Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Chişinău

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Chişinău

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KIV
Lennon hinta 240 €

Lennot Helsinki–Chişinău

Oletko suuntaamassa kohteeseen Chişinău? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Chişinău löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Chişinău on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Helsinki–Chişinău – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Chişinău etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Chişinău saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Chişinău ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Chişinău?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Chişinău, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Chişinău nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Chişinău

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Helsinki–Chişinău maksaa tällä hetkellä vain 241 €, kallein puolestaan 255 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 155 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Helsinki – Chişinău

Onko kohteiden Helsinki ja Chişinău välillä suoria lentoja?

Etsitkö suoraa lentoa kohteiden Helsinki ja Chişinău välillä? Niitä ei valitettavasti tällä hetkellä ole tarjolla. Mutta ei syytä huoleen – löydät useita lentoyhtiöitä, jotka myyvät välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Chişinău välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Helsinki kohteeseen Chişinău, lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Chişinău (KIV-Chişinăun kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Chişinău välillä on?

Chişinău kutsuu tutustumaan. Aloita upea seikkailu hankkimalla liput yhdelle 2 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki – Chişinău.

Varatuimmat hotellit Chişinău

Näytä kaikki 156 majoitusliikettä kohteessa Chişinău
91 €
Radisson Blu Leogrand Hotel

Radisson Blu Leogrand Hotel

5.0 kautta 5.0 Mitropolit Varlaam str. 77, Chişinău
Radisson Blu Leogrand Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katedraalipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
49 €
Europa Hotel

Europa Hotel

3.0 kautta 5.0 Vasile Lupu Street, 16, Chişinău
Europa Hotel on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dendrariumin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
34 €
Prestige Apart Hotel

Prestige Apart Hotel

3.0 kautta 5.0 35 Alexander Pushkin St, Chişinău, Chishinau
Prestige Apart Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Katedraalipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.