Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Mogan hotellit

Gloria Palace Royal Hotel & Spa Hae hinnat
Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Tamara, 1. Playa de Amadores, Mogan, Gran Canaria
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gloria Palace Royal Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 226 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

  Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan 149 €
  Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

  Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

  Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 422 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

   Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel Hae hinnat
   Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

   Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

   Calle La Palma, 2, Playa Amadores, Mogan, Gran Canaria
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Puerto Rico. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 392 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

    Hotel Cordial Mogán Playa 284 €
    Hotel Cordial Mogán Playa

    Hotel Cordial Mogán Playa

    Avenida de los Marrero, 2, Playa de Mogán, Mogan, Gran Canaria
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Cordial Mogán Playa on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Mogan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 487 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

     Radisson Blu Resort, Gran Canaria 246 €
     Radisson Blu Resort, Gran Canaria

     Radisson Blu Resort, Gran Canaria

     Barranco de la Verga S/N, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Radisson Blu Resort, Gran Canaria on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anfin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 189 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

      Apartamentos Cordial Mogán Valle 130 €
      Apartamentos Cordial Mogán Valle

      Apartamentos Cordial Mogán Valle

      Avda Los Marreros 4, Puerto de Mogan, Mogan, Gran Canaria
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Apartamentos Cordial Mogán Valle on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 303 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Apartamentos Curasol Hae hinnat
       Apartamentos Curasol

       Apartamentos Curasol

       Paiño 1, Playa del Cura, Mogan, Gran Canaria
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Apartamentos Curasol on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 77 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja parvekkeen/pation.

        Apartamentos THe Puerto de Mogán 150 €
        Apartamentos THe Puerto de Mogán

        Apartamentos THe Puerto de Mogán

        Urbanización Puerto de Mogán, Apartamentos Bloque 6 s/n, Mogan
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Apartamentos THe Puerto de Mogán on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moganin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 76 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Kylpylähotellit – Mogan

         Näissä hotelleissa rentoudut taatusti! Siinä missä tavanomainen hotelli tarjoaa usein pelkän yösijan, kylpylähotellissa asiakas nauttii olostaan kellon ympäri. Sivustomme hakukoneella löydät kaikki kohteen Mogan spa- ja kylpylähotellit, joista löytyy varmasti myös sinulle ja matkakumppaneillesi sopivan kokoinen, näköinen ja hintainen vaihtoehto. Tervetuloa viihtymään!

         Kylpylöitä on ollut olemassa antiikin ajoista lähtien, ja melkeinpä aina kylpylän yhteydessä on myös yövytty. Aiemmin niitä rakennettiin ennen muuta kuumien lähteiden luo, mutta sähköverkkojen aikakaudella kylpylöitä on perustettu jopa Siperiaan sekä valtamerien syrjäisille pikkusaarille. Ajan saatossa kylpylät ovat lisäksi muuttuneet julkisista, kaiken kansan peseytymispaikoista hemmottelun tyyssijoiksi. Siinä missä aiemmin kylpylöissä oli jokseenkin aina tietyt altaat ja palvelut, nykyisin niiden tarjonta vaihtelee huomattavasti. Hyvin usein kylpylöissä on kuitenkin vähintään uima- ja poreallas, sauna sekä jokunen hoitohuone. Eniten tarjontaan vaikuttaa paikan koko ja asiakaskunta, jotka ovat lisäksi yhteydessä toisiinsa. Jos kyseessä on suuri ja kaikenikäisille tarkoitettu kylpylä, yllä mainittujen mukavuuksien oheen löytyy usein myös kattava valikoima lapsille suunnattua tarjontaa, kuten vesiliukumäkiä, ponnahduslautoja ynnä muuta. Jos taas kyseessä on pieni ja lähinnä aikuisille tarkoitettu kylpylä, tarjolla voi olla vaikkapa ayurveda-hoitoja ja höyryhuone.

         Moni kylpylähotelli tarjoaa asiakkailleen allasosaston ohella myös laajan kattauksen muita palveluja ja mukavuuksia. Ravintola ja baari niistä löytyy käytännössä aina, mutta niiden lisäksi tarjolla voi olla esimerkiksi yökerho, kuntosali, kokoustilat sekä monenlaisia urheilu- ja muita vapaa-ajan palveluita. Koska yksittäisen hotellin tarjonta voi olla melkeinpä mitä vain, se kannattaa aina tarkistaa huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

         Kaikki kohteen Mogan kylpylä- ja spa-hotellit löydät helpoiten sivustomme hakukoneella. Sillä voit lisäksi rajoittaa haun vain tietyntyyppisiin, tietyn hintaluokan tai tietyllä alueella sijaitseviin majoitusliikkeisiin. Tai sitten voit ottaa tarkasteluun vain sellaiset hotellit, joista löytyy kylpylän lisäksi jokin tietty mukavuus tai palvelu, kuten esimerkiksi yökerho, ilmainen pysäköinti tai ilmastoidut huoneet. Tuloksia voit rajata ruudun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Mitä enemmän niitä merkitset, sitä lyhyemmäksi hotellien lista kutistuu. Jos suunnitelmissasi on kylpyläloma kohteessa Mogan, sinun kannattaa huomioida myös lento+hotelli-paketit. Varaamalla lennot ja hotellin samalla kertaa voit saada molemmista tuntuvan alennuksen.

         Viimeisimmät Mogan hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.