Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Shanghai - Kööpenhamina

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 40 minuuttia

Lennot Shanghai–Kööpenhamina

Oletko suuntaamassa kohteeseen Kööpenhamina? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Shanghai–Kööpenhamina löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Kööpenhamina on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Shanghai–Kööpenhamina – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Shanghai–Kööpenhamina etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Shanghai kohteeseen Kööpenhamina saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Shanghai–Kööpenhamina ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Kööpenhamina, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Kööpenhamina nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Shanghai–Kööpenhamina

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Shanghai–Kööpenhamina maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Shanghai - Kööpenhamina Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Shanghai – Kööpenhamina?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Shanghai -- Kööpenhamina on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kööpenhamina. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Shanghai -- Kööpenhamina on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Shanghai – Kööpenhamina on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Shanghai -- Kööpenhamina on tarjolla 443 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Shanghai – Kööpenhamina?

  reitillä Shanghai -- Kööpenhamina liikennöi 23 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Shanghai – Kööpenhamina -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Shanghai ovat:\n\n* Hongqiao Intl. (SHA)\n* Pudong Intl. (PVG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kööpenhamina.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Shanghai – Kööpenhamina?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Shanghai -- Kööpenhamina hintaan ! Reitillä Shanghai -- Kööpenhamina 23 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Shanghai liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Shanghai (PVG) -- Kööpenhamina (CPH)\n * China Eastern Airlines\n * Air China\n * Air France\n\n\n\n* Lennot reitillä Shanghai (SHA) -- Kööpenhamina (CPH)\n * China Eastern Airlines\n * Air China\n * Shenzhen Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Shanghai – Kööpenhamina useimmin?

  * Shanghai (PVG) -- Kööpenhamina (CPH)\n * China Eastern Airlines -- 79 viikoittaista lentoa reitillä PVG -- CPH\n \n\n * Air China -- 60 viikoittaista lentoa reitillä PVG -- CPH\n \n\n * Air France -- 28 viikoittaista lentoa reitillä PVG -- CPH\n\n\n\n* Shanghai (SHA) -- Kööpenhamina (CPH)\n * China Eastern Airlines -- 32 viikoittaista lentoa reitillä SHA -- CPH\n \n\n * Air China -- 20 viikoittaista lentoa reitillä SHA -- CPH\n \n\n * Shenzhen Airlines -- 20 viikoittaista lentoa reitillä SHA -- CPH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Shanghai lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kööpenhamina joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten China Eastern Airlines, liikennöivät viikoittain 79 lentoa reitillä Shanghai -- Kööpenhamina. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Shanghai (PVG) liikennöidään viikoittain 328 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n* Lentoasemalta Shanghai (SHA) liikennöidään viikoittain 115 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Shanghai – Kööpenhamina?

  Suora lento reitillä Shanghai -- Kööpenhamina kestää yleensä noin 11 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 8 315,31 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 18 tuntia, 31 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Shanghai – Kööpenhamina?

  * Lento reitillä Shanghai (PVG) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 13.10\n * Aikaisin saapumisaika: 18.35\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.35\n\n\n\n* Lento reitillä Shanghai (SHA) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.55\n * Aikaisin saapumisaika: 06.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.45\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Shanghai – Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Shanghai -- Kööpenhamina liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| China Eastern Airlines | Airbus A340 |\n| Air China | Airbus A340 |\n| Air France | Airbus A340 |\n| Lufthansa | Airbus A340 |\n| Aeroflot Russian Airlines | Airbus A340 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Shanghai – Kööpenhamina?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 703 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (30 arvostelua)

  Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ...

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (193 arvostelua)

   Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Hotel Kong Arthur119 €

   Hotel Kong Arthur119 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.