Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Keskusta

7seasons Apartments Budapest 70 €
7seasons Apartments Budapest

7seasons Apartments Budapest

Király utca 8, Budapest
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  7seasons Apartments Budapest on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Király utca -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Nova Apartments 45 €
  Nova Apartments

  Nova Apartments

  Akacfa utca 26, Budapest
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nova Apartments on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Dohány-kadun synagoga on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   7Seasons Central Suites 79 €
   7Seasons Central Suites

   7Seasons Central Suites

   Anker köz 1., Budapest
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    7Seasons Central Suites on saanut hyvää palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kahvila. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Pal's Hostel & Apartments 22 €
    Pal's Hostel & Apartments

    Pal's Hostel & Apartments

    Szent Istvan ter 3., Budapest
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pal's Hostel & Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Adina Apartment Hotel Budapest 81 €
     Adina Apartment Hotel Budapest

     Adina Apartment Hotel Budapest

     Hegedus Gyula Street 52-54, Budapest
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Adina Apartment Hotel Budapest on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta WestEnd City Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 97 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

      Bp Design Hotel & Apartman 41 €
      Bp Design Hotel & Apartman

      Bp Design Hotel & Apartman

      Nagymezo u. 66., Budapest
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Bp Design Hotel & Apartman on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Trendy Deluxe Apartments 69 €
       Trendy Deluxe Apartments

       Trendy Deluxe Apartments

       Király utca 8-10, Budapest
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Trendy Deluxe Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Nova City Aparthotel 38 €
        Nova City Aparthotel

        Nova City Aparthotel

        Szövetség Street 27, Budapest
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Nova City Aparthotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Király utca -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Vagabond Downtown 65 €
         Vagabond Downtown

         Vagabond Downtown

         Paulay Ede utca 3., Budapest
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Vagabond Downtown on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Tapanin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Grand Budapest Apartments 64 €
          Grand Budapest Apartments

          Grand Budapest Apartments

          Gyulai Pál utca 3, Budapest
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Grand Budapest Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Dohány-kadun synagoga on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Cherry Apartments Palace Quarter 104 €
           Cherry Apartments Palace Quarter

           Cherry Apartments Palace Quarter

           4 Szentkirályi u., Budapest
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Cherry Apartments Palace Quarter on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 42 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa syvän kylpyammeen ja keittiön.

            Corvin Rose Apartment Hotel 50 €
            Corvin Rose Apartment Hotel

            Corvin Rose Apartment Hotel

            Corvin setany 5A, Budapest
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Corvin Rose Apartment Hotel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Corvin Plaza. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kasinon ja kuntoklubin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Keskusta

             Näytä kaikki 1 329 majoitusliikettä kohteessa Keskusta
             Continental Hotel Budapest 81 €
             Continental Hotel Budapest

             Continental Hotel Budapest

             Dohany Utca 42-44, Budapest
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Astorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              Danubius Hotel Astoria City Center 73 €
              Danubius Hotel Astoria City Center

              Danubius Hotel Astoria City Center

              Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Dohány-kadun synagoga ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Astorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ferenciek teren metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

               Corinthia Budapest 126 €
               Corinthia Budapest

               Corinthia Budapest

               Erzsebet krt 43-49, Budapest
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Vörösmarty utcan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                Kempinski Hotel Corvinus Budapest 161 €
                Kempinski Hotel Corvinus Budapest

                Kempinski Hotel Corvinus Budapest

                Erzsébet Tér 7-8, Budapest
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Vörösmartyn aukio, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Dohány-kadun synagoga ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.