Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Collblanc y La Torrassa

Hae hinnat
Hotelito Boutique Cinca

Hotelito Boutique Cinca

3.0 kautta 5.0 Carrer Cinca 14, L'Hospitalet de Llobregat
Hotelito Boutique Cinca on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotelito Boutique Mercat

Hotelito Boutique Mercat

3.0 kautta 5.0 Carrer Estruch 14, L'Hospitalet de Llobregat
Hotelito Boutique Mercat on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Madanis

Hotel Madanis

4.0 kautta 5.0 Riera Blanca,10, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Madanis on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Hotelito Boutique Camp Nou

Hotelito Boutique Camp Nou

3.0 kautta 5.0 Travessera de Collblanc, 19, L'Hospitalet de Llobregat
Hotelito Boutique Camp Nou on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartamentos Turisticos Madanis

Apartamentos Turisticos Madanis

3.0 kautta 5.0 Riera Blanca, 14-16, Barcelona, Barcelona
Apartamentos Turisticos Madanis on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Olala Design Apartments

Olala Design Apartments

3.5 kautta 5.0 Calle Santa Eulalia 91, L'Hospitalet de Llobregat
Olala Design Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Olala Vibe Apartments

Olala Vibe Apartments

3.5 kautta 5.0 Calle Muses 25, L'Hospitalet de Llobregat, Hospitalet de Llobregat
Olala Vibe Apartments on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Barcelona Acemporary APT Lähellä FCB Camp Nou¤

Barcelona Acemporary APT Lähellä FCB Camp Nou¤

Carrer Llobregat, 44, L'Hospitalet de Llobregat, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Huoneisto tarjoaa vuodesohvan ja television.
Hae hinnat
HiGuests Vacation - Salvador Seguí 2

HiGuests Vacation - Salvador Seguí 2

3.5 kautta 5.0 Carrer Salvador Seguí 15, L'Hospitalet de Llobregat
HiGuests Vacation - Salvador Seguí 2 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Olala WOW apartments

Olala WOW apartments

3.5 kautta 5.0 Carrer Bobiles, 40, L'Hospitalet de Llobregat
Olala WOW apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Olala Torrassa Cozy Apartment

Olala Torrassa Cozy Apartment

3.5 kautta 5.0 Calle Mas 139 Bajos 2, L'Hospitalet de Llobregat
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
35 €
Apartholiday Fira Boutique

Apartholiday Fira Boutique

3.0 kautta 5.0 80 Carrer Joventut, L'Hospitalet de Llobregat
Apartholiday Fira Boutique sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Apartment Metropolitan

Apartment Metropolitan

3.5 kautta 5.0 Carrer de la Florida 12, 2º 3º, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lentokentän yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja rantakuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartamento junto Estadio y Fira

Apartamento junto Estadio y Fira

3.0 kautta 5.0 Pujos 102, 3 1, L'Hospitalet de Llobregat
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Olala The Hotel

Olala The Hotel

2.5 kautta 5.0 Carrer del Montseny 72, L'Hospitalet de Llobregat
Olala The Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa Collblanc y La Torrassa

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Collblanc y La Torrassa, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Collblanc y La Torrassa hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Collblanc y La Torrassa suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Collblanc y La Torrassa

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Collblanc y La Torrassa. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Collblanc y La Torrassa on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Collblanc y La Torrassa ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Collblanc y La Torrassa

Kohteessa Collblanc y La Torrassa riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Collblanc y La Torrassa parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Collblanc y La Torrassa.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Collblanc y La Torrassa

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.