Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille New York - Philadelphia

Lähtölentokentän IATA-koodi NYC
Kohdelentokentän IATA-koodi ILG

Lennot New York–Philadelphia

Oletko suuntaamassa kohteeseen Philadelphia? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot New York–Philadelphia löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Philadelphia on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot New York–Philadelphia – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja New York–Philadelphia etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta New York kohteeseen Philadelphia saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento New York–Philadelphia ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Philadelphia?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Philadelphia, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Philadelphia nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot New York–Philadelphia

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento New York–Philadelphia maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

New York - Philadelphia Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä New York – Philadelphia?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä New York -- Philadelphia on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Philadelphia. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä New York -- Philadelphia on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä New York – Philadelphia on tarjolla viikoittain?

  Reitillä New York -- Philadelphia on tarjolla 41 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä New York – Philadelphia?

  reitillä New York -- Philadelphia liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten New York – Philadelphia -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa New York ovat:\n\n* LaGuardia (LGA)\n* John F. Kennedy Intl. (JFK)\n* Liberty Intl. (EWR)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Philadelphia.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä New York – Philadelphia?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille New York -- Philadelphia hintaan ! Reitillä New York -- Philadelphia 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella New York liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä New York (LGA) -- Philadelphia (PHL)\n * American Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä New York (JFK) -- Philadelphia (PHL)\n * American Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä New York – Philadelphia useimmin?

  * New York (LGA) -- Philadelphia (PHL)\n * American Airlines -- 34 viikoittaista lentoa reitillä LGA -- PHL\n\n\n\n* New York (JFK) -- Philadelphia (PHL)\n * American Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä JFK -- PHL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen New York lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Philadelphia joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten American Airlines, liikennöivät viikoittain 34 lentoa reitillä New York -- Philadelphia. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta New York (LGA) liikennöidään viikoittain 34 lentoa kohteeseen Philadelphia (PHL).\n* Lentoasemalta New York (JFK) liikennöidään viikoittain 7 lentoa kohteeseen Philadelphia (PHL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä New York – Philadelphia?

  Suora lento reitillä New York -- Philadelphia kestää yleensä noin 1 tunti, 3 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 151,25 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 28 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 15 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä New York – Philadelphia?

  * Lento reitillä New York (LGA) -- Philadelphia (PHL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 07.03\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.05\n\n\n\n* Lento reitillä New York (JFK) -- Philadelphia (PHL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.22\n * Aikaisin saapumisaika: 18.39\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.22\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.39\n
 • Minkälaisia koneita reitillä New York – Philadelphia liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä New York -- Philadelphia liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|---------------|\n| American Airlines | Embraer 175 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle New York – Philadelphia?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Philadelphia

Näytä kaikki 1 440 majoitusliikettä kohteessa Philadelphia
Warwick Hotel Rittenhouse Square

Warwick Hotel Rittenhouse Square

220 S 17th Street, Philadelphia, PA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (4 arvostelua)

  Walnut Street (teatteri) ja Rittenhouse Square (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

  Warwick Hotel Rittenhouse Square121 €

  Warwick Hotel Rittenhouse Square121 €
  Philadelphia Marriott Downtown

  Philadelphia Marriott Downtown

  1201 Market St, Philadelphia, PA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (5 arvostelua)

   Free Library of Philadelphia ja Reading Terminal Market sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Philadelphia Convention Center ja Kaupungintalo ...

   Philadelphia Marriott Downtown126 €

   Philadelphia Marriott Downtown126 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.