Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat Huoneistohotellit Salpalinja

80 €
Kerimaa Holiday Centre

Kerimaa Holiday Centre

3.5 kautta 5.0 Kerimaantie 65, Savonlinna
Kerimaa Holiday Centre on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kerigolf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.
101 €
Holiday Club Salla Apartments

Holiday Club Salla Apartments

3.5 kautta 5.0 Revontulentie 2, Salla
Holiday Club Salla Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keselmäjärven Uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 133 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
254 €
Holiday Club Saimaa Apartments

Holiday Club Saimaa Apartments

3.5 kautta 5.0 Rauhanrinne 1, Lappeenranta
Holiday Club Saimaa Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Capri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 134 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
88 €
RukaValley

RukaValley

3.0 kautta 5.0 Bistrotie 2, Kuusamo
RukaValley sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Papin Talo apartments

Papin Talo apartments

2.5 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
89 €
Aurinkorinne

Aurinkorinne

4.0 kautta 5.0 Hiihtokouluntie 16-18, Kuusamo
Aurinkorinne sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä konferenssikeskuksen ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 90 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
MastonAitio

MastonAitio

4.0 kautta 5.0 Rinnekyläntie 1-3, Kuusamo
MastonAitio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
121 €
RukaSuites

RukaSuites

3.5 kautta 5.0 Rukatunturintie 9, Kuusamo
RukaSuites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 85 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Suosituimmat hotellit Salpalinja

Näytä kaikki 1 392 majoitusliikettä kohteessa Salpalinja
Imatran Kylpylä 100 €
Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä

Purjekuja 2, Imatra
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kauppakeskus Capri, Angry Birds Activity Park ja Cultural Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hinkanranta ja Imatrankoski ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Holiday Club Saimaa Hotel 92 €
  Holiday Club Saimaa Hotel

  Holiday Club Saimaa Hotel

  Tiuruniementie 131, Lappeenranta
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kauppakeskus Capri ja Angry Birds Activity Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Imatrankoski ja Cultural Center ovat myös 10 kilometrin päässä.

   GreenStar Hotel Joensuu 65 €
   GreenStar Hotel Joensuu

   GreenStar Hotel Joensuu

   Torikatu 16, Joensuu
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Carelicum ja Joensuun taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ilosaaren uimaranta ja Joensuun yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Patria 120 €
    Scandic Patria

    Scandic Patria

    Kauppakatu 21, Lappeenranta
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wolkoff Home Museum (museo), Lappeenrannan linnoitus ja Etelä-Karjalan museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Satamahiekka ja Hinkanranta ovat myös 32 kilometrin päässä. Lappeenrannan rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.