Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat Oud-Zuid hotellit

Hotel JL No76 127 €
Hotel JL No76

Hotel JL No76

Jan Luijkenstraat 76, Amsterdam
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel JL No76 on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Park Hotel Amsterdam 159 €
  Park Hotel Amsterdam

  Park Hotel Amsterdam

  Stadhouderskade 25, Amsterdam
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Park Hotel Amsterdam on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alankomaiden kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 189 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Bilderberg Garden Hotel 115 €
   Bilderberg Garden Hotel

   Bilderberg Garden Hotel

   Dijsselhofplantsoen 7, Amsterdam
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bilderberg Garden Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 5 tähden hotellissa on 124 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.

    Hotel Okura Amsterdam 207 €
    Hotel Okura Amsterdam

    Hotel Okura Amsterdam

    Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Okura Amsterdam on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albert Cuypin tori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 300 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

     Bilderberg Hotel Jan Luyken 129 €
     Bilderberg Hotel Jan Luyken

     Bilderberg Hotel Jan Luyken

     Jan Luijkenstraat 58, Amsterdam
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bilderberg Hotel Jan Luyken on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

      Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World 438 €
      Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

      Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

      Van Baerlestraat 27, Amsterdam
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Van Goghin museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 129 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja jääkaapin.

       The College Hotel 99 €
       The College Hotel

       The College Hotel

       Roelof Hartstraat 1, Amsterdam
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        The College Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Concertgebouw (konserttitila). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja Wi-Fi-yhteyden.

        De Bedstee Boutique Capsules 65 €
        De Bedstee Boutique Capsules

        De Bedstee Boutique Capsules

        Jan Willem Brouwersstraat 25, Amsterdam
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         De Bedstee Boutique Capsules on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Concertgebouw (konserttitila) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1925 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

         Viimeksi varatut Oud-Zuid Hotellit

         Viimeisimmät Oud-Zuid hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.