Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Paris Expo Porte de Versailles

63 €
Hotel Izzy by HappyCulture

Hotel Izzy by HappyCulture

3.0 kautta 5.0 3 Rue Georges Marie, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hotel Izzy by HappyCulture on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 52 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
57 €
Hotel Rose Bourbon

Hotel Rose Bourbon

3.0 kautta 5.0 53 Rue de l'Eglise, Pariisi, Paris
Hotel Rose Bourbon on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
115 €
Vice Versa

Vice Versa

4.0 kautta 5.0 213 Rue De La Croix Nivert, Pariisi, Paris
Vice Versa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Aparthotel Adagio Paris Montrouge

Aparthotel Adagio Paris Montrouge

4.0 kautta 5.0 96 Rue Gabriel Peri, Montrouge, Hauts-de-Seine
Aparthotel Adagio Paris Montrouge on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 133 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
119 €
Mama Shelter Paris West

Mama Shelter Paris West

Avenue de la Porte de la Plaine, Pariisi
Mama Shelter Paris West sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 207 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
46 €
Hôtel Luxor

Hôtel Luxor

24, Rue Ernest Renan, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine
Hôtel Luxor on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 39 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat televisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
131 €
Hotel Oceania Paris Porte de Versailles

Hotel Oceania Paris Porte de Versailles

4.0 kautta 5.0 52 Rue d'Oradour-sur-Glane, Pariisi, Paris
Hotel Oceania Paris Porte de Versailles on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 250 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
110 €
Mercure Paris Vaugirard Porte de Versailles

Mercure Paris Vaugirard Porte de Versailles

4.0 kautta 5.0 69 Boulevard Victor, Pariisi, Paris
Mercure Paris Vaugirard Porte de Versailles on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Paris Expo Porte de Versailles on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 4 tähden hotellissa on 91 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Huoneisto 6 Hengelle # Porte de Versailles

Huoneisto 6 Hengelle # Porte de Versailles

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
67 €
Hotel Eiffel Turenne

Hotel Eiffel Turenne

3.0 kautta 5.0 20 Avenue De Tourville, Pariisi, Paris
Hotel Eiffel Turenne on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rue Cler. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 34 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles

Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles

3.5 kautta 5.0 5 RUE ERNEST RENAN, Issy-les-Moulineaux
Courtyard by Marriott Paris Porte de Versailles sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 350 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Korkea Seisova Huoneisto Porte de Versailles

Korkea Seisova Huoneisto Porte de Versailles

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
72 €
Hotel Paris Vaugirard

Hotel Paris Vaugirard

3.0 kautta 5.0 403, rue de Vaugirard, Pariisi, Paris
Hotel Paris Vaugirard on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 87 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Charming and Calm Flat at the Doors of Paris, Porte de Versailles - Welkeys

Charming and Calm Flat at the Doors of Paris, Porte de Versailles - Welkeys

Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Todellinen JA Kohteellinen Parisiallinen Huoneisto - Porte DE Versailles, Parissi XV

Todellinen JA Kohteellinen Parisiallinen Huoneisto - Porte DE Versailles, Parissi XV

45 Boulevard Lefebvre, Pariisi, Ile-de-France
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris Expo Porte de Versailles. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja pesukoneen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Paris Expo Porte de Versailles läheltä

Haluaisitko, että Paris Expo Porte de Versailles olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Paris Expo Porte de Versailles sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Paris Expo Porte de Versailles ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Pariisi hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.