Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Al Jubeiha

22 €
Spectacular Apartment Near Qasid Institute

Spectacular Apartment Near Qasid Institute

2.5 kautta 5.0 Om Omarrah, Amman, Ammanin kuvernoraatti
Spectacular Apartment Near Qasid Institute sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta King Hussain Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
103 €
Harir palace Hotel

Harir palace Hotel

4.0 kautta 5.0 Al-Wifaq Street, Amman Dahiet Al Rasheed, Amman
Harir palace Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ammanin roomalainen teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Lujain Hotel Suites

Lujain Hotel Suites

2.0 kautta 5.0 36 Abdullah Ali Al Lowzi St, Amman, Ammanin kuvernoraatti
Lujain Hotel Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jordanian yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
80 €
Gerasa Hotel

Gerasa Hotel

4.0 kautta 5.0 Queen Rania Street, Amman, Ammanin kuvernoraatti
Gerasa Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jordanian yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Al-Fanar Palace Hotel

Al-Fanar Palace Hotel

3.5 kautta 5.0 Queen Rania Al Abdullah Street, Amman
Al-Fanar Palace Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta King Hussain Sports City (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 150 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
57 €
Balcony Hotel & Suites

Balcony Hotel & Suites

3.0 kautta 5.0 55 Yajouz St., Jbeyha, 141, Amman
Balcony Hotel & Suites on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jordanian yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
27 €
Al-Ballouti Hotel Suites

Al-Ballouti Hotel Suites

3.0 kautta 5.0 90 Yajooz St/ Al Jubaiha, Almanhal Circle, Amman
Al-Ballouti Hotel Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jordanian yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
97 €
Rawa hotel Suites

Rawa hotel Suites

3.5 kautta 5.0 Queen Rania Street, Amman, Amman
Rawa hotel Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jordanian yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 50 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Diamond Hotel Suites

Diamond Hotel Suites

3.5 kautta 5.0 53, Yajouz Street, Al Jubeha, Over Arab Bank, Amman
Diamond Hotel Suites on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jordanian yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 42 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
360 Hotel

360 Hotel

2.0 kautta 5.0 Dahyet Al Rashid, Sama Al Sarhan Steet, Amman
360 Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jordanian yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Al Jubeiha

Katso kaikki kohteen Al Jubeiha vuokra-autot

Al Jubeiha – Matkat

Amman on yllätyksiä pullollaan, mutta osa niistä on lähes piilossa ympäröivissä kaupunginosissa. Astu siis keskustan ulkopuolelle ja ota suunnaksi vaikkapa Al Jubeiha. Yksi matkustamisen parhaista puolista on paikallisten kanssa asiointi. Ja koska pääkaupungissa on 1 300 000 asukasta, sinulla on paljon mahdollisuuksia! Al Jubeiha sijaitsee 20 km pohjoiseen kaupungin keskustasta. Jos lentokenttäsi on Kuningatar Alian kansainvälinen lentokenttä, heitä matkalaukkusi taksin takakonttiin ja matkusta sillä 35 km pohjoiseen.

Al Jubeiha – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers luo juuri sinun tarpeisiisi sopivan loman. Lennoista yöpymisiin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen – Al Jubeiha odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Jopa 7.7%^:n tarjous on sinun, kun varaat lennot ja majoitukset yhdessä.

Ihanteellisen matkan järjestäminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on aivan kättesi ulottuvilla. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen valikoiman ansiosta pääset kiitoradalle nousua odottamaan heti, kun niin haluat.

Mietitkö vielä? Tiimimme tarjoaa sinulle mahtavat lento- ja hotellitarjoukset, joten jos näet jossakin edullisemman paketin 48 tunnin kuluessa varauksen tehtyäsi, lupaamme vastata siihen hyvittämällä erotuksen. Miksi vielä epäröisit?

Pakkaa laukkusi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me autamme sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – halusitpa sitten aavikon hiekoille tai lumisille vuorille, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Al Jubeiha – Matkat

Nappaa turistikartta ja suuntaa kohteisiin Koptilais-ortodoksinen kirkko ja Marttyyrien muistomerkki ja museo, jotka ovat kaksi lyhyen matkan päässä sijaitsevaa mielenkiintoista nähtävyyttä. Bysanttilainen kirkko ja Plaza Mall (ostoskeskus) tarjoavat taatusti myös paljon nähtävää.

Lomamatka tarjoaa täydelliset puitteet tutkailla mitä kaupat pitävät sisällään ja hankkia jotain pientä. Parhaiten tähän tarkoitukseen käyvät esimerkiksi Mecca Mall (ostoskeskus), Amman Mall (ostoskeskus), Maxim Mall -ostoskeskus ja Al Abdali Mall -ostoskeskus.

Reissu tähän kohteeseen ei ole ikimuistoinen ilman kierrosta International Stadium (stadion) -stadionilla, joka on Al-Faisaly SC -seuran ja Shabab Al-Ordon Clubin kotiareena. Jos lomasi sattuu sopivasti pelipäivän kohdalle, pue yllesi suosikkijoukkueen värit ja valmistaudu kannustamaan pelaajia katsomosta käsin.

Al Jubeiha – Hotellit

ebookersin matkaoppaasta löydät ihanteellisen majoituksen. Juuri nyt tarjolla on yli 103 majoitusliikettä.

Sekä vannoutuneet reppureissaajat että muut tarjouksia etsivät lomailijat löytävät varmasti itselleen sopivan huonevaihtoehdon majoitusliikkeistä Arab Tower Hotel ja Jordan Tower Hotel. Nämä paikat ovat todiste siitä, että laadukas palvelu ei aina ole tyyristä. Ehkä toiveissasi olisi kuitenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa asiantuntevan henkilökunnan majoitusliikkeessä Four Seasons Hotel Amman huolehtia kaikista tarpeistasi? Four Seasons Hotel Amman on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka nauttivat tyylikkäästä ympäristöstä ja ylellisistä palveluista.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.