Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Pariisi - Miami

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 10 minuuttia

Lennot Pariisi–Miami

Oletko suuntaamassa kohteeseen Miami? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pariisi–Miami löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Miami on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Pariisi–Miami – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pariisi–Miami etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pariisi kohteeseen Miami saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pariisi–Miami ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Miami?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Miami, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Miami nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pariisi–Miami

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Pariisi–Miami maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Pariisi - Miami Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Pariisi – Miami?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Pariisi -- Miami on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Miami. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Pariisi -- Miami on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Pariisi – Miami on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Pariisi -- Miami on tarjolla 771 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Pariisi – Miami?

  reitillä Pariisi -- Miami liikennöi 31 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Pariisi – Miami -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Pariisi ovat:\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Miami.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Pariisi – Miami?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Pariisi -- Miami hintaan ! Reitillä Pariisi -- Miami 31 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Pariisi liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Pariisi (CDG) -- Miami (MIA)\n * Air France\n * Delta Air Lines\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Pariisi (ORY) -- Miami (MIA)\n * Iberia Airlines\n * American Airlines\n * Delta Air Lines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Pariisi – Miami useimmin?

  * Pariisi (CDG) -- Miami (MIA)\n * Air France -- 141 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- MIA\n \n\n * Delta Air Lines -- 85 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- MIA\n \n\n * British Airways -- 52 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- MIA\n\n\n\n* Pariisi (ORY) -- Miami (MIA)\n * Iberia Airlines -- 17 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- MIA\n \n\n * American Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- MIA\n \n\n * Delta Air Lines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- MIA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Pariisi lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Miami joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air France, liikennöivät viikoittain 141 lentoa reitillä Pariisi -- Miami. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Pariisi (CDG) liikennöidään viikoittain 677 lentoa kohteeseen Miami (MIA).\n* Lentoasemalta Pariisi (ORY) liikennöidään viikoittain 94 lentoa kohteeseen Miami (MIA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Pariisi – Miami?

  Suora lento reitillä Pariisi -- Miami kestää yleensä noin 9 tuntia, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 411,05 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 19 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 14 tuntia, 49 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Pariisi – Miami?

  * Lento reitillä Pariisi (CDG) -- Miami (MIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 10.40\n * Aikaisin saapumisaika: 14.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.10\n\n\n\n* Lento reitillä Pariisi (ORY) -- Miami (MIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.30\n * Aikaisin saapumisaika: 13.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.29\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Pariisi – Miami liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Pariisi -- Miami liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|----------------------|\n| Air France | 772 - BOEING 777/200 |\n| Delta Air Lines | 772 - BOEING 777/200 |\n| British Airways | 772 - BOEING 777/200 |\n| United Airlines | 772 - BOEING 777/200 |\n| American Airlines | 772 - BOEING 777/200 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Pariisi – Miami?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Miami

Näytä kaikki 5 179 majoitusliikettä kohteessa Miami
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
  4.5 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (14 arvostelua)

  Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. ...

  Fontainebleau Miami Beach359 €

  Fontainebleau Miami Beach359 €
  Newport Beachside Resort

  Newport Beachside Resort

  16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (44 arvostelua)

   Haulover Beach, Oleta Riverin valtionpuisto ja Haulover Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. ...

   Newport Beachside Resort129 €

   Newport Beachside Resort129 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.