Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Salpalinja

Salpalinjan Hovi 100 €
Salpalinjan Hovi

Salpalinjan Hovi

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Salpalinjan Hovi tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1926 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Kerimaa Holiday Centre 80 €
  Kerimaa Holiday Centre

  Kerimaa Holiday Centre

  Kerimaantie 65, Savonlinna
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kerimaa Holiday Centre on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kerigolf. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.

   Papin Talo apartments 75 €
   Papin Talo apartments

   Papin Talo apartments

   Myllylahdentie 4, Kuusamo
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Holiday Club Saimaa Apartments Hae hinnat
    Holiday Club Saimaa Apartments

    Holiday Club Saimaa Apartments

    Rauhanrinne 1, Lappeenranta
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Capri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 134 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Rukariutta Apartments 99 €
     Rukariutta Apartments

     Rukariutta Apartments

     Riutanpää 3, Kuusamo
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rukariutta Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Safaritalo Apartments 110 €
      Safaritalo Apartments

      Safaritalo Apartments

      Rukankyläntie 13, Kuusamo
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja 2 kokoushuonetta. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Kartta

       Suosituimmat hotellit – Salpalinja

       Näytä kaikki 577 majoitusliikettä kohteessa Salpalinja
       GreenStar Hotel Joensuu 58 €
       GreenStar Hotel Joensuu

       GreenStar Hotel Joensuu

       Torikatu 16, Joensuu
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Carelicum ja Joensuun taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Break Sokos Hotel Koli Hae hinnat
        Break Sokos Hotel Koli

        Break Sokos Hotel Koli

        Yla-Kolintie 39, Lieksa
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kolin kansallispuisto, Kolin luontokeskus Ukko ja Ukko-Koli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Satama ja Kolin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Original Sokos Hotel Kimmel Hae hinnat
         Original Sokos Hotel Kimmel

         Original Sokos Hotel Kimmel

         Itäranta 1, Joensuu
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Joensuun taidemuseo ja Carelicum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

          Holiday Club Saimaa Hotel 93 €
          Holiday Club Saimaa Hotel

          Holiday Club Saimaa Hotel

          Tiuruniementie 131, Lappeenranta
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Kauppakeskus Capri ja Angry Birds Activity Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Imatrankoski ja Cultural Center ovat myös 10 kilometrin päässä.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.