Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Kööpenhamina

Tänä iltana Tänä iltana 21.7. - 22.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset Kööpenhamina hotellit

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 109 €
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Amager Boulevard 70, Copenhagen
   
  3,8
  / 5 (24 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Sjælland ja Vor Frelsers Kirke sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä.

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 105 €
  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  Center Boulevard 5, Copenhagen
    
   4,3
   / 5 (64 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Sjælland on 0,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bella Centerin kongressikeskus ja Field'sin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Scandic Copenhagen 143 €
   Scandic Copenhagen

   Scandic Copenhagen

   Vester Søgade 6, Copenhagen
     
    3,5
    / 5 (39 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Sjælland ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä.

    The Square 117 €
    The Square

    The Square

    Rådhuspladsen 14, Copenhagen
      
     3,9
     / 5 (191 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Kööpenhamina

     CABINN City 86 €
     CABINN City

     CABINN City

     Mitchellsgade 14, Copenhagen
       
      3,5
      / 5 (51 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      Sjælland ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Urban House Copenhagen by MEININGER 88 €
      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
        
       4,1
       / 5 (30 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Copenhagen Go Hotel 70 €
       Copenhagen Go Hotel

       Copenhagen Go Hotel

       Englandsvej 333, Kastrup
         
        3,2
        / 5 (24 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Sjælland ja Field'sin ostoskeskus 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

        City Hotel Nebo 80 €
        City Hotel Nebo

        City Hotel Nebo

        Istedgade 6, Copenhagen
          
         3,3
         / 5 (58 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Kööpenhamina

         Clarion Hotel Copenhagen Airport 145 €
         Clarion Hotel Copenhagen Airport

         Clarion Hotel Copenhagen Airport

         Ellehammersvej 20, Kastrup
           
          4,5
          / 5 (12 arvostelua)
          4.0 kautta 5.0

          Sjælland, Field'sin ostoskeskus ja Amager Strandpark sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Christiansborgin linnaovat myös 10 kilometrin päässä.

          Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen 187 €
          Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

          Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

          Hammerichsgade 1, Copenhagen
            
           4,3
           / 5 (3 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Sjælland ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

           Copenhagen Marriott Hotel 247 €
           Copenhagen Marriott Hotel

           Copenhagen Marriott Hotel

           Kalvebod Brygge 5, Copenhagen
             
            3,9
            / 5 (49 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Sjælland ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Christiansborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

            Kartta

            Viimeksi varatut Kööpenhamina Hotellit

            Hotellit Kööpenhaminassa

            Löydä eBookersin kautta parhaat hotellit hurmaavasta Kööpenhaminasta. Kööpenhaminassa voit tehdä ostoksia lukuisissa muotiliikkeissä ja tavarataloissa, sekä nauttia samalla sekä pohjoismaisesta että keski-eurooppalaisesta kaupunkikuvasta. Shoppailijan kannattaa suunnata Strøget-kävelykadulle ja keskustan pienille kujille, joilla suurin osa parhaista liikkeistä sijaitsee. Kirkoista kannattaa katsastaa erikoisen ulkoasun saanut Grundtvigin kirkko.

            Kööpenhaminan kadut ovat täynnä ohitse vilistäviä pyöräilijöitä sekä pieniä tunnelmallisia kahviloita, joista on helppo seurata paikallista elämää. Suosittelemme liikkumista kävellen tai vuokrattavalla city-pyörällä. Miten olisi lenkki Pienen merenneidon patsaan kautta virvokekojulle Pølsen-nakkimakkaraa ostamaan ja jatka siitä kaupungin ykkösvetonaulaan, Kööpenhaminan tivoliin!

            Mikäli haluat matkaltasi kulttuuria, tarjoaa Kööpenhamina monia mahdollisuuksia teatterin, konserttien ja museoiden muodossa.

            Mikä onkaan mukavampaa rasittavan lentomatkan jälkeen kuin heittäytyä pitkälleen hotellin puhtaisiin valkoisiin lakanoihin ja levätä hetki ennen Kööpenhaminan lukuisten nähtävyyksien kiertämistä tai työasioihin tarttumista. Olipa matkasi tarkoitus Kööpenhaminaan sitten lomareissu tai työmatka, me eBookersilla haluamme olla apunasi juuri oikean hotellin löytämisessä ja varmistaa siten levolliset yöunet matkallasi.

            Kun tarvitset hotellin Kööpenhaminasta, voit etsiä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon eBookersin omaa hakukonetta käyttäen. Kauttamme löydät useita kymmeniä laadukkaita hotelleja Kööpenhaminasta ja sen ympäristöstä, mutta mikä parasta, eBookersin avulla hotellisi etsimisestä on tehty todella helppoa. Syötä viereiseen hakukoneeseen haluamasi päivämäärät sekä yöpyjien määrä, ja paina ”Etsi”-nappia. Sen jälkeen hakukoneemme tekee kaiken työn puolestasi ja etsii sinulle valmiin listan matkustusajankohtasi aikana vapaana olevista hotelleista. Hakutuloksissa voit vertailla hotelleja niiden hinnan, sijainnin, asiakasarvioiden ja tähtiluokituksen mukaan, jotta löytäisit parhaan mahdollisen hotellin juuri sinun tarkoituksiisi. Hotelleiden osalta voit myös lukea muiden matkalaisten jättämiä arvosteluja, jotta päätöksesi tekeminen olisi vieläkin helpompaa. Mikä parasta, kaikista hotelleista on myös 360° esittelyt, jotta saisit mahdollisimman hyvän kuvan tulevasta yöpymispaikastasi, eikä yllätyksille jäisi sijaa.

            Me eBookersilla seuraamme asiakkaidemme hotellihakuja ja lisäämme jatkuvasti uusia hotelleja valikoimiimme haluamiltanne alueilta. Pyrimme siihen, että kysyntä ja tarjonta todella kohtaavat. Haluamme myös olla rehellisiä: varatessasi hotellia Kööpenhaminasta, näet kerralla varauksesi todellisen kokonaishinnan. Emme lisää summaan veroja tai muitakaan kuluja enää jälkikäteen.

            Älä odota enää, vaan varaa heti lentosi ja hotellisi ja lähde kokemaan upea elämyksien Kööpenhamina. eBookersin kautta saat hotellit parhaaseen hintaan, nyt jopa -40% ale-hintaan. Varaa heti ja aloita matkasi tarkempi suunnittelu vielä tänään!

            Viimeisimmät hotelliarvostelut – Kööpenhamina

            Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.