomareissua? Tartu tilaisuuteen ja valitse kohteeksi Haapsalu – matka sinne ei petä odotuksia!

Haapsalu – Lennot ja hotelli

Voisiko Haapsalu olla ihanteellinen rentoutumispaikka sinulle ja perheellesi? Ammattitaitoinen ebookers-tiimi tekee lomahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Varaamalla lennot ja hotellihuoneen yhdessä voit säästää enimmillään jopa 7.7%^.

Perehdy yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja rentoudu kaikessa rauhassa, valitsitpa sitten minkä tahansa kohteen.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Kaiva matkalaukut kaapista, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten erämaan helteisiin tai lumen peittämään vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Haapsalu – Matkat

Tiesitkö, että alueella asuu noin 12 000 henkeä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan lomasi aikana!

Valtion pääkaupunki Tallinna sijaitsee kohteesta Haapsalu 90 km koilliseen ja naapurikaupunki Einbi 7 km luoteeseen päin.

Jos haluat ymmärtää nykyhetkeä, paras tapa siihen on palata ajassa taaksepäin. Läänemaan museo on hyvä paikka saada tietää enemmän niistä ihmisistä ja historiallisista tapahtumista, jotka tekivät tästä kaupungista sen, mikä se on tänään.

Vierailu kohteissa Ungru Manor ja Kuursaal antaa hienon mahdollisuuden käsittää perusteellisemmin tämän seudun historiaa.

Kohteen Haapsalun linna vahvat kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat kuin suoraan saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon käymällä tässä historiallisessa paikassa.

Haapsalu – Hotellit

On varmasti viisasta valita majoitus hyvissä ajoin. Tällä hetkellä saatavilla on vain 3 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta selvität helposti kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Haluaisitko kuulla pari suositusta? Fra Mare Thalasso Spa ja Baltic Hotel Promenaadi ovat kummatkin hyviä: ne tarjoavat vierailleen laadukasta palvelua ja virkistävän yöpymiskokemuksen.

Löydä halvat matkat kohteeseen Haapsalu

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Haapsalu. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Haapsalu lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Haapsalu?

Juuri nyt kohteeseen Haapsalu saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Haapsalu itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Haapsalu ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Haapsalu matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Haapsalu löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Haapsalu?

Kohteen Haapsalu suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Haapsalu halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Halvat meno-paluu lennot Haapsalu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Haapsalu

Katso kaikki kohteen Haapsalu vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.