Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Ryokanit Yhdysvallat

Hae hinnat
Kyoko's Hakone Onsen

Kyoko's Hakone Onsen

Kyoko's Hakone Onsen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Johnstown Flood Museum. Tässä ryokanissa on 8 huonetta.

Ryokanit kohteessa Yhdysvallat – koe japanilainen kulttuuri aidoimmillaan

Kohteen Yhdysvallat ryokaneissa pääset näkemään ja kokemaan japanilaista kulttuuria aidoimmillaan. Hälyn, melun ja tietotulvan sijaan tarjolla on täydellistä rauhaa, esteettistä kauneutta ja aimo annos japanilaista vieraanvaraisuutta. Ryokanit ovat japanin vastine Euroopan ikiaikaisille majataloille. Vanhimmat ryokanit on perustettu jo 700-luvulla, ja usein vierailu tällaisessa majapaikassa on kuin aikamatka kauas vuosisatojen taa. Suurin osa ryokaneista on rakennettu perinteiseen japanilaiseen tyyliin. Kaikki tärkeimmät rakenteet ovat puuta ja huoneita erottavat paperiset seinät ja liukuovet. Lattialla on puolestaan oljista valmistettu tatamimatto. Kalusteita on hyvin vähän, mikä tuo tiloihin avaruuden tuntua, tasapainoa ja rauhaa. Ryokanissa näet ja koet japanilaista tapakulttuuria aidoimmillaan. Saapumisen yhteydessä pakollisiin tapoihin kuuluvat esimerkiksi kumartaminen ja kenkien riisuminen. Ne hoidettuasi ryokanin emäntä ohjaa sinut varaamaasi vierashuoneeseen. Sen sisustus on aina äärimmäisen pelkistetty: matalien futonsänkyjen ohella huoneessa saattaa olla vain ja ainoastaan pieni pöytä sekä kahden hengen teeastiasto. Toisin kuin hotelleissa, täällä palvelut ja mukavuudet ovat täsmälleen samat kuin vuosisatoja sitten.

Monista ryokaneista löytyy myös upea täyden palvelun kylpylä. Jos vierashuoneissa ei ole omia kylpyhuoneita, myös ne sijaitsevat usein kylpylän yhteydessä. Monet tällaisista kylpylöistä ovat huomattavan vanhoja. Mikäli näin on, kylpylän lämmin vesi nousee usein suoraan maaperän kuumista lähteistä. Kylpylöitä on etenkin maaseudulla ja vuoristossa sijaitsevissa ryokaneissa; kaupunkien ryokaneista niitä löytyy huomattavasti harvemmin. Mikäli tiloissa ei ole kylpylää, huoneiden kylpyhuoneissa on usein kauniit puiset kylpyammeet. Sään ollessa lämmin voit kylpemisen jälkeen pukea yllesi perinteisen yukata-kylpytakin ja suunnata ryokanin upeaan puutarhaan. Mikäli löydätte yhteisen kielen, pääset todennäköisesti samalla keskustelemaan paikan omistajan kanssa. Kuten arvata saattaa, hän tietää taatusti kaiken mahdollisen näiden kiehtovien majatalojen historiasta. Ja vaikka syvällinen keskustelu ei onnistuisikaan, kaikki kohteen Yhdysvallat Ryokanit tarjoavat taatusti kokemuksen, jota et vähään aikaan unohda.

Kohteen Yhdysvallat Ryokanit – japanilaiset herkut perinteiseen tapaan

Japanilaisen keittiön ystäville kohteen Yhdysvallat Ryokanit voivat olla suoranainen taivas. Eurooppalaisten majatalojen tapaan ryokaneista saa aina myös ruokaa, ja pitkien perinteiden ansiosta se on usein suorastaan käsittämättömän herkullista. Ruoka on aina sataprosenttisen japanilaista, eli tarjolla on ohuenohuita sashimi-siivuja, taidokkaasti leikattuja kala-annoksia, riisietikalla maustettuja salaatteja sekä tietysti reippaasti Japanin kansallisjuomana tunnettua sakea.

Ryokanit kohteessaYhdysvallat – näe ja koe satumainen Japani

Monet ryokanit sijaitsevat kaukana nyky-Japanin sykkeestä. Syynä on ennen muuta niiden ikä – Euroopan tapaan valtaosa ryokaneista perustettiin aikana, jolloin kauppa- ja muut reitit kulkivat aivan tyystin eri seuduilla kuin nykyisin. Toki tarjontaa on jonkin verran myös nykypäivän metropoleissa, mutta kaikkein aidointa ryokan-kokemusta ne eivät yleensä tarjoa. Syrjäisen sijaintinsa ansiosta ryokaneista on nimittäin tullut ennen muuta paikkoja, joihin moderni maailma ei ulotu. Myös kohteessa Yhdysvallat löydät siis ryokanit todennäköisesti keskustan sijaan havupuiden varjosta tai vuoriston kuumilta lähteiltä. Syrjäinen sijainti ja ryokanien perinteiset palvelut varmistavat kokemuksen, jota ei kannata ohittaa.

Tutustu ebookersin tarjontaan ja löydä parhaat Ryokanit kohteessa Yhdysvallat

Valikoimastamme löydät sekä omalla kylpyaltaalla varustettuja luksus-ryokaneja että historiallisia majapaikkoja, joiden tunnelma vie sinut kauas Japanin myyttiseen historiaan. Vaihtoehtomme kattavat kaikki alueet ja budjetit, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Löydät kaikki kohteen Yhdysvallat parhaat Ryokanit helposti sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi, niin saat hetkessä ruudullesi kaikki kohdealueesi parhaat majoitusvaihtoehdot. Kätevän karttatyökalun avulla voit lisäksi ottaa tarkasteluun vain tietyn kaupunginosan tai alueen majapaikat. Näin varmistat, että perillä olet juuri sopivalla etäisyydellä kaikista haluamistasi palveluista ja kohteista.

Suosituimmat hotellit Yhdysvallat

Näytä kaikki 488 097 majoitusliikettä kohteessa Yhdysvallat
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.