Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Dubai World Central

72 €
Millennium Place Barsha Heights Hotel Apartments

Millennium Place Barsha Heights Hotel Apartments

FIRST AL KHAIL STREET, DUBAI, Dubai
Millennium Place Barsha Heights Hotel Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jebel Ali Race Course (laukkarata). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2018 rakennetussa huoneistohotellissa on 447 huoneistoa 32 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
122 €
Roda Amwaj Suites

Roda Amwaj Suites

The Walk, Jumeirah Beach Residence, Dubai
Roda Amwaj Suites on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä huoneistohotellissa on 222 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
65 €
First Central Hotel Suites

First Central Hotel Suites

4.0 kautta 5.0 TECOM, Al Barsha 3, Dubai
First Central Hotel Suites on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jebel Ali Race Course (laukkarata). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 524 huoneistoa 30 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
133 €
Radisson Blu Residence, Dubai Marina

Radisson Blu Residence, Dubai Marina

5.0 kautta 5.0 392 Al Marsa Street, Dubai
Radisson Blu Residence, Dubai Marina on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 rantabaaria. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 155 huoneistoa 20 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
115 €
Barcelo Residences Dubai Marina

Barcelo Residences Dubai Marina

King Salman Bin Abdulaziz Road, Dubai, Dubai
Barcelo Residences Dubai Marina on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 240 huoneistoa 40 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
67 €
Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai

Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai

4.0 kautta 5.0 Al Barsha, P.O. Box 450605, Dubai
Abidos Hotel Apartment - Al Barsha - Dubai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mall of the Emirates. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 143 huoneistoa 14 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
183 €
JA Oasis Beach Tower

JA Oasis Beach Tower

5.0 kautta 5.0 The Walk, Jumeirah Beach Residence, Dubai Marina, Dubai
JA Oasis Beach Tower on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 180 huoneistoa 50 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja keittiön.
116 €
Nuran Marina Serviced Residences

Nuran Marina Serviced Residences

Al Majara 4, Street H, District 4, Dubai Marina, Dubai
Nuran Marina Serviced Residences on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
98 €
Marina View Hotel Apartments

Marina View Hotel Apartments

4.0 kautta 5.0 Dubai Marina, Dubai
Marina View Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 224 huoneistoa 13 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Dubai World Central

Näytä kaikki 1 592 majoitusliikettä kohteessa Dubai World Central
Aloft Dubai South 69 €
Aloft Dubai South

Aloft Dubai South

Aviation City Dubai, Dubai World Central
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dubai Expo 2020 on 17 kilometrin ja Dubai Parks and Resorts -teemapuisto on 17,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Ibn Battuta Mall (ostoskeskus) ja Aquaventure Waterpark ovat myös 52 kilometrin päässä.

  Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport Hae hinnat
  Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport

  Holiday Inn Dubai Al-Maktoum Airport

  Aviation City, Dubai World Central
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Dubai Expo 2020, Legoland® Dubai teemapuisto ja Dubai Parks and Resorts -teemapuisto sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. The Outlet Village by Meraas ja Legoland®-vesipuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum Airport Hae hinnat
   Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum Airport

   Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum Airport

   Aviation City A, Dubai World Central
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dubai Expo 2020, Legoland® Dubai teemapuisto ja Dubai Parks and Resorts -teemapuisto sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. The Outlet Village by Meraas ja Legoland®-vesipuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Atlantis The Palm 339 €
    Atlantis The Palm

    Atlantis The Palm

    Crescent Road, The Palm, Dubai
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Aquaventure Waterpark on 0,4 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Al Sufouhin ranta ja Dubai College sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Jumeirahin ranta ja Dubai Marina ovat myös 15 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.