Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Huoneistohotellit Keskusta

89 €
Adina Apartment Hotel Budapest

Adina Apartment Hotel Budapest

4.0 kautta 5.0 Hegedus Gyula Street 52-54, Budapest
Adina Apartment Hotel Budapest on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta WestEnd City Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 97 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
54 €
7seasons Apartments Budapest

7seasons Apartments Budapest

4.0 kautta 5.0 Király utca 8, Budapest
7seasons Apartments Budapest on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
72 €
United Colors of Budapest Apartments

United Colors of Budapest Apartments

4.0 kautta 5.0 Thököly út 2., Budapest
United Colors of Budapest Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Erkel-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.
38 €
Vagabond Corvin

Vagabond Corvin

4.0 kautta 5.0 Práter utca 6., Budapest
Vagabond Corvin on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Koulupoikia-elokuvan muistomerkki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 46 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Avantgarde Apartments

Avantgarde Apartments

4.0 kautta 5.0 Kazinczy utca 9, Budapest
Avantgarde Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Nova Apartments

Nova Apartments

3.0 kautta 5.0 Akacfa utca 26, Budapest
Nova Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dohány-kadun synagoga on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
32 €
Pal's Hostel & Apartments

Pal's Hostel & Apartments

2.5 kautta 5.0 Szent Istvan ter 3., Budapest
Pal's Hostel & Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
55 €
Colours Apartments Budapest

Colours Apartments Budapest

4.0 kautta 5.0 Kazinczy u. 9., Budapest
Colours Apartments Budapest on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Unkarin valtion oopperatalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Vagabond Downtown

Vagabond Downtown

3.5 kautta 5.0 Paulay Ede utca 3., Budapest
Vagabond Downtown on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Suosituimmat hotellit Keskusta

Näytä kaikki 1 620 majoitusliikettä kohteessa Keskusta
Bliss Hotel And Wellness 55 €
Bliss Hotel And Wellness

Bliss Hotel And Wellness

Ó utca 43-49, Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oktogon, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Operan metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Danubius Hotel Gellert 70 €
  Danubius Hotel Gellert

  Danubius Hotel Gellert

  Szent Gellert ter 2, Budapest
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gellértin kylpylä ja Elisabetin silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Suuri kauppahalli ja Váci utca ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Szent Gellért térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fővám térin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cortile Budapest Hotel 75 €
   Cortile Budapest Hotel

   Cortile Budapest Hotel

   Dessewffy utca 14., Budapest
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Budapestin operettiteatteri ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Parlamenttirakennus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema ja Operan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Iberostar Grand Budapest 147 €
    Iberostar Grand Budapest

    Iberostar Grand Budapest

    Oktober 6. utca 26, Budapest
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vapaudenaukio ja Pyhän Tapanin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Arany János utcan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kossuth Lajos térin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.