Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kazan

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kazan

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KZN
Lennon hinta 273 €

Halvat lennot Helsingistä Kazaniin

Volgan mutkassa sijaitseva Kazan on kohde, joka ei jätä kylmäksi – edes talvella. Kauniin kaupungin näyttävät rakennukset loksauttavat leuat muiltakin kuin rakennustaiteen ystäviltä. Kaupunki on Venäjän liikenteen suuri solmukohta ja sen lentokenttä yksi vilkkaimmista koko Venäjällä. Moskovasta katsottuna Kazan sijaitsee noin 800 kilometriä itään.

Kazanissa on yli 1,2 miljoonaa asukasta ja kaupungin arvellaan olevan yli 1000 vuotta vanha, tosin tarkkoja tietoja alkuajoista ei ole juurikaan säilynyt. Kaupunki kuuluu Venäjän Tatarstanin tasavaltaan ja on sen pääkaupunki. Kaupungissa Kazanka-joki yhdistyy suureen Volgaan.

Saat varattua halvat lennot Helsingistä Kazaniin ebookersin sivuilla. Täytä tiedot, valitse sinulle sopivat päivämäärät ja paina valitse!

Varataan lennot ja sitten alkaa odotus

Ebookersin sivut palvelevat sinua, kun matkanhimo Kazaniin iskee. Sivuilta löydät helposti lentojen lisäksi myös hotellit. Mutta jos olet kiinnostunut lennoista, syötä lähtöpaikaksi Helsinki ja kohteeksi Kazan, Venäjä (KZN). Helppoa kuin mikä. Pian istut lentokoneessa ja laskeudut Kazaniin. Perillä lentokentältä Kazanin keskustaan on vielä 27 kilometriä.

Haun tehtyäsi huomaat, että Helsingistä Kazaniin tarvitaan useimmiten yksi välilasku, mutta ainakin Finnair lentää kohteeseen joskus myös suoraan. Tällöin matka-aika on noin 2 tuntia 30 minuuttia. Muita Kazaniin lentäviä lentoyhtiöitä ovat Aeroflot ja Turkish Airlines. Aeroflot tekee välilaskun yleisimmin Sheremetjevoon, Moskovaan (SVO). Yhden välilaskun myötä matka-aika on seitsemisen tuntia.

Matka Helsingistä Kazaniin on noin 1 500 kilometriä, mutta aikaeroa kaupunkien välillä ei ole lainkaan.

Syitä varata lennot Helsingistä Kazaniin

Kreml tarkoittaa linnoitettua keskustaa ja sellainen Kazanillakin on – ja siellä todella kannattaa vierailla. Kohde on ainutlaatuisuutensa vuoksi Unescon maailmanperintökohde. Myös pääkaupungissa ja monissa muissakin Venäjän kaupungeissa on kreml, joten niitä ei pidä sekoittaa tähän. Sanalla viitataan usein myös viralliseen hallintoon ja tässä merkityksessä sana on pesiytynyt arkikäyttöön.

Kazanissa urheillaan ja sikäläiset seurat ovat niittäneet erittäin paljon suosiota eri lajeissa. Niin Kazanin jalkapallo- kuin jääkiekkoseura ovat voittaneet useita mestaruuksia. Muita menestyksekkäitä joukkueita kaupungissa löytyy muun muassa lentopallon, koripallon ja jääpallon parista. Suuresti kaupunki on jälleen esillä jalkapallon MM-kisoissa vuonna 2018.

Lennot mukavasti Helsingistä

Lennät Kazaniin kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentältä. Jos tulet vähän kauempaa, kannattaa ehkä rauhoittua Helsingissä tovi ennen matkaa. Jos haluat virittäytyä venäläisyyteen ja sen herkkuihin, Helsingissä on monia erinomaisia venäläisiä ravintoloita. Useissa on ruokalistalla myös karhua.

Mutta kun matka lentokentälle koittaa, siirtymiseen kannattaa varata tovi ja ottaa juna Helsingin päärautatieasemalta tai Pasilasta. Jos taas tulet pääkaupunkiin päin junalla, voit jäädä pois jo Tikkurilassa ja vaihtaa kehäradan junaan. Matka Tikkurilasta kestää vain 8 minuuttia. Perillä näet myös komeat rullaportaat. Junat lähtevät mukavasti noin viiden minuutin välein ja matka keskustasta kestää noin puoli tuntia. Ja mukavasti samalla näkee vähän pääkaupungin maisemia ja lähiöitä.

Kazan kiehtoo

Palataan kuitenkin Kazaniin ja sen nähtävyyksiin. Kaupungissa on helppo liikkua kiitos kaupungin tuhatvuotisjuhlien kunniaksi valmistuneen metron, joka avattiin vuonna 2005. Helsingin metron käyttäjä voi kokea oman kaupunkinsa metrolinjaston olevan varsin suora ja mielenkiinnoton haarukka, mutta Kazanin metro on vieläkin suorempi: asemia on yksitoista suorassa rivissä.

Lentokentältä kaupunkiin pääset kuitenkin kätevästi bussilla numero 97. Vaikka venäläiset kirjaimet saattavatkin näyttää oudoilta länsimaisin silmin, numerot ovat onneksi samoja.

Kaupungissa näet komeita siltoja. Kazankan ylittää viisi siltaa ja Volgan yksi. Sää täällä on turvallisen tuttu ja lähellä suomalaista: kesällä kuumaa ja talvella kylmää, joten säiden takia ei ainakaan tule ikävä Suomea.

Ota askel kohti upeaa lomaa ja varaa lennot Helsingistä Kazaniin ja sen mielenkiintoisiin maisemiin!

Helsinki - Kazan Lennot FAQ

Varatuimmat hotellit Kazan

Näytä kaikki 287 majoitusliikettä kohteessa Kazan
42 €
Hotel Nogai

Hotel Nogai

3.0 kautta 5.0 16 B, Profsoyuznaya str., Kazan
Hotel Nogai on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin akateeminen venäläinen draamateatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 167 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
57 €
DoubleTree by Hilton Kazan City Center

DoubleTree by Hilton Kazan City Center

4.0 kautta 5.0 21 Chernyshevskogo street, Kazan
DoubleTree by Hilton Kazan City Center on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin akateeminen venäläinen draamateatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Ramada by Wyndham Kazan City Center

Ramada by Wyndham Kazan City Center

4.0 kautta 5.0 39 Chernyshevskogo Street, Kazan
Ramada by Wyndham Kazan City Center on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Keskustan markkina-alue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.