Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Split

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Split lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SPU
Lennon hinta 118 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – SPU

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Split Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 326 € 279 € 233 € 186 € 140 € 93 € 47 € 0 € 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M Hinta on 326 € on Lufthansa Hinta on 257 € on Lufthansa Hinta on 185 € on Austrian Airlines Hinta on 164 € on Lufthansa Hinta on 168 € on Lufthansa Hinta on 158 € on Lufthansa Hinta on 167 € on Austrian Airlines Hinta on 158 € on Lufthansa Hinta on 185 € on Austrian Airlines Hinta on 158 € on Lufthansa Hinta on 168 € on Lufthansa Hinta on 168 € on Lufthansa Hinta on 168 € on Lufthansa Hinta on 189 € on Austrian Airlines Hinta on 168 € on Lufthansa Hinta on 195 € on Austrian Airlines Hinta on 178 € on Lufthansa Hinta on 199 € on Lufthansa Hinta on 185 € on Lufthansa Hinta on 179 € on Lufthansa

Split lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenSplit
Kohdelentokentän IATA-koodiSPU
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötLufthansa, Norwegian Air Shuttle, SAS, Austrian Airlines, KLM, Air Baltic, Finnair
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta119 €

Lennot Helsinki – Split

Onko kohteiden Helsinki ja Split välillä suoria lentoja?

Etsitkö suoraa lentoa kohteiden Helsinki ja Split välillä? Niitä ei tällä hetkellä valitettavasti tarjota. Mutta ei syytä huoleen – löydät lukuisia lentoyhtiöitä, jotka liikennöivät välilaskullisia lentoja.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Split COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Split ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Split välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Split välinen etäisyys on 1 950 km, johon menee lentäen noin 3 tuntia. Varaamalla suoran lennon voit taata, että matkasi alkaa oikealla tavalla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Split välisille lennoille?

Haluatko tietää lisää matkastasi kohteiden Helsinki ja Split välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä luultavimmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Split (SPU).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Split välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Sinun ei tarvitse enää jatkaa parhaiten sopivan lentoyhtiön etsimistä. Olemme hoitaneet sen puolestasi ja löytäneet monia yhtiöitä, jotka operoivat lentoja kohteiden Helsinki ja Split välillä. Yksi niistä on Lufthansa, joka lentää 82 lentoa kuussa. Vaihtoehtoisesti Norwegian Air International voi tarjota juuri sen mitä etsit. Tämä matkustajien suosima yhtiö operoi 8 lentoa näiden kohteiden välillä joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Split välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Split välillä ei voisi olla helpompi. 3 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.


Split – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Split

Näytä kaikki 3 354 majoitusliikettä kohteessa Split
Hotel Park

Hotel Park

Hatzeov perivoj 3, Split
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Bačvicen ranta ja Splitin satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Riva-promenadi ja Diokletianuksen palatsi ovat myös ...

  Hotel Park140 €

  Hotel Park140 €
  Radisson Blu Resort & Spa, Split

  Radisson Blu Resort & Spa, Split

  Put Trstenika 19, Split, Split-Dalmatia
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (32 arvostelua)

   Žnjanin ranta, Bačvicen ranta ja Diokletianuksen palatsi löytyvät 3 kilometrin päästä tästä rannan tuntumassa ostoskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta hotellista. ...

   Radisson Blu Resort & Spa, Split132 €

   Radisson Blu Resort & Spa, Split132 €
   Amphora Hotel

   Amphora Hotel

   Setaliste Pape Ivana Pavla II 51, Split
    4.0 kautta 5.0
     
     

    Žnjanin ranta, Bačvicen ranta ja Diokletianuksen palatsi sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Riva-promenadi ja Splitin ...

    Amphora Hotel96 €

    Amphora Hotel96 €
    Central Square Heritage Hotel

    Central Square Heritage Hotel

    Ulica Kraj Svete Marije 1, Split
     4.0 kautta 5.0
      
      

     Nakićin palatsi, Riva-promenadi ja Diokletianuksen palatsi sijaitsee kivenheiton päässä tästä hotellista. Bačvicen ranta ja Splitin satama ovat myös 2 kilometrin ...

     Central Square Heritage Hotel76 €

     Central Square Heritage Hotel76 €
     Hotel Marmont Heritage

     Hotel Marmont Heritage

     Zadarska 13, Split
      4.0 kautta 5.0
       
       
      5,0/5 (3 arvostelua)

      Kalatori ja Riva-promenadi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Diokletianuksen palatsi ja Bačvicen ranta ovat myös 15 minuutin ...

      Hotel Marmont Heritage123 €

      Hotel Marmont Heritage123 €
      Azur Palace Luxury Rooms

      Azur Palace Luxury Rooms

      Kaciceva 2, Split
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,4/5 (5 arvostelua)

       Marmontova-katu ja Diokletianuksen palatsi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Riva-promenadi ja Bačvicen ranta ovat myös ...

       Azur Palace Luxury Rooms51 €

       Azur Palace Luxury Rooms51 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.