Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset San Francisco hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Serrano Hotel

Serrano Hotel

405 Taylor St, San Francisco
155 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Powell and Market raitiovaunujen kääntöpaikka, Dragon's Gate ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotelli. Asian Art Museum of San Francisco ja Cable Car Museum ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Hotel Whitcomb

Hotel Whitcomb

1231 Market St, San Francisco
73 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,0
/ 5 (9 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Orpheum Theater ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotelli. Louise Davies Symphony Hall ja Westfield San Francisco Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

124 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Hotel Zoe San Francisco

Hotel Zoe San Francisco

425 North Point, San Francisco
75 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (8 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Wax Museum at Fisherman's Wharf ja Ripley's Believe It Or Not Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Pier 39 ja Aquarium of the Bay ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Hotel Nikko San Francisco

Hotel Nikko San Francisco

222 Mason St, San Francisco
118 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,6
/ 5 (7 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Westfield San Francisco Centre, San Francisco Museum of Modern Art ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotelli. South Park ja Louise Davies Symphony Hall ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Travelodge San Francisco Airport-North

Travelodge San Francisco Airport-North

326 S Airport Blvd, South San Francisco
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2,4
/ 5 (11 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

See's Candies on 3,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta motelli. Bayfront Park ja Cow Palace sijaitsevat 10 kilometrin päässä. San Francisco State University ja Twin Peaks ovat myös 20 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
The Park Central San Francisco

The Park Central San Francisco

50 3rd St, San Francisco
41 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (3 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Academy of Art University ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. South Park ja Westfield San Francisco Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 13 tuntia sitten
Hotel Union Square

Hotel Union Square

114 Powell St, San Francisco
124 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. South Park ja Asian Art Museum of San Francisco ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Hotel Zephyr

Hotel Zephyr

250 Beach Street, San Francisco
41 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (8 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Wax Museum at Fisherman's Wharf, Pier 39 ja Ripley's Believe It Or Not Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Aquarium of the Bay ja Ghirardelli Square ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Viimeksi varatut San Francisco Hotellit

Hotellit San Franciscossa – Yhdysvaltain länsirannikon helmessä

San Francisco, kultaisen sillan kaupunki Yhdysvaltain länsirannikolla on sanoinkuvaamattoman upea kaupunki koko loistossaan. Kaupunki on täynnä ympäri maailmaa tunnistettavia maamerkkejä sekä nähtävyyksiä, joita katsellessaan vierailija haukkoo varmasti henkeään. Hotellit San Franciscossa sijaitsevat kaupungin erilaisilla alueilla, joista jokaisella on omat tunnistettavat ominaispiirteensä. Vierailija voi varata hotellin mistä tahansa San Franciscon alueelta, ja kaupunkiin tutustuminen on silti helppoa, sillä julkinen liikenne toimii erittäin hyvin ja välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä.

Historia ja modernismi kohtaavat hotellitarjonnassa

San Franciscon ydinkeskustan, Union Squaren ympärillä sijaitsevat, hotellit on rakennettu pääosin vanhoihin historiallisiin rakennuksiin, tarjoten näin vierailijalle upean sekoituksen historiallista asumista ja modernia ympäristöä. San Francisco on kuitenkin suhteellisen hintava matkakohde, sillä se on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Hotellit San Franciscossa vaihtelevat luonnollisesti palvelu- ja hintatasoltaan jonkin verran, mutta ne ovat yleisesti tasokkaita. Hotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia, ja niin kuuluisa Chinatown, Financial District kuin North Beach (upeiden satamalaiturien alue) ovat edustettuina hotellitarjonnassa. Hinnoiltaan hotellit San Franciscossa vastaavat muiden Yhdysvaltain länsirannikon suurkaupunkien, kuten esimerkiksi Los Angelesinhintoja. Todella halpaa asumista ei hotelleista San Franciscossa löydä, mutta hyvissä ajoin suosituimman lomakauden (huhti-syyskuu) ulkopuolelle bookkaamalla omalle kukkarolle sopivan hinnan saattaa hyvinkin löytää.

Golden Gate -silta ja lukematon määrä muita sanoinkuvaamattoman upeita nähtävyyksiä

Yksi koko maapallomme upeimmista silloista, Golden Gate, on San Franciscon kaupunki ja se tarjoaa hulppeat näkymät niin kauas merelle kuin San Franciscon lahteenkin. Vuonna 1937 rakennettu silta on ihanteellinen lenkki- tai pyöräilykohde, sillä sekä pyöräilijöille että kävelijöille on omistettu omat kaistaleet eri puolilta siltaa. Aivan sillan kupeessa sijaitseva Golden Gate -puisto on myös erinomainen vierailukohde, sillä se tarjoaa yhtä lailla upeita näkymiä ja vehreää luontoa. Top3 -turistinähtävyyksiin sillan lisäksi ovat siksakkia kiemurteleva kuuluisa Lombard Street, josta on helppo kävellä sataman Fisherman’s Wharfiin, joka on kirjaimellisesti todellinen turistirysä. Hummerien, hyvien rapuannosten ja loisteliaiden näkymien takia se on kuitenkin käytännössä ”pakko nähdä” San Franciscon vierailun aikana. Katsele hetken aikaa Pier 39:ssä majailevia merileijonia, ja ota sitten lautta kuuluisalle Alcatrazin vankilasaarelle.

Raitiovaunulla Chinatownin läpi ja sitten pyöräilylle puistoon

Raitiovaunuajelu on pakko tehdä vierailun aikana vähintään kerran, ja useiden eri linjojen ansiosta sinun on helppo tutustua eri kaupunginosien tarjontaan. Polkupyörällä pääsee nopeasti paikasta toiseen – matkailija voi esimerkiksi pyöräillä ylös Twin Peaksille, josta on hulppeat näkymät kaupungin yli. Toinen suositeltava pyöräkohde on kaupungin länsirannalla sijaitseva Lake Merced Park, ja sen yhteydessä oleva San Francisco Zoo.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa San Francisco

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.