Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Joensuu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsinki – Joensuu

Halvat lennot Helsinki – Joensuu -välillä löydät kätevästi kauttamme. Finnair lentää Helsingistä Joensuuhun useita kertoja päivässä, joten voit valita juuri sinulle sopivan lennon. Halvimmillaan lennot Helsinki – Joensuu voi saada muutamalla kympillä, kun lennon varaa ajoissa. Lentoaika on yksi tunti. Kun lennät Joensuuhun, muista ihailla maisemia lintuperspektiivistä: lentokoneen ikkunasta katsellessa ymmärrät, miksi Suomea kutsutaan tuhansien järvien maaksi.

Lähde matkaan Helsinki-Vantaalta

Matkasi Helsingistä Joensuuhun alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on noin 18 kilometrin matka Helsingin keskustasta. Jos tulet lentokentälle omalla autollasi, lentoasemalla on paljon edullisia pysäköintipaikkoja terminaalien lähellä. Tarkempia tietoja löydät Finavian verkkosivuilta, mutta viikkohinta on 42 – 145 euroa ja sisältää ilmaisen bussikuljetuksen. Voit varata paikoituksen etukäteen nettipalvelumme kautta. Näin saat varmasti parkkipaikan myös ruuhka-aikoina. Bussilla Helsingin keskustasta matka lentokentälle kestää noin 40 minuuttia. Junalla matka-aika on noin 30 minuuttia. Taksilla pääset lentokentälle Helsingin keskustasta myös puolessa tunnissa, mutta se on huomattavasti kalliimpi kuin bussi- tai junakyyti. Finnairin lennot lähtevät terminaalista 2, ja kotimaan lentojen lähtöselvitysaika on 45 minuuttia.

Lennot Helsingistä Joensuuhun

Lennot Helsinki – Joensuu -välillä laskeutuvat Joensuun lentokentälle, joka sijaitsee Liperin puolella noin kymmenen kilometriä luoteeseen Joensuun keskustasta. Lentoasemalta pääsee keskustaan Savo-Karjalan Linja Oy:n bussilla. Lentokenttäbussi lähtee terminaalin edestä aina lentojen saavuttua ja kuljettaa matkustajat Noljakan kautta keskustaan ja linja-autoasemalle. Myös takseja odottaa terminaalin edessä lentojen aikataulujen mukaan, mutta voit varata kyydin etukäteen, jolloin pääset suoraan jatkamaan matkaa. Vuokra-auto on hyvä ratkaisu, jos aiot liikkua Joensuun ympäristössä enemmän. Auton voit varata suoraan kauttamme samalla kun ostat lentosi.

Pohjoiskarjalaista tunnelmaa

Pyhäselän rannalla sijaitseva Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus. Kaupungin ilmettä määrittää sen läpi virtaava Pielisjoki, ja sitä ylittävät seitsemän siltaa. Keskustassa Kirkkokadun vastakkaisissa päissä sijaitsee evankelis-luterilainen ja ortodoksinen kirkko katselevat toisiaan kaupungin yli. Etenkin kesäisin Joensuussa riittää koettavaa. Joensuun vilkkaalla torilla tuoksuvat pohjoiskarjalaiset herkut ja torimyyjien puheensorina raikaa. Torilla järjestetään runsaasti markkinoita ja muita tapahtumia. Kaupungista löytyy lisäksi maailman pohjoisin ja Suomen ainoa trooppinen perhospuutarha Botania, joka sijaitsee Linnunlahden kaupunginosassa.

Taiteen ystäville

Joensuun taidemuseossa on monipuolisia kokoelmia ja vaihtuvia näyttelyitä, jotka varmasti kiinnostavat taiteen ystäviä. Muita kohteita ovat esimerkiksi kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum ja entisaikojen tunnelmaa henkivä Taitokortteli. Kesäkauden ulkopuolella Joensuun kaupunginteatteri ja orkesteri viihdyttävät kulttuurinnälkäisiä. Eliel Saarisen suunnittelemassa kaupungintalossa sijaitsevassa Teatteriravintolassa on monipuolista iltaohjelmaa.

Rockia ja luontoelämyksiä

Heinäkuussa Ilosaarirock kerää vuosittain Joensuun Laulurinteelle 20 000 musiikin ystävää ja tuo estradille kymmenittäin suosittuja artisteja ulkomaisista tähdistä kotimaan kuumiin nimiin. Festari onkin ollut useimpina vuosina loppuunmyyty. Talkoohenkinen Ilosaarirock järjestetään vapaaehtoisin voimin ja on erityisen tunnettu rennosta ilmapiiristään. Joensuu on kesäisin muutenkin todellinen musiikkikaupunki, sillä Ilosaarirockin ohella ohjelmassa on POPkatu, Ilovaarirock ja Vekararock. Klassisen musiikin ystäviä ilahduttaa kaksiosainen Joensuun musiikkijuhlat kesä- ja heinäkuussa.

Lähiseudun helmiä

Itä-Suomen luonto tarjoaa myös hienoja elämyksiä. Enon, Kiihtelysvaaran, Tuupovaaran ja Pyhäselän alueilla on monipuolisia retkeilymaastoja. Enon alueella sijaitsevat muun muassa 25 kilometrin mittainen Kaltimon kierto sekä Kolvananuuron luontopolku. Vesiretkeilyyn ja kalastukseen löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös Kiihtelysvaarasta ja Tuupovaarasta. Pyhäselän alueella tunnetuin reitti on kalliojyrkänteiden läheisyydessä kulkeva Kalliojärven kierros. Varaa siis kauttamme lennot Helsingistä Joensuuhun ja lähde nauttimaan Itä-Suomen maisemista ja aidosta pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta.

Hotellit Joensuu

Näytä kaikki 37 majoitusliikettä kohteessa Joensuu
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

Torikatu 16, Joensuu
  2.5 kautta 5.0
   
   
  3,9/5 (76 arvostelua)

  Joensuun taidemuseo ja Joensuun yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee 2,4 kilometrin päässä. ...

  GreenStar Hotel Joensuu56 €

  GreenStar Hotel Joensuu56 €
  Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

  Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

  Torikatu 20, Joensuu
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,7/5 (13 arvostelua)

   Joensuun taidemuseo ja Joensuun yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Joensuun ...

   Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu95 €

   Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu95 €
   Original Sokos Hotel Kimmel

   Original Sokos Hotel Kimmel

   Itäranta 1, Joensuu
    4.0 kautta 5.0
     
     
    3,7/5 (24 arvostelua)

    Joensuun taidemuseo ja Joensuun yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Joensuun rautatieasema ...

    Original Sokos Hotel Kimmel100 €

    Original Sokos Hotel Kimmel100 €
    Scandic Joensuu

    Scandic Joensuu

    Kirkkokatu 20, Joensuu
     4.0 kautta 5.0
      
      
     3,9/5 (16 arvostelua)

     Joensuun taidemuseo ja Joensuun yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee 2,2 kilometrin päässä. ...

     Scandic Joensuu84 €

     Scandic Joensuu84 €
     Art Village Rajan Loma

     Art Village Rajan Loma

     Syrjävaarantie 27, Joensuu
      3.0 kautta 5.0
       
       
      2,5/5 (2 arvostelua)

      Syrjänjärvi on 0,3 kilometrin ja Kitsanjärvi on 9,2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta mökistä.

      Art Village Rajan Loma37 €

      Art Village Rajan Loma37 €
      Scouts' Youth Hostel

      Scouts' Youth Hostel

      Vanamokatu 25, Joensuu
       2.5 kautta 5.0
        
        

       Joensuun yliopisto ja Joensuun taidemuseo 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee 2,6 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema ...

       Scouts' Youth Hostel40 €

       Scouts' Youth Hostel40 €

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.