Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Varatuimmat hotellit San Francisco

111 €
InterContinental San Francisco

InterContinental San Francisco

4.5 kautta 5.0 888 Howard Street, San Francisco, CA
InterContinental San Francisco on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moscone Convention Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 550 huonetta 33 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille plasmatelevisiot ja minibaarit.
70 €
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection

SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection

3.0 kautta 5.0 1100 El Camino Real, Millbrae, CA
SFO Airport Hotel, El Rancho Inn BW Signature Collection on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Millbrae Square Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1949 rakennetussa 3 tähden motellissa on 219 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
91 €
Hilton San Francisco Financial District

Hilton San Francisco Financial District

4.0 kautta 5.0 750 Kearny St, San Francisco, CA
Hilton San Francisco Financial District on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 555 California Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 544 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
136 €
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf

4.0 kautta 5.0 2500 Mason St, San Francisco, CA
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 39. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 531 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
148 €
Grand Hyatt at SFO

Grand Hyatt at SFO

4.0 kautta 5.0 55 S McDonnell Rd, San Francisco, CA
Grand Hyatt at SFO on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Millbrae Square Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 351 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
65 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N

La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N

2.5 kautta 5.0 20 Airport Blvd, South San Francisco, CA
La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 171 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
139 €
Holiday Inn Golden Gateway

Holiday Inn Golden Gateway

3.5 kautta 5.0 1500 Van Ness Ave, San Francisco, CA
Holiday Inn Golden Gateway on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Ness Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 496 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
67 €
Park Pointe Hotel

Park Pointe Hotel

2.0 kautta 5.0 245 S Airport Blvd, South San Francisco, CA
Park Pointe Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 217 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
64 €
Best Western Plus Grosvenor Airport Hotel

Best Western Plus Grosvenor Airport Hotel

3.0 kautta 5.0 380 S Airport Boulevard, South San Francisco, CA
Best Western Plus Grosvenor Airport Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 206 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.
111 €
Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square

Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square

4.0 kautta 5.0 580 Geary St, San Francisco, CA
Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SHN Curran Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 93 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
149 €
Hyatt Place San Francisco Downtown

Hyatt Place San Francisco Downtown

3.0 kautta 5.0 701 3rd St, San Francisco, CA
Hyatt Place San Francisco Downtown on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oracle Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 230 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
Pullman San Francisco Bay

Pullman San Francisco Bay

4.0 kautta 5.0 223 Twin Dolphin Dr, Redwood City, CA
Pullman San Francisco Bay on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Marlin Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 421 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja ylelliset vuodevaatteet.
98 €
DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport North

DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport North

3.5 kautta 5.0 5000 Sierra Point Pkwy, Brisbane, CA
DoubleTree by Hilton Hotel San Francisco Airport North on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cow Palace (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ympäri vuorokauden auki olevan business centerin, kuivapesulapalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 210 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
82 €
Holiday Inn Express San Francisco-Airport North

Holiday Inn Express San Francisco-Airport North

2.5 kautta 5.0 373 S Airport Blvd, South San Francisco, CA
Holiday Inn Express San Francisco-Airport North on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta South San Francisco Convention Center (kokouskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 89 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
166 €
Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

4.0 kautta 5.0 555 N Point St, San Francisco, CA
Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ghirardelli Square (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 316 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset San Francisco

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit San Francisco

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa San Francisco

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa San Francisco? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa San Francisco. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 64 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 166 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa San Francisco?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen San Francisco löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen San Francisco halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 1050 majoitusliikettä kohteessa San Francisco, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa San Francisco?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa San Francisco verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa San Francisco löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa San Francisco nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit San Francisco

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.