Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Maalaistalot Puola

Hae hinnat
Wypoczynek Nad Stawem

Wypoczynek Nad Stawem

2.5 kautta 5.0 Silna 190/16, Pszczew, lubuskie
Wypoczynek Nad Stawem tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 2,5 tähden maalaistalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Smaki Spichlerza

Smaki Spichlerza

Widok 19, Ustka, pomorskie
Smaki Spichlerza sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Pietarin ja Paavalin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä maalaistalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat yksityiset vilvoittelualtaat ja parvekkeet/patiot.

Kohteen Puola Maalaistalot – varaa ebookersilta

Haluaisitko yöpyä paikassa, jolla on takanaan vuosisatojen historia ja loistelias menneisyys? Monet kohteen Puola Maalaistalot ovat historiallisia rakennuksia, jotka ovat toimineet menneinä vuosisatoina yläluokkaisten sukujen koteina. Niissä on edelleen näkyvillä vaikutteita menneistä ajoista, kuten itämaisia mattoja, vanhoja öljymaalauksia ja antiikkiesineiden peittämiä takanreunuksia. Kohteen Puola Maalaistalot tarjoavat kuitenkin nykyaikaiset mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi langaton internetyhteys ja modernit kylpyhuoneet.

Kohteen Puola Maalaistalot – vietä rentouttava loma

Maaseudulla vietetty loma on tervetullut tauko arjen kiireiden keskellä. Kohteen Puola Maalaistalot, jotka löytyvät ebookersin sivuilta, sopivat erinomaisesti rauhallisen loman viettämiseen. Kohteen Puola Maalaistalot sijaitsevat yleensä vähän syrjemmässä, mikä takaa levollisen ilmapiirin. Vaikka tilava huone ja ihanan pehmeä sänky vetävätkin puoleensa, välillä kannattaa lähteä kävelylle raikkaaseen ulkoilmaan ja tutustua kohdetta Puola ympäröivään maaseutuun.

Kun loman viettää maatalossa, pääsee nauttimaan maistuvista aterioista. Ruoat valmistetaan lähellä tuotetuista aineksista ja niiden valmistuksesta vastaavat taitavat kokit. Myös ruokailutilat ovat viihtyisät. Maalaistalot tarjoavat makuelämyksiä pitkin päivää runsaista aamiaisista herkullisiin iltapäiväteekattauksiin. Jos haluat kuitenkin välillä lähteä tutustumaan kohteen Puola muuhun ravintolatarjontaan, henkilökunta osaa kertoa sinulle parhaimmat ravintolavinkit.

Valitsitpa minkä tahansa maatalomajoituksen kohteessa Puola, ympäristö on varmasti viihtyisä. Valinnan varaa riittää isoista, lukemattomien huoneiden täyttämistä taloista pienempiin, vain muutamia vieraita majoittaviin hotelleihin, jotka tekevät vaikutuksen pelkistetyllä tunnelmallaan. Katso kaikki kohteen Puola Maalaistalot ebookers.fi-sivustolta.

Löydä helposti kohteen Puola Maalaistalot ebookersin avulla

Monissa majoitusta tarjoavissa maataloissa on myös erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten uima-allas tai tenniskenttä. Käytä majoituksen valinnassa apuna hakutoiminnon suodattimia, joilla voit rajata tuloksia esimerkiksi haluamiesi palveluiden mukaan. Voit käyttää apuna myös karttatoimintoa, joka näyttää kohteen Puola Maalaistalot kartalla. Löydä juuri toiveitasi vastaava maatalomajoitus kohteesta Puola, ja pian voit alkaa laskea päiviä tulevaan lomaasi.

Suosituimmat hotellit Puola

Näytä kaikki 11 620 majoitusliikettä kohteessa Puola
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.