Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Riika hotellit

Old City Boutique Hotel 80 €
Old City Boutique Hotel

Old City Boutique Hotel

10 Teatra Street, Riga
   
  4,1
  / 5 (105 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Latvian kansallisooppera, Laima-kello ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Cathedral Square ja Riian linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Rixwell Hotel Konventa Seta 46 €
  Rixwell Hotel Konventa Seta

  Rixwell Hotel Konventa Seta

  Kaleju Str 9/11, Riga
    
   3,9
   / 5 (51 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Pyhän Johanneksen kirkko, Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pieni kiltatalo ja Pulveritorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wellton Centrum Hotel & Spa 76 €
   Wellton Centrum Hotel & Spa

   Wellton Centrum Hotel & Spa

   33 Kaleju Street, Riga
     
    4,3
    / 5 (234 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Wellton Riga Hotel & SPA 67 €
    Wellton Riga Hotel & SPA

    Wellton Riga Hotel & SPA

    Valnu street 49, Riga
      
     4,2
     / 5 (148 arvostelua)
     4.5 kautta 5.0

     Latvian kansallisooppera ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Riika

     Rixwell Domus Hotel 45 €
     Rixwell Domus Hotel

     Rixwell Domus Hotel

     9 Tirgonu Street, Riga
       
      3,3
      / 5 (19 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Kaupungintalo, Pieni kiltatalo ja Suuri kiltatalo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      A1 Hotel 35 €
      A1 Hotel

      A1 Hotel

      48A Gertrudes Street, Riga
        
       3,7
       / 5 (10 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Palladium, Vapauden muistomerkki ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pulveritorni ja Suuri kiltatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Rixwell Gertrude Hotel 51 €
       Rixwell Gertrude Hotel

       Rixwell Gertrude Hotel

       70 Gertrudes Str, Riga
         
        3,9
        / 5 (129 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Palladium, Vapauden muistomerkki ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pulveritorni ja Pyhän Pietarin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Metropole Hotel by Semarah 72 €
        Metropole Hotel by Semarah

        Metropole Hotel by Semarah

        Aspazijas Boulevard 36/38, Riga
          
         4,2
         / 5 (35 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Latvian kansallisooppera, Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vapauden muistomerkki ja Suuri kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Riika

         Dome Hotel - Relais & Châteaux 256 €
         Dome Hotel - Relais & Châteaux

         Dome Hotel - Relais & Châteaux

         4 Miesnieku Street, Riga
           
          4,3
          / 5 (7 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Cathedral Square, Kolme veljestä ja Riian katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Riian linna ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

          Neiburgs Hotel 127 €
          Neiburgs Hotel

          Neiburgs Hotel

          Jauniela 25/27, Riga
            
           4,8
           / 5 (45 arvostelua)
           4.5 kautta 5.0

           Riian historia- ja merenkulkumuseo ja Riian katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

           Radisson Blu Elizabete Hotel 112 €
           Radisson Blu Elizabete Hotel

           Radisson Blu Elizabete Hotel

           73 Elizabetes Street, Riga
             
            4,5
            / 5 (22 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            Berg's Bazaar ja Vapauden muistomerkki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja Suuri kiltatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

            Hotel Bergs 181 €
            Hotel Bergs

            Hotel Bergs

            83/85 Elizabetes Street, Riga
              
             4,8
             / 5 (4 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Berg's Bazaar ja Vapauden muistomerkki ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Pulveritorni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Riika Hotellit

             Hotellit Riiassa – Euroopan metropolissa

             Kaunis Riika sijaitsee itämeren rannalla ja sitä kutsutaan Euroopan metropoliksi. Riika on Latvian pääkaupunki ja sitä pidetään maantieteellisesti tärkeänä, sillä merkittävät kansainväliset maantiereitit sattuvat kulkemaan juuri Riian läpi tai ohitse.

             Edulliset ja viihtyisät hotellit Riiassa

             Riika tarjoaa mittavan valikoiman erihintaisia hotelleja kauniista vanhasta kaupungista, sekä aivan kaupungin keskustasta. Hotellit Riiassa ovat tunnetusti mukavia, ja hotellien palvelut vaihtelevat riippuen hotellista ja hinnasta. Useimmissa kaupungin hotelleissa on kuitenkin internet, ja hotellit Riiassa tarjoavat useamman yön viettävälle matkailijalle alennuksia ja jopa ilmaisia puheluita. Riian hotellien henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, mikä lisää vierailumukavuutta. Riian lentokenttä on reilu puolen tunnin ajomatkan päässä, ja bussiyhteydet lentokentän ja kaupungin välillä ovat hyvät. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Riiasta tai muista Latvian kaupungeista, kuten esimerkiksi Jurmalasta käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

             Riian monimuotoiset nähtävyydet

             Riika on kaupunki, jossa riittää nähtävää, ja suosituin kohde on Riikan Vanhakaupunki, joka kertoo kaupungin historiaa vanhoilla ja koristeellisilla rakennuksilla. Vanhassa kaupungissa sijaitsee Pyhän Pietarin katedraali, jonka tornissa avautuvat huikeat näkymät. Riian Tuomiokirkko on toinen varteenotettava nähtävyys. Mustapäiden talo, joka on erittäin koristeellinen rakennus Vanhassa kaupungissa, rakennettiin 1300-luvulla Riian suurelle killalle, mutta Mustapäiden killalle rakennus päätyi 1400-luvulla. Vanhassa kaupungissa sijaitsee myös Vapauden muistomerkki, jolla kunnioitetaan Latvian vapaussodassa kaatuneita. Latvian miehitysmuseo kertoo ajasta Neuvostoliiton ja natsi-Saksan vallan alla. Miehitysmuseon ulkonäköä on arvosteltu sen monen mielestä ruman ulkonäön takia. Lisäksi Väinäjoen ylitse on rakennettu useita siltoja, jotka kaikki on nimetty. Kaupungista löytyy myös suosittu rakastavaisten silta, jonne voi jättää ns. rakkauslukon ja heittää avaimen veteen. Vanhin silloista on keskustan rautatiesilta. Riiassa on myös kauniita puistoja, kuten esimerkiksi Mežaparksiin, jonka kupeesta löytyy muun muassa Riian eläintarha.

             Shoppaile kauniissa Riiassa

             Riika on kaupunki, jossa on mukava käydä ostoksilla, sillä edulliset hotellit Riiassa sijaitsevat lähellä kauppakeskuksia ja myymälöitä, ja kaupungin katujen lukuisat kukkaistutukset saavat mielen iloiseksi. Galerija Centrs on monta kerrosta korkea ostoskeskus, joka sisältää lähes kaikkea. Löydät vaatteita, elektroniikkaa, elintarvikkeita ja paljon muuta saman katon alta. Valtava kompleksi Galleria Riga on suhteellisen tuore rakennus, joka pitää sisällään kaikkea vaatteista asusteisiin ja kotiin. Lisäksi matkailija voi välillä aterioida ostosparatiisin Oyster Barissa, tai mennä kahdeksanteen kerrokseen kattoterassille nauttimaan vaikkapa kahvit samalla kun pääsee ihailemaan kaunista panoraamanäkymään Riian kaupungista. Tämän jälkeen on mukava jatkaa mahtavaa ostoskierrosta.

             Muista myös katsoa halvat hotellit Riikassa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Riika

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.