Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.12. - 23.12.
Ensi viikonloppuna
28.12. - 30.12.

Aina edulliset hotellit – San Francisco

Hotel Whitcomb 74 €
Hotel Whitcomb

Hotel Whitcomb

1231 Market St, San Francisco
   
  3,0
  /5 (9 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Orpheum Theater (teatteri) ja San Francisco Public Library (kirjasto) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisesta hotellista.

  Hotel Spero 110 €
  Hotel Spero

  Hotel Spero

  405 Taylor St, San Francisco
    
   4,0
   /5 (1 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Powell and Market raitiovaunujen kääntöpaikka, Asian Art Museum of San Francisco (museo) ja San Francisco Museum of Modern Art (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Cable Car Museum (museo) ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Civic Centerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hyatt Regency San Francisco 87 €
   Hyatt Regency San Francisco

   Hyatt Regency San Francisco

   5 Embarcadero Center, San Francisco
     
    4,4
    /5 (7 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Ferry Building (markkinat), Pier 39 ja Alcatrazin saari ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Lombard Street ja Palace of Fine Arts (teatteri) ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Argonaut Hotel - a Noble House Hotel 133 €
    Argonaut Hotel - a Noble House Hotel

    Argonaut Hotel - a Noble House Hotel

    495 Jefferson St, San Francisco
      
     4,4
     /5 (10 arvostelua)
     4.5 kautta 5.0

     Ripley's Believe It Or Not Museum (museo), Ghirardelli Square (ostoskeskus) ja Wax Museum at Fisherman's Wharf (vahamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pier 39 ja Lombard Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – San Francisco

     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North 55 €
     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North

     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North

     326 S Airport Blvd, South San Francisco
       
      2,4
      /5 (12 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      San Franciscon lahti, Bayfront Park ja Cow Palace (stadion) ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta motellista. Twin Peaks ja University of California San Francisco (yliopisto) ovat myös 20 kilometrin päässä. South San Franciscon asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel North Beach 54 €
      Hotel North Beach

      Hotel North Beach

      935 Kearny Street, San Francisco
        
       2,8
       /5 (4 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       TransAmerica Pyramid (monumentti), Coit Tower (monumentti) ja Exploratorium sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lombard Street ja Pier 39 ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Embarcaderon raitiovaunupysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Super 8 by Wyndham San Bruno /SF Intl Arpt West 80 €
       Super 8 by Wyndham San Bruno /SF Intl Arpt West

       Super 8 by Wyndham San Bruno /SF Intl Arpt West

       421 El Camino Real, San Bruno
         
        4,4
        /5 (7 arvostelua)
        2.5 kautta 5.0

        Bayfront Park on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. San Franciscon lahti ja Cow Palace (stadion) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. San Francisco State University (yliopisto) ja San Franciscon eläintarha ovat myös 20 kilometrin päässä. San Brunon asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja San Brunon metroasema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Urban 55 €
        The Urban

        The Urban

        507 Bush Street, San Francisco
          
         3,0
         /5 (1 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0

         Academy of Art University (yliopisto), Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. TransAmerica Pyramid (monumentti) ja Coit Tower (monumentti) ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – San Francisco

         Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco 197 €
         Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco

         Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco

         2 New Montgomery St, San Francisco
           
          4,9
          /5 (9 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Academy of Art University (yliopisto), San Francisco Museum of Modern Art (museo) ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TransAmerica Pyramid (monumentti) ja Asian Art Museum of San Francisco (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

          Fairmont San Francisco 194 €
          Fairmont San Francisco

          Fairmont San Francisco

          950 Mason Street Atop Nob Hill, San Francisco
            
           3,6
           /5 (8 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Gracen katedraali, TransAmerica Pyramid (monumentti) ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Lombard Street ja San Francisco Museum of Modern Art (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

           Huntington Hotel 154 €
           Huntington Hotel

           Huntington Hotel

           1075 California St, San Francisco
             
            4.5 kautta 5.0

            Gracen katedraali, TransAmerica Pyramid (monumentti) ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja San Francisco Museum of Modern Art (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

            Omni San Francisco Hotel 162 €
            Omni San Francisco Hotel

            Omni San Francisco Hotel

            500 California St, San Francisco
              
             4,5
             /5 (2 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             TransAmerica Pyramid (monumentti) ja San Francisco Museum of Modern Art (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja Coit Tower (monumentti) ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Embarcaderon raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - San Francisco

             Parhaat hotellit kohteen San Francisco eri alueilla

             Nob Hill

             San Franciscon keskusta

             South of Market

             Financial District

             Fisherman's Wharf

             Marina District

             Chinatown

             Mission District

             East Palo Alto

             Castro District

             Civic Center

             Pacific Heights

             Haight-Ashbury

             Sunset District

             Hotellit San Franciscossa – Yhdysvaltain länsirannikon helmessä

             San Francisco, kultaisen sillan kaupunki Yhdysvaltain länsirannikolla on sanoinkuvaamattoman upea kaupunki koko loistossaan. Kaupunki on täynnä ympäri maailmaa tunnistettavia maamerkkejä sekä nähtävyyksiä, joita katsellessaan vierailija haukkoo varmasti henkeään. Hotellit San Franciscossa sijaitsevat kaupungin erilaisilla alueilla, joista jokaisella on omat tunnistettavat ominaispiirteensä. Vierailija voi varata hotellin mistä tahansa San Franciscon alueelta, ja kaupunkiin tutustuminen on silti helppoa, sillä julkinen liikenne toimii erittäin hyvin ja välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä.

             Historia ja modernismi kohtaavat hotellitarjonnassa

             San Franciscon ydinkeskustan, Union Squaren ympärillä sijaitsevat, hotellit on rakennettu pääosin vanhoihin historiallisiin rakennuksiin, tarjoten näin vierailijalle upean sekoituksen historiallista asumista ja modernia ympäristöä. San Francisco on kuitenkin suhteellisen hintava matkakohde, sillä se on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Hotellit San Franciscossa vaihtelevat luonnollisesti palvelu- ja hintatasoltaan jonkin verran, mutta ne ovat yleisesti tasokkaita. Hotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia, ja niin kuuluisa Chinatown, Financial District kuin North Beach (upeiden satamalaiturien alue) ovat edustettuina hotellitarjonnassa. Hinnoiltaan hotellit San Franciscossa vastaavat muiden Yhdysvaltain länsirannikon suurkaupunkien, kuten esimerkiksi Los Angelesinhintoja. Todella halpaa asumista ei hotelleista San Franciscossa löydä, mutta hyvissä ajoin suosituimman lomakauden (huhti-syyskuu) ulkopuolelle bookkaamalla omalle kukkarolle sopivan hinnan saattaa hyvinkin löytää.

             Golden Gate -silta ja lukematon määrä muita sanoinkuvaamattoman upeita nähtävyyksiä

             Yksi koko maapallomme upeimmista silloista, Golden Gate, on San Franciscon kaupunki ja se tarjoaa hulppeat näkymät niin kauas merelle kuin San Franciscon lahteenkin. Vuonna 1937 rakennettu silta on ihanteellinen lenkki- tai pyöräilykohde, sillä sekä pyöräilijöille että kävelijöille on omistettu omat kaistaleet eri puolilta siltaa. Aivan sillan kupeessa sijaitseva Golden Gate -puisto on myös erinomainen vierailukohde, sillä se tarjoaa yhtä lailla upeita näkymiä ja vehreää luontoa. Top3 -turistinähtävyyksiin sillan lisäksi ovat siksakkia kiemurteleva kuuluisa Lombard Street, josta on helppo kävellä sataman Fisherman’s Wharfiin, joka on kirjaimellisesti todellinen turistirysä. Hummerien, hyvien rapuannosten ja loisteliaiden näkymien takia se on kuitenkin käytännössä ”pakko nähdä” San Franciscon vierailun aikana. Katsele hetken aikaa Pier 39:ssä majailevia merileijonia, ja ota sitten lautta kuuluisalle Alcatrazin vankilasaarelle.

             Raitiovaunulla Chinatownin läpi ja sitten pyöräilylle puistoon

             Raitiovaunuajelu on pakko tehdä vierailun aikana vähintään kerran, ja useiden eri linjojen ansiosta sinun on helppo tutustua eri kaupunginosien tarjontaan. Polkupyörällä pääsee nopeasti paikasta toiseen – matkailija voi esimerkiksi pyöräillä ylös Twin Peaksille, josta on hulppeat näkymät kaupungin yli. Toinen suositeltava pyöräkohde on kaupungin länsirannalla sijaitseva Lake Merced Park, ja sen yhteydessä oleva San Francisco Zoo.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – San Francisco

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.