Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Kööpenhamina - Barcelona

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 50 minuuttia

Lennot Kööpenhamina–Barcelona

Oletko suuntaamassa kohteeseen Barcelona? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Kööpenhamina–Barcelona löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Barcelona on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Kööpenhamina–Barcelona – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Kööpenhamina–Barcelona etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Kööpenhamina kohteeseen Barcelona saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Kööpenhamina–Barcelona ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Barcelona?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Barcelona, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Barcelona nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Kööpenhamina–Barcelona

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Kööpenhamina–Barcelona maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Kööpenhamina - Barcelona Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Kööpenhamina – Barcelona?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Kööpenhamina -- Barcelona on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Barcelona. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Kööpenhamina -- Barcelona on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Kööpenhamina – Barcelona on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Kööpenhamina -- Barcelona on tarjolla 313 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Kööpenhamina – Barcelona?

  reitillä Kööpenhamina -- Barcelona liikennöi 23 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Kööpenhamina – Barcelona -lennoille?

  Löysimme alueelta Kööpenhamina vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Barcelona: Kastrup (CPH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Barcelona Intl. (BCN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Barcelona.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Kööpenhamina – Barcelona?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Kööpenhamina -- Barcelona hintaan ! Reitillä Kööpenhamina -- Barcelona 23 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Kööpenhamina liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Barcelona (BCN)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Kööpenhamina – Barcelona useimmin?

  * Kööpenhamina (CPH) -- Barcelona (BCN)\n * Scandinavian Airlines -- 112 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- BCN\n \n\n * Lufthansa -- 39 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- BCN\n \n\n * Air France -- 22 viikoittaista lentoa reitillä CPH -- BCN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Kööpenhamina lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Barcelona joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 112 lentoa reitillä Kööpenhamina -- Barcelona. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Kööpenhamina (CPH) liikennöidään viikoittain 313 lentoa kohteeseen Barcelona (BCN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Kööpenhamina – Barcelona?

  Suora lento reitillä Kööpenhamina -- Barcelona kestää yleensä noin 2 tuntia, 45 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 777,94 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 54 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Kööpenhamina – Barcelona?

  * Lento reitillä Kööpenhamina (CPH) -- Barcelona (BCN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.15\n * Aikaisin saapumisaika: 00.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Kööpenhamina – Barcelona liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Kööpenhamina -- Barcelona liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|------------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| Air France | Airbus A320 |\n| China Eastern Airlines | Airbus A320 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Kööpenhamina – Barcelona?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: CPH Saapuu: BCN su
19.1
ma
20.1
ti
21.1
ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
la
25.1
Välilaskut
D8 5571 11:40 am 02:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
VY 1873 05:15 pm 08:05 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
D8 5575 07:55 pm 10:45 pm Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
D8 3658 05:55 pm 08:45 pm - Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 3656 07:00 am 09:50 am - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
DY 1948 03:35 pm 06:25 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
VY 1871 11:00 am 01:50 pm - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Barcelona

Näytä kaikki 4 635 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (42 arvostelua)

  Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza ...

  Barcelona Airport Hotel80 €

  Barcelona Airport Hotel80 €
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (303 arvostelua)

   Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ...

   Hotel Barcelona Universal76 €

   Hotel Barcelona Universal76 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.