Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Singapore hotellit

119 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 tuntia sitten
Carlton Hotel Singapore

Carlton Hotel Singapore

76 Bras Basah Road, Singapore
43 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (50 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Cathedral of the Good Shepherd, CHIJMES ja Singaporen taidemuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotelli. Stamford House ja Bras Basah Complex ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

159 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 40 minuuttia sitten
Marina Mandarin

Marina Mandarin

6 Raffles Boulevard Marina Square, Singapore
29 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (25 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Marina Square, Esplanade Theatres ja Raffles City sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Singapore Flyer ja Asian Civilisations Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

66 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Robertson Quay Hotel

Robertson Quay Hotel

15 Merbau Road, Singapore
24 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,0
/ 5 (3 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Park Mall, Chinatown Heritage Center ja Singaporen kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Peranakan Museum ja Boat Quay ovat myös 2 kilometrin päässä.

111 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
One Farrer Hotel & Spa

One Farrer Hotel & Spa

1 Farrer Park Station Road, Singapore
28 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (13 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

City Square Mall, Singaporen kansallismuseo ja Peranakan Museum sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotelli. Chinatown Heritage Center ja Raffles City ovat myös 5 kilometrin päässä.

97 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 58 minuuttia sitten
YOTEL Singapore Orchard Road

YOTEL Singapore Orchard Road

366 Orchard Road, Singapore
41 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Thaimaan suurlähetystö, Palais Renaissancein ostoskeskus ja Forum-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli.

125 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 43 minuuttia sitten
Crowne Plaza Changi Airport

Crowne Plaza Changi Airport

75 Airport Boulevard, Singapore
19 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (24 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Changi City Point, Changin museo ja Singapore Expo ovat 10 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotelli. Eastpoint Mall ja Tanah Merahin lauttaterminaali ovat myös 10 kilometrin päässä.

120 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 18 minuuttia sitten
Royal Plaza on Scotts

Royal Plaza on Scotts

25 Scotts Road, Singapore
44 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (20 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Ion Orchard, National Orchid Garden ja Singaporen kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotelli. Singaporen kansallismuseo ja Peranakan Museum ovat myös 3 kilometrin päässä.

73 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Village Hotel Changi

Village Hotel Changi

1 Netheravon Road, Singapore
27 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (25 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Changi Point Ferry Terminal, Changi Golf Club ja Changi Village Food Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Sree Ramarin temppeli ja Changi Beach Park ovat myös 3 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Singapore Hotellit

Hotellit Singaporessa – Huippumodernissa metropolissa

Singapore on pienikokoinen valtio Kaakkois-Aasiassa, joka on saanut vaikutteita ympärillään olevista valtioista. Maiden, kuten Kiinan ja Malesian kulttuurien sekoitus näkyy Singaporessa selkeästi. Singaporen pääsaaressa asuu liki viisi miljoonaa asukasta, mutta pääsaaren ympärillä olevat saaret ovat lähes asumattomia.

Singaporen muhkea hotellitarjonta

Singaporessa lomaileva tai liikematkailija löytää mittavan valikoiman erihintaisia hotelleja keskustan kupeesta, aina edullisesta majoituksesta hieman kalliimpaan riippuen hotellin palveluista. Matkailijalla on erinomainen tilaisuus valita hotelli Singaporessa tarvittavilla palveluilla, sillä valikoimaa löytyy runsaasti. Kaupungin hotellien henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja hotellit Singaporessa sisältävät palveluita, kuten maksuttoman internetin, conciergen, uima-altaan, kylpylän tai huonepalvelun. Voit itse valita haluatko rauhallisen ja peruspalvelut sisältävän hotellin tai ylellisen viiden tähden hotellin kaupungin sydämestä. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Singaporesta tai muista Aasian kohteista, kuten esimerkiksi Johor Bahrusta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Singaporen eksoottiset nähtävyydet

Singapore tarjoaa matkailijalle monipuolisen valikoiman nähtävyyksiä, joita ei yksinkertaisesti voi jättää näkemättä, sillä kaupungin nähtävyydet ovat yksinkertaisesti häikäisevät. Singaporen Botanic Gardens saattaa kuulostaa lähinnä ruukkukukkien katselulta, mutta itse asiassa kasvitieteellisessä puutarhassa tapahtuu paljon. Astuessasi puutarhaan oletkin joutunut eksoottiseen viidakkoon, joka sisältää lukemattomia polkuja joiden varrella tulet näkemään erikoisia ja myös kauniita kasveja. Jos osut oikealle polulle, saatat löytää upean ravintolan keskeltä viidakkoa!

Singaporesta löytyy myös museoita ja vaikuttava temppeli, jossa lepää Buddhan aito hammas. Perheille Singapore tarjoaa mahtavan Singapore Flyer -maailmanpyörän, joka on maailman korkein. Flyer esittelee matkailijalle upean Singaporen koko komeudessaan yläilmoista käsin. Maailmanpyörän lisäksi lapsille ja lapsenmielisille löytyy myös jännittävä eläintarha, joka on rakennettu kaupungin sademetsään tavalla, joka erottaa eläinten alueen innokkaista katselijoista kätevillä vallihaudoilla. Näin päästään ihastelemaan eläimiä häkittömässä ympäristössä. Eläintarhassa voi tutustua eläimiin myös osallistumalla jännittävään Night Safariin. Kulttuurin ystävälle kaupunki tarjoaa useita museoita, kuten Singaporen kansallismuseon, Peranakan museon ja Battle Box -museon, jonka tarjonta on keskittynyt sodanaikaan. Muita näkemisen arvoisia paikkoja ovat Jurongin lintupuisto sekä Underwater world, jossa tutustutaan vedenalaiseen maailmaan.

Shoppaile kellon ympäri

Singaporessa ostoksilla käynti on kätevää, sillä suurin osa tärkeistä kaupoista sijaitsee kauniilla Orchard Roadilla. Tämän upean kadun varrelta löytyy lähes kaikkea mitä vannoutunut shoppailija vain voi toivoa. Kadun vehreä kasvillisuus ja upea valaistus tekevät ostoskadusta taianomaisen kauniin erityisesti iltaisin. Shoppailun välissä kannattaa hengähtää paikallisessa kahvilassa tai istahtaa ravintolaan nauttimaan singaporelainen ateria.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Singapore

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.