Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat hotellit lentoasemalla Santsin rautatieasema

Acta City47 106 €
Acta City47

Acta City47

Nicaragua, 47, Barcelona, Barcelona
   
  5,0
  /5 (1 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Parc Joan Miró (taidepuisto), Plaza de Espana (aukio) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Camp Noun stadion ja Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Sants Estación asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Entençan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Abba Sants Hotel 107 €
  Arvosteltu 19.5.2019
  Katso tiedot
   
  Abba Sants Hotel

  Abba Sants Hotel

  C/ Numancia, 32, Barcelona, Barcelona
    
   5,0/5
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Really good service, friendly helpful staff. Good location just a few minutes walk from the train station and a metro station just outside. Clean and comfortable room.

   Gran Hotel Torre Catalunya 135 €
   Arvosteltu 24.10.2015
   Katso tiedot
    
   Gran Hotel Torre Catalunya

   Gran Hotel Torre Catalunya

   Avenida Roma 2-4, Barcelona, Barcelona
     
    4,3/5
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hotelli sijaitsi, hyvällä paikalla aivan Santsin aseman vieressä. Lentokentältä sinne pääsi suoraan junalla n 20 minuutissa. Seuraava juna asema oli catalonya jolta lähti la rambla ja muita ostoskatuja. Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Hotelli oli siisti ja ihan mukava. Ei mitään ...

    Crowne Plaza Barcelona - Fira Center 151 €
    Arvosteltu 9.8.2016
    Katso tiedot
     
    Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

    Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

    Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona, Barcelona
      
     4,3/5
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     A very nice hotel. The breakfast was good and worth the price. The room was very well cleaned but not perfectly though. Anyway, I would be happy to stay in this hotel again.

     Barceló Sants 130 €
     Arvosteltu 4.5.2019
     Katso tiedot
      
     Barceló Sants

     Barceló Sants

     Plaza Dels Paisos Catalans S/n, Barcelona, Barcelona
       
      4,2/5
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Keskeisellä paikalla,avaruudellinen atmosfääri.Monipuolinen aamupala.Tyynyvalikoima ja loistavat sängyt.Toimivat liikenneyhteydet.

      NH Collection Barcelona Constanza 119 €
      Arvosteltu 14.4.2018
      Katso tiedot
       
      NH Collection Barcelona Constanza

      NH Collection Barcelona Constanza

      Carrer de Deu i Mata 69-99, Barcelona, Barcelona
        
       4,0/5
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotelli oli siisti, huone ja yleistilat siistejä. Henkilökunta ystävällinen ja osaava, hyvä kielitaito. Hotellista löytyi kaikki mukavuudet mitä haluaa; uimallas, spa, loistava ravintola yms. Hotellin sijaitsi loistavassa paikassa lähellä ostoskeskusta mutta samalla rauhallisella alueella, plaza ...

       Expo Hotel Barcelona 104 €
       Arvosteltu 8.8.2018
       Katso tiedot
        
       Expo Hotel Barcelona

       Expo Hotel Barcelona

       Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
         
        3,7/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hyvät kulkuyhteydet hotellilta. Rento ja turvallinen alue kauppoineen ja nähtävyyksineen.

        Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt 126 €
        Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt

        Hotel SOFIA Barcelona, in the Unbound Collection by Hyatt

        Plaza de Pio XII, 4, Barcelona, Barcelona
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         La Masia ja Camp Noun stadion sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pedralbesin luostari ja Plaza de Espana (aukio) ovat myös 5 kilometrin päässä. Maria Cristinan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Palau Reialin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Lentokenttähotellit – Santsin rautatieasema

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Santsin rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Santsin rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

         Lentokenttähotelli kohteessa Santsin rautatieasema voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Santsin rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita. Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Santsin rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Santsin rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

         Varaa hotelli lentokentältä Santsin rautatieasema ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Santsin rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen. Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Santsin rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Santsin rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.
         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Lentokenttähotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Santsin rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.


         Viimeisimmät hotelliarvostelut Santsin rautatieasema

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.