Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Campo Internacional Maspalomas ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Matkoja kohteeseen Campo Internacional Maspalomas alkuvuodesta 2021

Campo Internacional Maspalomas – Matkat

Campo Internacional Maspalomas kutsuu nimeäsi. Lomatyylistäsi riippumatta tässä rennossa kaupunginosassa majoittuminen antaa mahdollisuuden nähdä ja kokea kaiken haluamasi kaupungissa ja sen ympäristössä. Kaupungissa asuu 52 000 ihmistä, joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tuttavuutta ja oppia lisää paikallisesta kulttuurista. Haluatko vielä tietää tarkalleen, missä Campo Internacional Maspalomas sijaitsee? Jos lentokenttä, jolle saavut on Gran Canaria, koneesta selviydyttyäsi etsi vapaa taksi ja matkusta sen kyydissä 30 km lounaaseen. Jos taas saavut kaupungin ydinkeskustasta, matkusta 9 km etelään.

Campo Internacional Maspalomas – Lennot ja hotelli

Campo Internacional Maspalomas odottaa juuri sinua. Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa viedä sinut ja seuralaisesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Hanki lentoliput ja huoneet yhdessä palveluidemma kautta, ja säästät jopa 7.7%^.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on runsain mitoin unohtumattomia elämyksiä. Maailmanlaajuisessa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos unelmiesi kohde on olemassa, meidän avullamme pääset sinne varmasti.

Kiinnostaisiko hintatakuu? Jos saat jostakin edullisemman pakettitarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja siirrämme erotuksen takaisin tilillesi.

Matkasuunnitelmat ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan haaveesi, uneksitpa sitten meren aalloista tai jännittävästä elämysmatkasta.

Varausehtoja sovelletaan.

Campo Internacional Maspalomas – Matkat

Tämä kaupunki tarjoaa paljon jännittävää tekemistä, erityisesti lähellä kohdetta Campo Internacional Maspalomas. Parhaimpien nähtävyyksien valitseminen voi olla vaikeaa, mutta Palmitos Park (kasvitieteellinen puisto) ja CITA-ostoskeskus ovat kaksi, joita ei kannata jättää väliin. Näissä käynnin jälkeen kannattaa myös suunnata kohteisiin Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) ja Melonerasin ranta. Jos olet kiinnostunut saamaan paremman kuvan tästä kauniista kaupungista, Sonnenland ja San Fernando ovat hyviä vierailukohteita.

Kaipaatko viheriölle? Pue ruutuhousut jalkaan, kiillota mailasi ja valmistaudu näyttämään parhaat taitosi näillä kentillä: Maspalomas Golf ja Salobre Golf Resort.

Lapset eivät halua olla koko päivää nähtävyyksiä katsellen. Toteuta heidän unelmansa viemällä heidät pariksi tunniksi johonkin alueen lukuisista koko perheen kohteista. Tässä muutama vaihtoehto: Aqualand Maspalomas, Sioux City Park ja Holiday World Maspalomas.

Mikään ei ole sen parempaa kuin katsella auringonnousua aaltojen takana horisontissa. San Agustínin ranta, El Aguilan ranta ja Las Burrasin ranta ovat ihanteellisia kohteita tämänkaltaisille elämyksille.

Campo Internacional Maspalomas – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 133 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin hyvästä valikoimasta sopivimman vaihtoehdon löytäminen käy käden käänteessä.

Olipa haaveissasi perustason huone tai luksuslukaali koko loman ajaksi, tästä paikasta löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Aparthotel Veril Playa (Calle Hannover, 4) ja Club Vista Serena (Calle Capricornio, 2) takaavat ystävällisen palvelun ja mukavat puitteet kohtuulliseen hintaan. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin elää kuin kuningas ja antaa asiansa osaavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Grand Hotel Residencia täyttää kaikki toiveesi? Grand Hotel Residencia on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka osaavat arvostaa tyylikästä ympäristöä ja laatupalveluja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Campo Internacional Maspalomas

89 €
Cordial Green Golf

Cordial Green Golf

3.0 kautta 5.0 Avenida Tjaereborg s/n, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Cordial Green Golf on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 266 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
124 €
Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

4.0 kautta 5.0 Touroperador fritidsresor 4, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Kumara Serenoa by Lopesan Hotels sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 174 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
eó Suite Hotel Jardin Dorado

eó Suite Hotel Jardin Dorado

4.0 kautta 5.0 Avenida Touroperador Tjaereborg, 6, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Eó Suite Hotel Jardin Dorado on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pation ja vuodesohvan.
89 €
Bungalows Cordial Sandy Golf

Bungalows Cordial Sandy Golf

2.5 kautta 5.0 Avenida Touroperador Tjaereborg, s/n, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Bungalows Cordial Sandy Golf on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 128 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
eó Maspalomas Resort

eó Maspalomas Resort

3.0 kautta 5.0 Avenida Touroperador Neckermann, 3, San Bartolome de Tirajana
Eó Maspalomas Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 84 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Seven Hotel & Wellness - Caters to Gay Men

Seven Hotel & Wellness - Caters to Gay Men

4.0 kautta 5.0 Calle Touroperador Matkatala, 2, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Seven Hotel & Wellness - Caters to Gay Men on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
119 €
Hotel Dunagolf Suites

Hotel Dunagolf Suites

3.0 kautta 5.0 Avda. Fritisresort 2, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Hotel Dunagolf Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden hotellissa on 120 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Bungalows Tisaya Golf

Bungalows Tisaya Golf

3.0 kautta 5.0 Avenida Touroperador Tjaereborg,6, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Bungalows Vistaflor

Bungalows Vistaflor

3.0 kautta 5.0 Avda. Touroperador Neckermann, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Bungalows Vistaflor on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 213 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Vista Verde Beach Mate

Vista Verde Beach Mate

3.0 kautta 5.0 Avenda Touroperador Tjaerborg, Campo de golf, Maspalomas, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 1 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Halvat meno-paluu lennot Campo Internacional Maspalomas

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Campo Internacional Maspalomas

Katso kaikki kohteen Campo Internacional Maspalomas vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.