Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Saarenmaa

87 €
Grand Rose SPA Hotel

Grand Rose SPA Hotel

4.0 kautta 5.0 Tallinna 15, Kuressaare
Grand Rose SPA Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kuressaaren Laurentiusen kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 66 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Padaste Manor

Padaste Manor

5.0 kautta 5.0 Muhu Island, Padaste
Padaste Manor on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pyhän Katariinan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.
66 €
Arensburg Boutique Hotel & Spa

Arensburg Boutique Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Lossi 15, Kuressaare
Arensburg Boutique Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kuressaaren kaupunginpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 46 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Spa Hotel Meri

Spa Hotel Meri

3.0 kautta 5.0 Pargi 16, Kuressaare
Spa Hotel Meri sijaitsee lähellä kohdetta Suur Toll and Piret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 108 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
58 €
Johan Spa Hotel

Johan Spa Hotel

4.0 kautta 5.0 Kauba 13, Kuressaare
Johan Spa Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kuressaaren Laurentiusen kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 47 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
87 €
Läätsa Holiday Homes

Läätsa Holiday Homes

3.0 kautta 5.0 Läätsa küla, Salme, Saarenmaa
Läätsa Holiday Homes tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 10 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Kuursaal Guesthouse

Kuursaal Guesthouse

3.0 kautta 5.0 Lossipark 1, Kuressaare
Kuursaal Guesthouse sijaitsee lähellä kohdetta Kuressaaren kaupunginpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Ekesparre Boutique Hotel

Ekesparre Boutique Hotel

3.5 kautta 5.0 Lossi 27, Kuressaare, Saaremaa
Ekesparre Boutique Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Kuressaaren linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja yksityisen uima-altaan.
60 €
Spa Hotel Rüütli

Spa Hotel Rüütli

3.0 kautta 5.0 Pargi 12, Kuressaare
Spa Hotel Rüütli on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kuressaaren linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
69 €
Hotel Saaremaa

Hotel Saaremaa

3.0 kautta 5.0 Saaremaa, Mandjala, Saarenmaa
Hotel Saaremaa tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Saarenmaa

Katso kaikki kohteen Saarenmaa vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Saarenmaa

Jos Saarenmaa on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Saarenmaa lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Saarenmaa

Kohteen Saarenmaa lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Saarenmaa hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Saarenmaa, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Saarenmaa

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.