Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Turkuun

Varsinais-Suomen pääkaupunki Turku on maamme vanhin kaupunki ja monipuolinen matkakohde. Historiallinen hansakaupunki yhdistää lukuisiin upeisiin keskiaikaisiin nähtävyyksiin vilkkaan ja modernin kulttuurielämän sekä kattavat ostosmahdollisuudet. Turun sijainti meren rannalla aivan Aurajoen suulla on tehnyt siitä kautta aikojen tärkeän kauppapaikan, ja pitkä historia näkyy vielä tänäkin päivänä erilaisina monumentteina ja nähtävyyksinä eri puolilla kaupunkia. Lennot Turkuun tarjoavat mahdollisuuden sekä lentomatkailuun kotimaassa että ulkomailla, sillä Turusta pääsee kätevästi liikkumaan kattavasti molemmissa. Halvat lennot Turkuun ja Turusta helpottavat monen matkasuunnitelmia, sillä kohtuuhintaisia lentoja etsitään aina. Turun hyvät yhteydet tekevät siitä paitsi hyvän lähtöpaikan, myös erinomaisen matkakohteen. Kiehtovassa kaupungissa riittää näkemistä ja tekemistä pidemmänkin loman tarpeisiin. Suorat lennot Turkuun ja Turusta muualle houkuttelevat tutustumaan monipuoliseen lentovalikoimaan. Varsinais-Suomesta käsin on helppo matkailla niin kotimaassa kuin esimerkiksi Euroopan maiden välillä. Lento Turkuun tuo matkailijan kätevästi hyvien kulkuyhteyksien äärelle sekä tietenkin ihanan kulttuurikaupungin laajan tarjonnan luo. Turku tunnetaan kulttuurin ja historian lisäksi myös Suomen kulinaristien unelmakohteena, joten matka Turkuun tai kulkeminen Turun kautta tarjoaa tilaisuuden päästä myös maistelemaan maamme parhaita herkkutarjoiluja. Halvimmat lennot Turkuun löytyvät selaamalla ebookersin lentohakua. Voit valita hakukriteerit omien tarpeidesi mukaan ja tarttua halvimpiin, nopeimpiin tai parhaiten omiin aikatauluihisi sopiviin vaihtoehtoihin. Koska kotimaan sisälläkin lentomatkustaminen on yhä suositumpaa nopeiden yhteyksien ansiosta, Turkuun pääsee kätevästi joko suoralla lennolla tai vaihtoyhteyden kautta myös Suomen muista kaupungeista.

Halvalla Turkuun

Lentoja Turkuun järjestetään varsin monesta paikasta ympäri Eurooppaa, ja vastaavasti Turusta pääsee suorillakin lennoilla lukuisiin kohteisiin. Suosituimpia suoria yhteyksiä Turusta ovat Tukholma, Maarianhamina, Riika ja Helsinki, joiden lisäksi välilaskun kautta pääsee tietenkin käytännössä minne tahansa koko maailmassa. Lennot Turkuun tarjoavat paljon mahdollisuuksia matkailuun missä tahansa päin maailmaa, ja tietenkin monet lentävät Turkuun halvalla myös vieraillakseen itse Turussa. Viehättävä kaupunki tunnetaan tapahtumatarjonnastaan, ja kulttuurimatkat Turkuun täyttävät vaativimmankin kulttuurinnälän takuuvarmasti. Turun-matkailu on vilkkainta kesäisin, jolloin erilaiset festivaalit täyttävät kaupungin katuja, mutta tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Kaupungin laaja palveluvalikoima ja huikea tapahtumakalenteri takaavat, että aina on hyvä aika matkustaa Turkuun. Nähtävyydet, Aurajoen varren viihtyisät kahvilat ja mainiot shoppailumahdollisuudet houkuttelevat Turkuun paljon vierailijoita ympäri vuoden.

Lentoja Turkuun ja Turusta

Turun-lennot saapuvat vain noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle. Monipuolisten palveluiden täyttämä lentoasema tarjoaa niin lähteville kuin saapuvillekin matkailijoille kaiken tarvittavan ja vielä paljon muuta. Lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet Turun keskustaan. Julkisen liikenteen bussit kuljettavat sujuvasti ja säännöllisesti matkailijoita lentoasemalta keskustaan ja takaisin kohtuuhintaan. Koska matka on lyhyt, ei taksillakaan keskustaan siirtyminen tule kalliiksi, ja monet suosivatkin tätä vaihtoehtoa. Erityisesti suurien matkatavaroiden kanssa liikkuvat matkailijat ottavat mielellään taksin ja pääsevät näin suoraan ovelta ovelle. Bussit lähtevät aivan lentoaseman ovien lähettyviltä ja kuljettavat keskustaan, josta pääsee jatkamaan bussinvaihdolla matkaa minne tahansa kaupungissa. Myös kaukoliikenteen linja-autot ja junat lähtevät aivan keskustan tuntumasta. Turussa liikkuminen on helppoa toimivan julkisen liikenteen ansiosta. Keskustan palvelut ja monet nähtävyydet ovat saavutettavissa helpoimmin kävellen, sillä etäisyydet ovat lyhyitä. Osa kiehtovista vierailukohteista ja esimerkiksi ostosmahdollisuuksista on kuitenkin sen verran keskustan ulkopuolella, että bussikyyti tulee tarpeeseen. Kattavan julkisen liikenteen avulla pääsee liikkumaan nopeasti ja mukavasti ympäri kaupunkia. Lentoasemalle ja takaisin kulkevat bussit helpottavat lentomatkailua Turusta ja Turkuun, olipa se sitten matkakohde itsessään tai vain läpikulkupaikka lennolle Turusta ulkomaille.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Turku?

Finnair

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.