Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Jardim Flamboyant – Lennot ja hotelli

Jardim Flamboyant haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ebookers-asiantuntijatiimi haluaa viedä sinut ja seuralaisesi halvoilla lennoilla tasokkaaseen majapaikkaan.

Osta lentoliput ja majoitukset samanaikaisesti meidän avullamme, ja alennuksesi voi olla jopa 7.7%^.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on helppoa löytää etsimänsä.

Hintatakuu tarkoittaa tätä: kun olet varannut lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään paremman tarjouksen muualta 48 tunnin kuluessa, pistämme paremmaksi hyvittämällä erotuksen. Enää ei kannata jahkailla.

On tullut aika pakata laukku ja laittaa liikettä niveliin. Halusitpa sitten nähdä suurkaupungin huuman tai vain rentoutua kaikessa rauhassa, meidän avullamme voit aloittaa lomasi vaikka heti.

Varausehtoja sovelletaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Jardim Flamboyant

Hae hinnat
Viihtyisä Talo, Loistava Sijainti, Lähellä Iguatemi-ostoskeskusta

Viihtyisä Talo, Loistava Sijainti, Lähellä Iguatemi-ostoskeskusta

R. Pres. Bernardes, Campinas, Kaakkoisalue
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Iguatemi Shopping Mall (ostoskeskus). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
46 €
I Am Design Hotel + Residence

I Am Design Hotel + Residence

4.0 kautta 5.0 Rua Alecrins, 745, Campinas
I Am Design Hotel + Residence on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Feira de Artesanato Campinas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 82 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
21 €
Hotel Euro Suit Campinas

Hotel Euro Suit Campinas

3.0 kautta 5.0 Rua Regente Feijo 595, Campinas, SP
Hotel Euro Suit Campinas on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Image and Sound (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 56 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
47 €
Vitória Hotel Concept Campinas

Vitória Hotel Concept Campinas

4.0 kautta 5.0 Av José De Souza Campos, 425, Cambui, Campinas, SP
Vitória Hotel Concept Campinas on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Feira de Artesanato Campinas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 3 ravintolaa, täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 253 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
25 €
Leon Park Hotel e Convenções

Leon Park Hotel e Convenções

3.5 kautta 5.0 Av. Francisco Glicério, 641, Centro, Campinas, SP
Leon Park Hotel e Convenções on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum of Image and Sound (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 90 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
26 €
Dan Inn Cambui

Dan Inn Cambui

3.0 kautta 5.0 Av. Júlio de Mesquita, 139, Cambuí, Campinas, SP
Dan Inn Cambui on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Feira de Artesanato Campinas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 81 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
179 €
Royal Palm Plaza Resort Campinas

Royal Palm Plaza Resort Campinas

4.5 kautta 5.0 Avenida Royal Palm Plaza, nº 277, Jd Nova Califórnia, Campinas, SP
Royal Palm Plaza Resort Campinas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Palm Hallin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 7 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 499 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Radisson Red Campinas

Radisson Red Campinas

4.0 kautta 5.0
Radisson Red Campinas on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Feira de Artesanato Campinas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 185 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
37 €
Ramada Campinas Viracopos

Ramada Campinas Viracopos

3.0 kautta 5.0
Ramada Campinas Viracopos on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mayor Edivaldo Orsi Hospital Complex. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 200 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
38 €
Vinhedo Plaza Hotel

Vinhedo Plaza Hotel

3.5 kautta 5.0 Av Indepêndencia, 4111, Jd Primavera, Vinhedo, SP
Vinhedo Plaza Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Hopi Hari -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 73 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Jardim Flamboyant

Katso kaikki kohteen Jardim Flamboyant vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.