Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kööpenhamina hotellit

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 161 €
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Amager Boulevard 70, Copenhagen
   
  3,8
  / 5 (24 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Tanskan kuninkaallinen kirjasto, Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 123 €
  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  Center Boulevard 5, Copenhagen
    
   4,3
   / 5 (64 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Bella Centerin kongressikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo sijaitsee 5 kilometrin päässä.

   Scandic Copenhagen 176 €
   Scandic Copenhagen

   Scandic Copenhagen

   Vester Søgade 6, Copenhagen
     
    3,5
    / 5 (39 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Tyko Brahen planetaario ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Square 176 €
    The Square

    The Square

    Rådhuspladsen 14, Copenhagen
      
     3,9
     / 5 (191 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Rådhuspladsen ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Hotel Copenhagen Airport 184 €
     Clarion Hotel Copenhagen Airport

     Clarion Hotel Copenhagen Airport

     Ellehammersvej 20, Kastrup
       
      4,5
      / 5 (12 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Den Blå Planet -akvaario ja Amager Strandpark sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. City Safari ja Strøgetovat myös 10 kilometrin päässä.

      First Hotel Mayfair 111 €
      First Hotel Mayfair

      First Hotel Mayfair

      Helgolandsgade 3, Copenhagen
        
       3,9
       / 5 (90 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Zleep Hotel Copenhagen Airport 99 €
       Zleep Hotel Copenhagen Airport

       Zleep Hotel Copenhagen Airport

       Løjtegårdsvej 97A, Kastrup
         
        4,0
        / 5 (3 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Field'sin ostoskeskus, Bella Centerin kongressikeskus ja Den Blå Planet -akvaario sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotellista. Strøget ja Vor Frelsers Kirke ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Skt. Petri 197 €
        Skt. Petri

        Skt. Petri

        Krystalgade 22, Copenhagen
          
         4,2
         / 5 (19 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Kööpenhamina Hotellit

         Hotellit Kööpenhaminassa

         Löydä eBookersin kautta parhaat hotellit hurmaavasta Kööpenhaminasta. Kööpenhaminassa voit tehdä ostoksia lukuisissa muotiliikkeissä ja tavarataloissa, sekä nauttia samalla sekä pohjoismaisesta että keski-eurooppalaisesta kaupunkikuvasta. Shoppailijan kannattaa suunnata Strøget-kävelykadulle ja keskustan pienille kujille, joilla suurin osa parhaista liikkeistä sijaitsee. Kirkoista kannattaa katsastaa erikoisen ulkoasun saanut Grundtvigin kirkko.

         Kööpenhaminan kadut ovat täynnä ohitse vilistäviä pyöräilijöitä sekä pieniä tunnelmallisia kahviloita, joista on helppo seurata paikallista elämää. Suosittelemme liikkumista kävellen tai vuokrattavalla city-pyörällä. Miten olisi lenkki Pienen merenneidon patsaan kautta virvokekojulle Pølsen-nakkimakkaraa ostamaan ja jatka siitä kaupungin ykkösvetonaulaan, Kööpenhaminan tivoliin!

         Mikäli haluat matkaltasi kulttuuria, tarjoaa Kööpenhamina monia mahdollisuuksia teatterin, konserttien ja museoiden muodossa.

         Mikä onkaan mukavampaa rasittavan lentomatkan jälkeen kuin heittäytyä pitkälleen hotellin puhtaisiin valkoisiin lakanoihin ja levätä hetki ennen Kööpenhaminan lukuisten nähtävyyksien kiertämistä tai työasioihin tarttumista. Olipa matkasi tarkoitus Kööpenhaminaan sitten lomareissu tai työmatka, me eBookersilla haluamme olla apunasi juuri oikean hotellin löytämisessä ja varmistaa siten levolliset yöunet matkallasi.

         Kun tarvitset hotellin Kööpenhaminasta, voit etsiä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon eBookersin omaa hakukonetta käyttäen. Kauttamme löydät useita kymmeniä laadukkaita hotelleja Kööpenhaminasta ja sen ympäristöstä, mutta mikä parasta, eBookersin avulla hotellisi etsimisestä on tehty todella helppoa. Syötä viereiseen hakukoneeseen haluamasi päivämäärät sekä yöpyjien määrä, ja paina ”Etsi”-nappia. Sen jälkeen hakukoneemme tekee kaiken työn puolestasi ja etsii sinulle valmiin listan matkustusajankohtasi aikana vapaana olevista hotelleista. Hakutuloksissa voit vertailla hotelleja niiden hinnan, sijainnin, asiakasarvioiden ja tähtiluokituksen mukaan, jotta löytäisit parhaan mahdollisen hotellin juuri sinun tarkoituksiisi. Hotelleiden osalta voit myös lukea muiden matkalaisten jättämiä arvosteluja, jotta päätöksesi tekeminen olisi vieläkin helpompaa. Mikä parasta, kaikista hotelleista on myös 360° esittelyt, jotta saisit mahdollisimman hyvän kuvan tulevasta yöpymispaikastasi, eikä yllätyksille jäisi sijaa.

         Me eBookersilla seuraamme asiakkaidemme hotellihakuja ja lisäämme jatkuvasti uusia hotelleja valikoimiimme haluamiltanne alueilta. Pyrimme siihen, että kysyntä ja tarjonta todella kohtaavat. Haluamme myös olla rehellisiä: varatessasi hotellia Kööpenhaminasta, näet kerralla varauksesi todellisen kokonaishinnan. Emme lisää summaan veroja tai muitakaan kuluja enää jälkikäteen.

         Älä odota enää, vaan varaa heti lentosi ja hotellisi ja lähde kokemaan upea elämyksien Kööpenhamina. eBookersin kautta saat hotellit parhaaseen hintaan, nyt jopa -40% ale-hintaan. Varaa heti ja aloita matkasi tarkempi suunnittelu vielä tänään!

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Kööpenhamina

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.