Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Salpalinja

Kerimaa Holiday Centre 80 €
Kerimaa Holiday Centre

Kerimaa Holiday Centre

Kerimaantie 65, Savonlinna
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kerimaa Holiday Centre on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kerigolf. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja taulutelevision.

  Papin Talo apartments 70 €
  Papin Talo apartments

  Papin Talo apartments

  Myllylahdentie 4, Kuusamo
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Holiday Club Saimaa Apartments Hae hinnat
   Holiday Club Saimaa Apartments

   Holiday Club Saimaa Apartments

   Rauhanrinne 1, Lappeenranta
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Capri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 134 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    RukaValley Hae hinnat
    RukaValley

    RukaValley

    Bistrotie 2, Kuusamo
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 100 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Kartta

     Suosituimmat hotellit – Salpalinja

     Näytä kaikki 279 majoitusliikettä kohteessa Salpalinja
     GreenStar Hotel Joensuu 63 €
     GreenStar Hotel Joensuu

     GreenStar Hotel Joensuu

     Torikatu 16, Joensuu
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Carelicum ja Joensuun taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Rukahovi 103 €
      Scandic Rukahovi

      Scandic Rukahovi

      Rukankylantie 15, Kuusamo
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Rukan laskettelurinteet on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Puisto ja Kuusamon kirkko sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Riisitunturi National Park ja Hautajärven vierailijakeskus ovat myös 52 kilometrin päässä.

       Holiday Club Saimaa Hotel 93 €
       Holiday Club Saimaa Hotel

       Holiday Club Saimaa Hotel

       Tiuruniementie 131, Lappeenranta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kauppakeskus Capri ja Angry Birds Activity Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Imatrankoski ja Cultural Center ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka 124 €
        Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka

        Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka

        Keskuskatu 21, Kotka
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kotkan Kaupunginteatteri ja Pyhän Nikolaoksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Maritime Centre Vellamo ja Maretarium ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kotkan rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.