Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistot – Keskusta

Hae hinnat
Asunto Madridin Keskustassa

Asunto Madridin Keskustassa

Calle de la Escalinata, 10, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
60 €
Apartamentos Tandem La Bolsa 4

Apartamentos Tandem La Bolsa 4

3.0 kautta 5.0 Calle de la bolsa 4, Madrid
Apartamentos Tandem La Bolsa 4 on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Madrid Center, Kaikki Mukavuudet, Rauhallinen, 2 Makuuhuonetta, 5 Ihmistä

Madrid Center, Kaikki Mukavuudet, Rauhallinen, 2 Makuuhuonetta, 5 Ihmistä

Calle Amparo Nº 100 Piso 2º int-b, Madrid, Madrid
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
213 €
Viehättävä Asunto Madridin Sydämessä _lovely_

Viehättävä Asunto Madridin Sydämessä _lovely_

95 Calle de Atocha, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo del Prado. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Madrid de los Austrias, Plaza Mayorin Vieressä, Ilmastointi, Wifi

Madrid de los Austrias, Plaza Mayorin Vieressä, Ilmastointi, Wifi

Calle de Toledo 24, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Mayor (aukio). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
65 €
Apartamentos San Lorenzo 26

Apartamentos San Lorenzo 26

3.0 kautta 5.0 Calle San Lorenzo 26, Madrid
Apartamentos San Lorenzo 26 on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Exclusive Gran Via-callao-sol. Suunnittelu ja Rauhallinen

Exclusive Gran Via-callao-sol. Suunnittelu ja Rauhallinen

Calle Trujillos 5 bajo dch, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
5 Huoneisto Sol ja Ooppera

5 Huoneisto Sol ja Ooppera

Calle del Arenal, 7, Madrid, Madrid
tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
254 €
Palace Asunto - Valle Nostro

Palace Asunto - Valle Nostro

Calle de Puñonrostro, 6 4-IZ, Madrid, Madrid
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Keskusta

Näytä kaikki 2 566 majoitusliikettä kohteessa Keskusta
Hotel Riu Plaza España 119 €
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de España - Princesa, Plaza de Españan aukio ja Gran Via (katu) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Coliseum ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ventura Rodríguezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Iberostar Las Letras Gran Via 139 €
  Iberostar Las Letras Gran Via

  Iberostar Las Letras Gran Via

  Gran Via 11, Madrid, Madrid
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gran Via (katu), Puerta del Sol (portti) ja Paseo del Prado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Teatro Lara ja Plaza de Cibeles (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gran Vían asema ja Sevillan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Paseo del Arte 104 €
   Hotel Paseo del Arte

   Hotel Paseo del Arte

   Atocha 123, Madrid, Madrid
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lavapiés, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ja Paseo del Prado sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Museo del Prado (museo) ja CaixaForum Madrid ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Estación del Arten asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Antón Martínin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    ME Madrid by Melia 157 €
    ME Madrid by Melia

    ME Madrid by Melia

    Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de Santa Ana ja Teatro Espanol sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Congreso de los Diputados (alahuone) ja Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Antón Martínin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.