Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suositut Maatilamajoitukset Malta

75 €
Narcisa Farmhouse B&B

Narcisa Farmhouse B&B

1.0 kautta 5.0 Triq it-trigrija, Nadur, Gozo
Narcisa Farmhouse B&B on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Belvedere. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 1 tähden maatilamajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Razzett Gremxula - Gozo Gharbin Maalaistalo

Razzett Gremxula - Gozo Gharbin Maalaistalo

Razzett Gremxula, 50, triq San Pietru,, San Lawrence,, Għarb, Gozo
Tämä maatilamajoitus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gharbin kansanperinnekylä. Majoitusliikkeessä on saatavilla poreallas. Majoitustila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Ihastuttava, Vanha Muunnettu Maalaistalo

Ihastuttava, Vanha Muunnettu Maalaistalo

Razzett Ta Hufton, 40/41 Triq Munxar, Munxar, Gozo
Tämä maatilamajoitus on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lunzjatan laakso. Majoitustila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja 4 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Ylellinen Perheystävällinen Maalaistalo Yksityisellä Uima-altaalla Sannatissa, Gozossa

Ylellinen Perheystävällinen Maalaistalo Yksityisellä Uima-altaalla Sannatissa, Gozossa

Triq Ta Cenc, Sannat
Tämä maatilamajoitus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ta’ Cenc. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Gharb Villa, oma Uima-allas ja Puutarha. Ihanteellinen Perheille / Romanttinen Päästä Pois

Gharb Villa, oma Uima-allas ja Puutarha. Ihanteellinen Perheille / Romanttinen Päästä Pois

3, St. Peter Street, Għarb, Island of Gozo, Malta
Tämä maatilamajoitus on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gharbin kansanperinnekylä. Majoitustila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Tilava Maalaistalo Suurella Uima-altaalla Xaghrassa, Gozossa

Tilava Maalaistalo Suurella Uima-altaalla Xaghrassa, Gozossa

Triq Ta Mannar, Xagħra
Tämä maatilamajoitus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ġgantijan temppelit. Majoitustila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Ylellinen Grand 18th Century Maalaistalo Suurissa Kypsissä Puutarhoissa

Ylellinen Grand 18th Century Maalaistalo Suurissa Kypsissä Puutarhoissa

Pjazza San Girgor, 32, Kerċem, Gozo
Tämä maatilamajoitus on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lunzjatan laakso. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Huvila / Maalaistalo Yksityisellä Uima-altaalla ja Upeat Meri-, Maaseutu- ja Auringonlaskut

Huvila / Maalaistalo Yksityisellä Uima-altaalla ja Upeat Meri-, Maaseutu- ja Auringonlaskut

Triq Il Gebla Tal General, 4, San Lawrenz, Gozo
Tämä maatilamajoitus on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ta' Dbiegin käsityöläiskylä. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Dar ta 'betta, Gharb, Gozo

Dar ta 'betta, Gharb, Gozo

Triq il-Knisja, Għarb
Tämä maatilamajoitus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gharbin kansanperinnekylä. Majoitustila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.

Kohteen Malta Maatilamajoitukset tarjoavat aitoja lomakokemuksia

Haluatko kokea lomallasi matkakohteesi aitoa kulttuuria ja majoittua jonnekin muualle kuin perinteiseen hotelliin? Silloin kohteen Malta Maatilamajoitukset ovat täydellinen vaihtoehto. Pääset näkemään ympärilläsi matkakohteesi aitoa elämänmenoa. Mikä parasta, myös luonto on lähellä, ja voit lähteä halutessasi kävelylle ympäröivälle maaseudulle. Voit halutessasi osallistua myös maatilan töihin ja nähdä millaista elämä maalla on.

Kohteen Malta Maatilamajoitukset tarjoavat mahdollisuuden paikallisten herkkujen maisteluun

Näissä hotelleissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin lähietäisyydeltä. Näet, mistä raaka-aineet tulevat ja miten niitä kasvatetaan. Voit myös tutustua paikallisiin ruoanlaittotapoihin, sillä kohteen Malta Maatilamajoitukset, antavat mahdollisuuden seurata, miten paikalliset valmistavat ruokaa. Maatilalla yöpymisessä on myös se hyvä puoli, että saatat saada kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita, kuten hilloa, viiniä tai tuoreita vihanneksia.

Kohteen Malta Maatilamajoitukset sijaitsevat lähellä luontoa

Malta on ainutlaatuinen paikka maatilaloman viettämiseen kauniin luonnon ympäröimänä. Maaseudun rauhassa arkipäivän kiireet unohtuvat ja voit rentoutua rauhoittavassa ympäristössä. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia päivän viettämiseen ulkoilmassa. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle, tarkkailla lintuja tai viettää rauhallisen iltapäivän puutarhan vehreyden ympäröimänä.

Kohteen Malta Maatilamajoitukset – vietä loma mukavuuksista nauttien

Kohteen Malta Maatilamajoitukset tarjoavat vieraille lomakokemuksen, jossa ei ole tingitty mukavuuksista. Halutessasi pääset nauttimaan lomallasi myös ylellisistä palveluista. Tällaisissa paikoissa on usein ulkouima-allas, auringonottoterassi, kylpylä ja lähiruokaa tarjoava ravintola. Huoneista on yleensä kaunis näköala ympäröivälle maaseudulle. Viihtyisissä oleskelutiloissa voi istua takkatulen äärellä ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Luonnonläheisessä ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.

Löydät ebookersilta parhaat kohteen Malta Maatilamajoitukset

Toiveitasi vastaavan maatilamajoituksen löytäminen kohteesta Malta onnistuu helposti. Käytä apuna kätevää hakukonettamme ja karttatoimintoamme ja löydät kohteen parhaat maatilamajoitukset. Tämä on erityisen näppärä toiminto, jos sinulla on jo jokin ajatus siitä, millaisessa ympäristössä haluaisit majoittua. Voit käyttää sitä kuitenkin myös inspiraation lähteenä. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Suosituimmat hotellit Malta

Näytä kaikki 2 213 majoitusliikettä kohteessa Malta
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.