Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.3. - 24.3.
Ensi viikonloppuna
29.3. - 31.3.

Aina edullinen majoitus – Kööpenhamina

Copenhagen Admiral Hotel 114 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
   
  4,1
  /5 (65 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Ekologinen/kestävän kehityksen mukainen hotelli, jonka lähellä on Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Kööpenhaminan oopperatalo. Lähistöllä sijaitsee myös Amalienborgin linna ja Pieni merenneito -patsas.

  CPH Studio Hotel 75 €
  CPH Studio Hotel

  CPH Studio Hotel

  Krimsvej 29, Kööpenhamina
    
   4,1
   /5 (20 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Amager Strandpark on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Nyhavn sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ja Amalienborgin linna ovat myös 5 kilometrin päässä. Amager Strandin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Øresundin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Kong Arthur 125 €
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
     
    4,1
    /5 (149 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Työläismuseo (Arbejdermuseet) ja Kasvitieteellinen puutarha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kööpenhaminan yliopisto ja Rundetårn ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 120 €
    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

    Center Boulevard 5, Kööpenhamina
      
     4,2
     /5 (70 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Royal Arena on 2,2 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kööpenhaminan oopperatalo ja Nyhavn ovat myös 10 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit ja majoitukset – Kööpenhamina

     CABINN City Hotel 92 €
     CABINN City Hotel

     CABINN City Hotel

     Mitchellsgade 14, Kööpenhamina
       
      3,5
      /5 (63 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Urban House Copenhagen by MEININGER 64 €
      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
        
       4,1
       /5 (38 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       Øksnehallen, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Copenhagen Go Hotel 71 €
       Copenhagen Go Hotel

       Copenhagen Go Hotel

       Gemmas Alle 203, Kastrup
         
        3,2
        /5 (24 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Field'sin ostoskeskus, Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Den Blå Planet -akvaario ja Konserttitalo ovat myös 5 kilometrin päässä. Tårnbyn asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ørestadin asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        City Hotel Nebo 67 €
        City Hotel Nebo

        City Hotel Nebo

        Istedgade 6, Kööpenhamina
          
         3,3
         /5 (65 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Kööpenhaminan Tivoli ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Christiansborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Kööpenhamina

         Skt. Petri 164 €
         Skt. Petri

         Skt. Petri

         Krystalgade 22, Kööpenhamina
           
          4,1
          /5 (27 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

          Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen 210 €
          Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

          Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

          Hammerichsgade 1, Kööpenhamina
            
           4,3
           /5 (3 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

           Copenhagen Marriott Hotel 162 €
           Copenhagen Marriott Hotel

           Copenhagen Marriott Hotel

           Kalvebod Brygge 5, Kööpenhamina
             
            3,9
            /5 (53 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nyhavn ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

            Kokkedal Castle Copenhagen 164 €
            Kokkedal Castle Copenhagen

            Kokkedal Castle Copenhagen

            Kokkedal Allé 6, Horsholm
              
             5.0 kautta 5.0

             Karen Blixenin museo, Horsholm Kirke ja Arboretet 5 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Hørsholm Golf ja Louisiana Museum of Modern Art ovat myös 10 kilometrin päässä. Kokkedalin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Kööpenhamina

             Parhaat hotellit kohteen Kööpenhamina eri alueilla

             Vanløse

             Vesterbro

             Sydhavnen

             Nørrebro

             Kööpenhaminan keskusta

             Østerbro

             Amager

             Hotellit Kööpenhaminassa

             Löydä eBookersin kautta parhaat hotellit hurmaavasta Kööpenhaminasta. Kööpenhaminassa voit tehdä ostoksia lukuisissa muotiliikkeissä ja tavarataloissa, sekä nauttia samalla sekä pohjoismaisesta että keski-eurooppalaisesta kaupunkikuvasta. Shoppailijan kannattaa suunnata Strøget-kävelykadulle ja keskustan pienille kujille, joilla suurin osa parhaista liikkeistä sijaitsee. Kirkoista kannattaa katsastaa erikoisen ulkoasun saanut Grundtvigin kirkko.

             Kööpenhaminan kadut ovat täynnä ohitse vilistäviä pyöräilijöitä sekä pieniä tunnelmallisia kahviloita, joista on helppo seurata paikallista elämää. Suosittelemme liikkumista kävellen tai vuokrattavalla city-pyörällä. Miten olisi lenkki Pienen merenneidon patsaan kautta virvokekojulle Pølsen-nakkimakkaraa ostamaan ja jatka siitä kaupungin ykkösvetonaulaan, Kööpenhaminan tivoliin!

             Mikäli haluat matkaltasi kulttuuria, tarjoaa Kööpenhamina monia mahdollisuuksia teatterin, konserttien ja museoiden muodossa.

             Mikä onkaan mukavampaa rasittavan lentomatkan jälkeen kuin heittäytyä pitkälleen hotellin puhtaisiin valkoisiin lakanoihin ja levätä hetki ennen Kööpenhaminan lukuisten nähtävyyksien kiertämistä tai työasioihin tarttumista. Olipa matkasi tarkoitus Kööpenhaminaan sitten lomareissu tai työmatka, me eBookersilla haluamme olla apunasi juuri oikean hotellin löytämisessä ja varmistaa siten levolliset yöunet matkallasi.

             Kun tarvitset hotellin Kööpenhaminasta, voit etsiä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon eBookersin omaa hakukonetta käyttäen. Kauttamme löydät useita kymmeniä laadukkaita hotelleja Kööpenhaminasta ja sen ympäristöstä, mutta mikä parasta, eBookersin avulla hotellisi etsimisestä on tehty todella helppoa. Syötä viereiseen hakukoneeseen haluamasi päivämäärät sekä yöpyjien määrä, ja paina ”Etsi”-nappia. Sen jälkeen hakukoneemme tekee kaiken työn puolestasi ja etsii sinulle valmiin listan matkustusajankohtasi aikana vapaana olevista hotelleista. Hakutuloksissa voit vertailla hotelleja niiden hinnan, sijainnin, asiakasarvioiden ja tähtiluokituksen mukaan, jotta löytäisit parhaan mahdollisen hotellin juuri sinun tarkoituksiisi. Hotelleiden osalta voit myös lukea muiden matkalaisten jättämiä arvosteluja, jotta päätöksesi tekeminen olisi vieläkin helpompaa. Mikä parasta, kaikista hotelleista on myös 360° esittelyt, jotta saisit mahdollisimman hyvän kuvan tulevasta yöpymispaikastasi, eikä yllätyksille jäisi sijaa.

             Me eBookersilla seuraamme asiakkaidemme hotellihakuja ja lisäämme jatkuvasti uusia hotelleja valikoimiimme haluamiltanne alueilta. Pyrimme siihen, että kysyntä ja tarjonta todella kohtaavat. Haluamme myös olla rehellisiä: varatessasi hotellia Kööpenhaminasta, näet kerralla varauksesi todellisen kokonaishinnan. Emme lisää summaan veroja tai muitakaan kuluja enää jälkikäteen.

             Älä odota enää, vaan varaa heti lentosi ja hotellisi ja lähde kokemaan upea elämyksien Kööpenhamina. eBookersin kautta saat hotellit parhaaseen hintaan, nyt jopa -40% ale-hintaan. Varaa heti ja aloita matkasi tarkempi suunnittelu vielä tänään!

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Kööpenhamina

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.