Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot White Plains alkaen 319 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen White Plains

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen White Plains olivat annetulla aikavälillä 319 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 466 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 21.6.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
319 €
Turkish Airlines
ma 21.6.
HEL
Helsinki
JFK
New York
319 €
Turkish Airlines
su 6.6.
HEL
Helsinki
JFK
New York
331 €
Aeroflot-Russian Airlines
su 8.8.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
403 €
TAP Portugal
ma 21.6.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
452 €
Air Canada
to 3.6.
HEL
Helsinki
LGA
New York
452 €
Air Canada
ma 24.5.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
459 €
United
ti 22.6. - pe 2.7.
HEL
Helsinki
JFK
New York
466 €
Turkish Airlines
pe 12.11. - to 2.12.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
466 €
Turkish Airlines
pe 15.10. - ma 1.11.
HEL
Helsinki
JFK
New York
503 €
Icelandair
ke 8.9. - ti 14.9.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
505 €
TAP Portugal
ma 3.1. - ma 10.1.
HEL
Helsinki
JFK
New York
576 €
Aeroflot-Russian Airlines
to 25.11. - pe 3.12.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
601 €
SAS
pe 29.10. - su 14.11.
HEL
Helsinki
JFK
New York
605 €
Finnair

Lennot Ivalo - White Plains

Meiltä löydät parhaat lennot välille Ivalo - White Plains helposti, nopeasti ja edullisesti! Sinun ei tarvitse muuta kuin syöttää matkustuspäivämääräsi sekä matkustajien lukumäärä hakukoneeseemme, niin me etsimme sinulle kaikki Ivalo - White Plains lennot noina päivinä. Voit myös katsella vaikkapa vain suoria tai iltalentoja tarkentamalla hakuehtoja haluamallasi tavalla.

Lähtö Ivalosta

Lennot Ivalo - White Plains välille lähtevät Ivalon lentokentältä noin 11 kilometrin päästä keskustasta. Myös Saariselältä pääsee helposti lentokentälle, matkaa on sieltäkin vain 25 kilometriä.

Kentälle pääset helposti niin bussilla kuin omalla autollakin. Lentokenttäbussi ajaa keskustasta ennen lähtöjä, ja sen aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen. Omalla autolla saapujille löytyy hyvin parkkitilaa, ja talven pakkasia varten on myös muutama lämpöpaikka.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen White Plains?

✔️ Lennot kohteeseen White Plains maksavat yleensä 466 €–605 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen White Plains, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 319 €. Halpaa lentoa kohteeseen White Plains etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen White Plains?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen White Plains on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen White Plains?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen White Plains helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen White Plains saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen White Plains?

✔️ Voit muuttaa kohteen White Plains lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen White Plains?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen White Plains helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen White Plains lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen White Plains, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Air Canada, United, Icelandair, SAS, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

White Plains Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi NYC
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Air Canada, United, Icelandair, SAS, Finnair
Halvin lento 466 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen White Plains?

Turkish Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, TAP Portugal, Air Canada, United, Icelandair, SAS, Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.