Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.9. - 30.9.
Ensi viikonloppuna
5.10. - 7.10.

Aina edulliset hotellit – San Francisco

Hotel Spero 164 €
Hotel Spero

Hotel Spero

405 Taylor St, San Francisco
   
  4,0
  / 5 (1 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Powell and Market raitiovaunujen kääntöpaikka, Asian Art Museum of San Francisco ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Cable Car Museum ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Civic Centerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Whitcomb 157 €
  Hotel Whitcomb

  Hotel Whitcomb

  1231 Market St, San Francisco
    
   3,0
   / 5 (9 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Orpheum Theater ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Louise Davies Symphony Hall ja Westfield San Francisco Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Civic Centerin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Nikko San Francisco 206 €
   Hotel Nikko San Francisco

   Hotel Nikko San Francisco

   222 Mason St, San Francisco
     
    3,6
    / 5 (7 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Westfield San Francisco Centre, San Francisco Museum of Modern Art ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Louise Davies Symphony Hall ja TransAmerica Pyramid ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pullman San Francisco Bay 153 €
    Pullman San Francisco Bay

    Pullman San Francisco Bay

    223 Twin Dolphin Dr, Redwood City
      
     4,5
     / 5 (2 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Marlin Park ja Hiller Aviation Museum 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Port Royal Park ja San Carlosin historian museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Belmontin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – San Francisco

     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North 65 €
     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North

     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North

     326 S Airport Blvd, South San Francisco
       
      2,4
      / 5 (12 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      San Franciscon lahti, Bayfront Park ja Cow Palace ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta motellista. Twin Peaks ja University of California San Francisco ovat myös 20 kilometrin päässä. South San Franciscon asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel North Beach 99 €
      Hotel North Beach

      Hotel North Beach

      935 Kearny Street, San Francisco
        
       2,8
       / 5 (4 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       TransAmerica Pyramid, Coit Tower ja Exploratorium sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lombard Street ja Pier 39 ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Embarcaderon raitiovaunupysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Urban 180 €
       The Urban

       The Urban

       507 Bush Street, San Francisco
         
        3,0
        / 5 (1 arvostelua)
        2.5 kautta 5.0

        Academy of Art University, Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. TransAmerica Pyramid ja Coit Tower ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Parhaat luksushotellit – San Francisco

        Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco 253 €
        Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco

        Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco

        2 New Montgomery St, San Francisco
          
         4,9
         / 5 (9 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Academy of Art University, San Francisco Museum of Modern Art ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TransAmerica Pyramid ja Asian Art Museum of San Francisco ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

         Fairmont San Francisco 342 €
         Fairmont San Francisco

         Fairmont San Francisco

         950 Mason Street Atop Nob Hill, San Francisco
           
          3,6
          / 5 (8 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Gracen katedraali, TransAmerica Pyramid ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Lombard Street ja San Francisco Museum of Modern Art ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

          The Scarlet Huntington San Francisco 269 €
          The Scarlet Huntington San Francisco

          The Scarlet Huntington San Francisco

          1075 California St, San Francisco
            
           4.5 kautta 5.0

           Gracen katedraali, TransAmerica Pyramid ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja San Francisco Museum of Modern Art ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

           Omni San Francisco Hotel 517 €
           Omni San Francisco Hotel

           Omni San Francisco Hotel

           500 California St, San Francisco
             
            4,5
            / 5 (2 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            TransAmerica Pyramid ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja Coit Tower ovat myös 2 kilometrin päässä. Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Embarcaderon raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

            Kartta

            Viimeksi varatut hotellit - San Francisco

            Parhaat hotellit kohteen San Francisco eri alueilla

            Chinatown

            San Franciscon keskusta

            Financial District

            South of Market

            Nob Hill

            Fisherman's Wharf

            Castro District

            Marina District

            Haight-Ashbury

            Mission District

            South Beach

            Hayes Valley

            Sunset District

            Pacific Heights

            Hotellit San Franciscossa – Yhdysvaltain länsirannikon helmessä

            San Francisco, kultaisen sillan kaupunki Yhdysvaltain länsirannikolla on sanoinkuvaamattoman upea kaupunki koko loistossaan. Kaupunki on täynnä ympäri maailmaa tunnistettavia maamerkkejä sekä nähtävyyksiä, joita katsellessaan vierailija haukkoo varmasti henkeään. Hotellit San Franciscossa sijaitsevat kaupungin erilaisilla alueilla, joista jokaisella on omat tunnistettavat ominaispiirteensä. Vierailija voi varata hotellin mistä tahansa San Franciscon alueelta, ja kaupunkiin tutustuminen on silti helppoa, sillä julkinen liikenne toimii erittäin hyvin ja välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä.

            Historia ja modernismi kohtaavat hotellitarjonnassa

            San Franciscon ydinkeskustan, Union Squaren ympärillä sijaitsevat, hotellit on rakennettu pääosin vanhoihin historiallisiin rakennuksiin, tarjoten näin vierailijalle upean sekoituksen historiallista asumista ja modernia ympäristöä. San Francisco on kuitenkin suhteellisen hintava matkakohde, sillä se on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Hotellit San Franciscossa vaihtelevat luonnollisesti palvelu- ja hintatasoltaan jonkin verran, mutta ne ovat yleisesti tasokkaita. Hotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia, ja niin kuuluisa Chinatown, Financial District kuin North Beach (upeiden satamalaiturien alue) ovat edustettuina hotellitarjonnassa. Hinnoiltaan hotellit San Franciscossa vastaavat muiden Yhdysvaltain länsirannikon suurkaupunkien, kuten esimerkiksi Los Angelesinhintoja. Todella halpaa asumista ei hotelleista San Franciscossa löydä, mutta hyvissä ajoin suosituimman lomakauden (huhti-syyskuu) ulkopuolelle bookkaamalla omalle kukkarolle sopivan hinnan saattaa hyvinkin löytää.

            Golden Gate -silta ja lukematon määrä muita sanoinkuvaamattoman upeita nähtävyyksiä

            Yksi koko maapallomme upeimmista silloista, Golden Gate, on San Franciscon kaupunki ja se tarjoaa hulppeat näkymät niin kauas merelle kuin San Franciscon lahteenkin. Vuonna 1937 rakennettu silta on ihanteellinen lenkki- tai pyöräilykohde, sillä sekä pyöräilijöille että kävelijöille on omistettu omat kaistaleet eri puolilta siltaa. Aivan sillan kupeessa sijaitseva Golden Gate -puisto on myös erinomainen vierailukohde, sillä se tarjoaa yhtä lailla upeita näkymiä ja vehreää luontoa. Top3 -turistinähtävyyksiin sillan lisäksi ovat siksakkia kiemurteleva kuuluisa Lombard Street, josta on helppo kävellä sataman Fisherman’s Wharfiin, joka on kirjaimellisesti todellinen turistirysä. Hummerien, hyvien rapuannosten ja loisteliaiden näkymien takia se on kuitenkin käytännössä ”pakko nähdä” San Franciscon vierailun aikana. Katsele hetken aikaa Pier 39:ssä majailevia merileijonia, ja ota sitten lautta kuuluisalle Alcatrazin vankilasaarelle.

            Raitiovaunulla Chinatownin läpi ja sitten pyöräilylle puistoon

            Raitiovaunuajelu on pakko tehdä vierailun aikana vähintään kerran, ja useiden eri linjojen ansiosta sinun on helppo tutustua eri kaupunginosien tarjontaan. Polkupyörällä pääsee nopeasti paikasta toiseen – matkailija voi esimerkiksi pyöräillä ylös Twin Peaksille, josta on hulppeat näkymät kaupungin yli. Toinen suositeltava pyöräkohde on kaupungin länsirannalla sijaitseva Lake Merced Park, ja sen yhteydessä oleva San Francisco Zoo.

            Viimeisimmät hotelliarvostelut – San Francisco

            Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.