Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit San Francisco

131 €
InterContinental San Francisco

InterContinental San Francisco

4.5 kautta 5.0 888 Howard Street, San Francisco, CA
InterContinental San Francisco on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moscone Convention Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 550 huonetta 33 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille plasmatelevisiot ja minibaarit.
62 €
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection

SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection

3.0 kautta 5.0 1100 El Camino Real, Millbrae, CA
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Millbrae Square Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1949 rakennetussa 3 tähden motellissa on 219 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
92 €
Hilton San Francisco Financial District

Hilton San Francisco Financial District

4.0 kautta 5.0 750 Kearny St, San Francisco, CA
Hilton San Francisco Financial District on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 555 California Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja kuivapesulapalvelu. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 544 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
98 €
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

4.0 kautta 5.0 2500 Mason St, San Francisco, CA
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 39. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 531 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
150 €
Grand Hyatt at SFO

Grand Hyatt at SFO

4.0 kautta 5.0 55 S McDonnell Rd, San Francisco, CA
Grand Hyatt at SFO on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Millbrae Square Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 351 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
84 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N

La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N

2.5 kautta 5.0 20 Airport Blvd, South San Francisco, CA
La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 171 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
131 €
Holiday Inn Golden Gateway

Holiday Inn Golden Gateway

3.5 kautta 5.0 1500 Van Ness Ave, San Francisco, CA
Holiday Inn Golden Gateway on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Ness Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 496 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
59 €
Park Pointe Hotel

Park Pointe Hotel

2.0 kautta 5.0 245 S Airport Blvd, South San Francisco, CA
Park Pointe Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kokoushuoneet. Tässä vuonna 1956 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 217 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
75 €
Best Western Plus Grosvenor Airport Hotel

Best Western Plus Grosvenor Airport Hotel

3.0 kautta 5.0 380 S Airport Boulevard, South San Francisco, CA
Best Western Plus Grosvenor Airport Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 206 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.
104 €
Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square

Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square

4.0 kautta 5.0 580 Geary St, San Francisco, CA
Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SHN Curran Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
163 €
Hyatt Place San Francisco Downtown

Hyatt Place San Francisco Downtown

3.0 kautta 5.0 701 3rd St, San Francisco, CA
Hyatt Place San Francisco Downtown on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oracle Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden hotellissa on 230 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
103 €
Pullman San Francisco Bay

Pullman San Francisco Bay

4.0 kautta 5.0 223 Twin Dolphin Dr, Redwood City, CA
Pullman San Francisco Bay on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marlin Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 421 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja ylelliset vuodevaatteet.
99 €
DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport North

DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport North

3.5 kautta 5.0 5000 Sierra Point Pkwy, Brisbane, CA
DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport North on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cow Palace (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ympäri vuorokauden auki olevan business centerin, kuivapesulapalvelun ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 210 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Holiday Inn Express San Francisco-Airport North

Holiday Inn Express San Francisco-Airport North

2.5 kautta 5.0 373 S Airport Blvd, South San Francisco, CA
Holiday Inn Express San Francisco-Airport North on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 89 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
167 €
Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

4.0 kautta 5.0 555 N Point St, San Francisco, CA
Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ghirardelli Square (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 316 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset San Francisco

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit San Francisco

Näytä kaikki

Kohteen San Francisco hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen San Francisco? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Pier 39, Golden Gaten silta ja San Francisco Museum of Modern Art. Voit valita 1518 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa San Francisco löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa San Francisco, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, San Francisco tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 149 lentokenttähotellia
 • 295 halpaa hotellia
 • 298 lapsiystävällistä hotellia
 • 266 luksushotellia
 • 103 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa San Francisco

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa San Francisco, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa San Francisco niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Bay Landing San Francisco Airport Hotel
 • COVA Hotel
 • The Millwood- A Boutique Hotel

Nämä kohteen San Francisco hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco
 • Handlery Union Square Hotel
 • Hotel Nikko San Francisco

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa San Francisco pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Kabuki - a Joie de Vivre Boutique Hotel
 • Parc 55 San Francisco - A Hilton Hotel
 • Aloft San Francisco Airport

Kohteeseen San Francisco tutustuminen

Urbaani San Francisco on tunnettu taiteesta, arkkitehtuuristaan ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa San Francisco ja sen lähellä kuuluu:

 • San Francisco Museum of Modern Art
 • Orpheum Theater (teatteri)
 • San Franciscon kaupungintalo
 • Exploratorium
 • Oracle Park
 • Lombard Street
 • Pier 39

Kun järjestät lomaa kohteeseen San Francisco, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen San Francisco, CA (SFO-San Franciscon kansainvälinen lentoasema)). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa San Francisco?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa San Francisco, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Syyskuu ja lokakuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa San Francisco, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 310 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19 °C päivisin ja 9 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 55 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 21 °C ja öisin 12 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 0 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 21 °C ja 7 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 225 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa San Francisco on 590 cm.

Viimeksi varatut hotellit San Francisco

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.