Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Beach Area – Hotellit

Beach Area – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja majoitus sekä kaikki unohtumattomat kokemukset... Ebookers pitää huolta siitä, että mielenkiintoinen Beach Area on varmasti unohtumaton matkakohde.

Tykkäät takuulla jopa 7.7%^:n alennuksista, jos varaat sekä lennot majoituksen palveluidemme kautta.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta on helppo valita omansa.

Parasta kaikessa on se, että meillä on tarjolla myös hintatakuu. Tämä tarkoittaa, että jos satut saamaan jostakin edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen maksamalla erotuksen takaisin.

On koittanut aika pakata laukku ja toteuttaa toivomuslista. Halusitpa sitten kokea kiireisen suurkaupungin huuman tai rentoutua rauhassa, meidän avullamme voit lähteä matkalle vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

Beach Area – Hotellit

Jos tarkoitus on viipyä yön yli, sinun on viisasta varata heti, koska tarjolla on vain 18 majoitusliikettä. Älä enää viivyttele vaan katsasta ebookersin matkaopas ja varaa jo tänään!

Sekä reppureissaajat että kuherruskuukauttaan viettävät löytävät helposti itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon. Jos etsit mukavaa huonetta kukkarolle ystävälliseen hintaan, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Strand Spa & Conference Hotel ja Anette. Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin keskityt vain nauttimaan elämästäsi, se on täysin ymmärrettävää! Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä Ammende Villa ja Estonia Resort Hotel & Spa osaa laadukkaan palvelun.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Beach Area

101 €
Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park

Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park

3.5 kautta 5.0 Side 14, Pärnu
Tervise Paradiis Spa Hotel & Water Park sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 122 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
102 €
Kurgo Villa Hotel

Kurgo Villa Hotel

3.5 kautta 5.0 Papli 13, Pärnu
Kurgo Villa Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
75 €
Hotell Tammsaare

Hotell Tammsaare

3.0 kautta 5.0 Tammsaare 24-B, Pärnu
Hotell Tammsaare on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
146 €
Hedon SPA & Hotel

Hedon SPA & Hotel

4.0 kautta 5.0 Ranna puiestee 1, Pärnu
Hedon SPA & Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 sisäuima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
119 €
Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 A.H. Tammsaare pst. 4a/6, Pärnu
Estonia Resort Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chaplin-keskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 106 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
129 €
Rannahotell

Rannahotell

3.5 kautta 5.0 Ranna pst 5, Pärnu
Rannahotell on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1937 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
129 €
Wasa Resort Hotel, Apartments and Spa

Wasa Resort Hotel, Apartments and Spa

3.5 kautta 5.0 Suvituse 14, Pärnu
Wasa Resort Hotel, Apartments and Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 74 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Wasa Hotel & Health Center

Wasa Hotel & Health Center

3.0 kautta 5.0 Eha 2, Pärnu
Wasa Hotel & Health Center on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
93 €
Strand Spa & Conference Hotel

Strand Spa & Conference Hotel

4.0 kautta 5.0 Tammsaare pst 35, Pärnu
Strand Spa & Conference Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 187 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
86 €
Pärnu Hotel

Pärnu Hotel

3.5 kautta 5.0 Rüütli 44, Pärnu
Pärnu Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pärnun museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 80 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

Halvat meno-paluu lennot Beach Area

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Beach Area

Katso kaikki kohteen Beach Area vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.