Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Chişinău

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Chişinău lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KIV
Lennon hinta 240 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – KIV

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Chişinău Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 1,810 € 1,551 € 1,293 € 1,034 € 776 € 517 € 259 € 0 € 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S Hinta on 1,810 € on KLM Hinta on 306 € on Turkish Airlines Hinta on 334 € on Lufthansa Hinta on 1,069 € on Aeroflot-Russian Airlines Hinta on 286 € on Turkish Airlines Hinta on 286 € on Turkish Airlines Hinta on 241 € on Turkish Airlines Hinta on 256 € on Austrian Airlines Hinta on 1,069 € on Aeroflot-Russian Airlines Hinta on 246 € on Turkish Airlines Hinta on 242 € on Austrian Airlines Hinta on 246 € on Turkish Airlines Hinta on 241 € on Turkish Airlines Hinta on 260 € on Austrian Airlines Hinta on 1,069 € on Aeroflot-Russian Airlines Hinta on 246 € on Turkish Airlines Hinta on 242 € on Austrian Airlines Hinta on 242 € on Austrian Airlines Hinta on 241 € on Turkish Airlines Hinta on 241 € on Turkish Airlines Hinta on 241 € on Turkish Airlines Hinta on 466 € on Air Baltic Hinta on 246 € on Turkish Airlines Hinta on 253 € on Austrian Airlines Hinta on 246 € on Turkish Airlines

Chişinău lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenChişinău
Kohdelentokentän IATA-koodiKIV
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötTurkish Airlines, Austrian Airlines, Belavia, Aeroflot-Russian Airlines, Air France
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta241 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Chişinău

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Chişinău välillä suoria lentoja?

Haluatko matkustaa suoraan kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Chişinău välillä? Valitettavasti se ei ole mahdollista tällä hetkellä. Voit kuitenkin ostaa välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on tarjolla.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Chişinău COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Chişinău ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Chişinău välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet lentämässä kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Chişinău välillä. Kiinnostaako sinua tietää mille kentälle olet lentämässä? Kenttä tulee mitä todennäköisemmin olemaan Chişinău (KIV-Chişinăun kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Chişinău välillä on?

Kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Chişinău välillä liikennöidään 21 lentoa joka kuukausi. Se tarkoittaa 21 tilaisuutta lähteä lomalle. Joten tee unelmistasi totta ja aloita seuraavan seikkailusi suunnittelu.


Chişinău – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Chişinău

Näytä kaikki 157 majoitusliikettä kohteessa Chişinău
Radisson Blu Leogrand Hotel

Radisson Blu Leogrand Hotel

Mitropolit Varlaam str. 77, Chişinău
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (4 arvostelua)

  Katedraalipuisto ja Arcul de Triumf (riemukaari) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kishinevin katedraali ja Pyhä portti ...

  Radisson Blu Leogrand Hotel117 €

  Radisson Blu Leogrand Hotel117 €
  Bed & Breakfast Olsi

  Bed & Breakfast Olsi

  Bernandazzi 26/3, Chişinău
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Kansallinen historiamuseo, Stefan Cel Mare -puisto ja Pyhä portti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Arcul de Triumf (riemukaari) ja ...

   Bed & Breakfast Olsi37 €

   Bed & Breakfast Olsi37 €
   Komilfo Hotel

   Komilfo Hotel

   Pushkin Str. 47/1, Chişinău
    3.0 kautta 5.0
     
     

    Puškin-museo ja Kishinevin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moldovan kansallisooppera ja -baletti ja Stefan Cel Mare ...

    Komilfo Hotel48 €

    Komilfo Hotel48 €
    BERD'S Design Hotel

    BERD'S Design Hotel

    12, Dimitrie Cantemir Blvd., Chişinău
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,5/5 (4 arvostelua)

     Katedraalipuisto, Arcul de Triumf (riemukaari) ja Kishinevin katedraali 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhä portti ja Ruusulaakso ovat myös ...

     BERD'S Design Hotel98 €

     BERD'S Design Hotel98 €
     Bernardazzi Grand Hotel & SPA

     Bernardazzi Grand Hotel & SPA

     Bernardazzi Street 38, Chişinău
      4.0 kautta 5.0
       
       

      Kansallinen historiamuseo, Stefan Cel Mare -puisto ja Pyhä portti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Arcul de Triumf (riemukaari) ja Katedraalipuisto ...

      Bernardazzi Grand Hotel & SPA45 €

      Bernardazzi Grand Hotel & SPA45 €
      Tulip Residence & Spa Hotel

      Tulip Residence & Spa Hotel

      Str Arheolog Ion Casian Suruceanu 17/2, Chişinău
       4.0 kautta 5.0
        
        

       Ruusulaakso on 2,2 kilometrin ja Kansallinen historiamuseo on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta romanttisesta hotellista.

       Tulip Residence & Spa Hotel36 €

       Tulip Residence & Spa Hotel36 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.