Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Ouluun

Haluatko lähteä tutustumaan Perämeren helmeen, Ouluun? Jos haluat halvat lennot Ouluun, matkusta mieluiten arkipäivänä. ebookersin sivuilta saatat kuitenkin löytää halpoja lentoja Ouluun myös viikonloppuisin. Lentohaullamme voit etsiä itsellesi sopivimmat lennot helposti. Valitset vain sinulle sopivimman ajankohdan, ja sen jälkeen voit luokitella lentoja muun muassa lähtöajan, keston tai lentoyhtiön perusteella. Jos aikataulusi on joustavat, valitse vaihtoehto ”hae 3 päivää ennen ja jälkeen”, jolloin saat näkyviin taulukon, jossa pystyt helposti vertailemaan lentohintoja. Varauksen voit tehdä saman tien. Sivujemme selkeä rakenne ohjaa sinua askel askeleelta eteenpäin. Jos tarvitset majoitusta Oulussa, tutustu samalla myös kaupungin hotellitarjontaan, joka on varsin runsas ja monipuolinen. Matkustitpa sitten pienemmällä tai isommalla joukolla, voit kätevästi vertailla hotellihintoja ja varata hotellihuoneen sivuillamme. Myös vuokra-auton löydät helposti sivujemme kautta. Auton vuokraamalla pääset vapaasti liikkumaan myös kaupungin ulkopuolella oleviin kohteisiin.

Mitä tehdä Oulussa

Oulu on kaunis kaupunki, jossa kannattaa vierailla sekä kesällä että talvella. Kaupungissa riittää tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Kesän valoisat, romanttiset yöt tarjoavat kävijälle upean mahdollisuuden ihailla tämän pohjoisen kaupungin merellistä lumoa esimerkiksi Nallikarin ihanalla hiekkarannalla tai vaikkapa risteilyaluksen kannelta. Oulun juhlaviikoilla elo-syyskuussa voit nauttia laajasta kulttuuritarjonnasta, kuten esimerkiksi jazzista, taiteiden yöstä ja ilmakitaransoiton MM-kilpailuista. Jos viihdyt luonnossa, voit kierrellä kaupungin puistoissa, lähteä melomaan tai kalastamaan tai tutustua lähiseudun kansallispuistoihin. Talvikaudella Oulussa on muun muassa teatterista ja musiikista kiinnostuneille monenlaista mielenkiintoista nähtävää ja kuultavaa. Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri, Oulun kaupunginteatteri, esittää sekä klassikoita että nykyteatteria. Kevättalvella järjestettävillä Oulun Musiikkijuhlilla esiintyvät niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin klassisen musiikin artistit. Jos olet kiinnostunut urheilusta, voit suunnata katsomaan kotimaan ylimmän sarjan jääkiekko- tai jääpallopelejä. Oulussa pääsee helposti myös hiihtämään. Niin aikuisille kuin lapsillekin kiinnostavaa koettavaa ja nähtävää löydät Oulun Tietomaasta, joka on Suomen vanhin tiedekeskus. Tietomaassa on muun muassa vaihtuvia teemanäyttelyitä ja 3D-elokuvia. Pohjois-Pohjanmaan museon perusnäyttelyssä voit tutustua tervakaupunki Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan historiaan, ja lapsille ja lapsenmielisille museossa on erityinen Koiramäki-osasto, joka on rakennettu Mauri Kunnaksen rakastettujen kirjojen pohjalta.

Oulun lentokenttä

Oulun lentokenttä sijaitsee Oulunsalossa, noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Lentokentältä pääset keskustaan näppärästi niin linja-autolla kuin taksillakin. Linja-autopysäkki on aivan lentokenttäterminaalin edessä, ja linjoilla 8 ja 9 pääset suoraan Oulun keskustaan noin puolessa tunnissa. Aikuisen kertalippu maksaa noin kuusi euroa. Takseja odottaa koneiden saapuessa terminaalin edessä, mutta voit halutessasi tilata taksin myös etukäteen. Taksimatka lentokentältä keskustaan maksaa noin 30-40 euroa ajankohdasta, liikenteestä ja henkilömäärästä riippuen. Jos haluat liikkua vapaammin tai jatkaa matkaa Oulusta eteenpäin, sinun kannattaa vuokrata auto. Terminaalin lähtöselvitysalueelta löytyy kahdeksan autovuokraamon palvelupisteet. Jos olet vuokrannut auton etukäteen ebookersin sivujen kautta, sinun tarvitsee vain noutaa auto palvelupisteestä, ja pääset jatkamaan matkaa vaivattomasti. Paluulentoa odotellessasi voit virkistäytyä lentokentän kahvilassa tai istahtaa keinutuoliin rentoutumaan. Lentokentällä käytössäsi on myös maksuton langaton Wi-Fi-yhteys, johon kirjautumiseen et tarvitse erillisiä tunnuksia.

Lennot Helsingistä

Helsingistä lennät Ouluun suoralla lennolla, joka kestää tunnista puoleentoista. ebookersin sivuilta löydät helposti sinulle sopivat lennot Ouluun. Lentoja Helsingin ja Oulun välillä on useampi päivässä, aina varhaisesta aamusta iltamyöhään. Jos sinulla on jonkin lentoyhtiön kanta-asiakaskortti, muista rekisteröidä kanta-asiakasnumerosi varauksen yhteydessä, jotta saat pisteet tilillesi. Reitillä liikennöivät Finnair ja Norwegian Air International. Pääset Ouluun myös muualta Suomesta lentäen, kun vaihdat konetta Helsingissä.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Oulu?

Norwegian Air International Ltd, Finnair

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.