Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Kiinnostavat halvat hotellit Pariisissa

Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe 62 €
Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Val d'Europe on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 210 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

  B&B Hotel at Disneyland® Paris 68 €
  B&B Hotel at Disneyland® Paris

  B&B Hotel at Disneyland® Paris

  Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   B&B Hotel at Disneyland® Paris on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 400 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Résidence du Parc Val d'Europe 53 €
   Résidence du Parc Val d'Europe

   Résidence du Parc Val d'Europe

   2 rue Edouard Buffard, near Disneyland Paris, Montevrain, Seine-et-Marne
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Résidence du Parc Val d'Europe on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden residenssissä on 153 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe 64 €
    Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe

    Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe

    21 Avenue Des Fresnes, Montevrain, Seine-et-Marne
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Appart'City Confort Marne La Vallée Val d'Europe on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 224 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

     Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2 26 €
     Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

     Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

     309 Rue de la Belle Etoile, ZI Paris Nord 2, BP5005, Roissy-en-France, Val-d'Oise
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2 on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Paris Nord 2 International Business Park on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1996 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 231 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2 43 €
      ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2

      ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2

      335 rue de la belle etoile, ZAC Paris Nord 2, Roissy-en-France
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2 on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Paris Nord 2 International Business Park on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 250 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

       Disney's Hotel Santa Fe 98 €
       Disney's Hotel Santa Fe

       Disney's Hotel Santa Fe

       Disneyland Resort Paris, Marne-la-Valle, Coupvray, Seine-et-Marne
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Disney's Hotel Santa Fe on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 1000 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Campanile Val de France 67 €
        Campanile Val de France

        Campanile Val de France

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Campanile Val de France on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset teemapuistokuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 300 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

         Viimeksi varatut hotellit Pariisissa

         Viimeisimmät Pariisi hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.