Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Jekaterinburg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Jekaterinburg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SVX
Lennon hinta 239 €

Halvat lennot Helsingistä Jekaterinburgiin

Muuttolinnut muuttavat etelään, mutta sinä voitkin ottaa suunnan itään. Uralin vehmaassa helmassa sinua odottaa Jekaterinburg, Venäjän neljänneksi suurin kaupunki, joka on toiminut monien Venäjän historian merkkitapahtumien näyttämönä. Varaa halvat lennot Helsingistä Jekaterinburgiin ja käy tutustumassa tähän kulttuuria uhkuvaan teollisuuskaupunkiin, johon Romanovin suvun taival päättyi ja josta Venäjän ensimmäisen presidentin, Boris Jeltsinin, nousu alkoi.

Ilmojen teitä Jekaterinburgiin

Suora lento Helsingistä Jekaterinburgiin kestää noin kolme tuntia, ja edullisia lentoja tarjoavat esimerkiksi Finnair ja Ural Airlines. Perille lentävät muutkin lentoyhtiöt, kuten Aeroflot, airBaltic, CSA Czech Airlines, Air Berlin, Belavia ja Nordic Regional Airlines Oy, mutta eivät suoraan, minkä johdosta lentoaika voi venyä huomattavasti. Suoran lennon hinta on edullisimmillaan noin 230 euroa, vaihtojen kanssa lippu irtoaa alle 200 eurollakin, joten lennot Helsingistä Jekaterinburgiin eivät todellakaan saata vararikkoon. Lippujen hinnoissa ei ole juurikaan eroja vuodenajasta toiseen, joten lomavierailun Jekaterinburgiin voi tehdä yhtä hyvin mihin vuodenaikaan tahansa. Kesäaikaan aikaero Suomen ja Jekaterinburgin välillä on kaksi tuntia, talviaikaan kolme. Perillä odottaa kostea mannerilmasto, joten sääolosuhteisiin voi varautua pitkälti Suomen ilmaston mukaan. Talvella ei toisin sanoen kannata jättää pipoa, kaulaliinaa, tumppuja ja toppatakkia matkasta.

Rikas historia

Jekaterinburg perustettiin vuonna 1723. Nimensä se sai Pietari Suuren vaimolta, Katariinalta, josta tuli Pietarin kuoleman jälkeen Venäjän valtias, Katariina I. Teollisuusmahtina tunnettu kaupunki on esittänyt tärkeää roolia eräissä Venäjän historian tärkeimmistä vaiheista. Lokakuun vallankumouksen jälkeen tsaari Nikolai II perheineen siirrettiin Ipatjevin taloon Jekaterinburgiin, jossa bolševikit teloittivat heidät vuonna 1918, Rasputinin hoivaamaa kruununperillistä, Alekseita myöten. Ipatjevin talo tuhottiin myöhemmin vuonna 1977. Käskyn tuhoamiselle antoi kaupungissa pitkään vaikuttanut Boris Jeltsin, josta sittemmin tuli Venäjän ensimmäinen presidentti. Presidentti Jeltsin osallistui sittemmin edesmenneen tsaarin vuonna 1998 pidettyihin hautajaisiin kansansa edustajana.

Kätevästi matkaan

Helsinki-Vantaan lentoasema on hyvien yhteyksien päässä. Linja-autoyhteydet ovat oivat niin Helsingistä kuin muualtakin Suomesta, ja lentoasema istuu myös näppärästi paikallisjunan reitillä. Autolla saapuvia varten on olemassa erinomaiset pysäköintimahdollisuudet niin lyhyt- kuin pitempiaikaistakin vierailua varten. Kauemmas jääviltä pysäköintialueilta on maksuton kuljetus lentoasemalle pakettiautolla. Näppärästi kentälle pääsee tietysti myös maansisäisillä lennoilla. Lentoasema tarjoaa täydet palvelut, mukaan lukien monipuoliset ruokailu- ja ostosmahdollisuudet. Jekaterinburgin päässä matkustajaa odottaa Koltsovon kansainvälinen lentokenttä, joka kuuluu Venäjän suurimpiin ja vilkkaimpiin. Lentokenttä on auki kellon ympäri. Kansainväliseen terminaaliin B saapuvia matkaajia odottavat tavalliset kahvilat ja kaupat, käteisautomaatit, valuutanvaihtopisteet, infotiskit ja muut palvelut. Kentältä on mahdollista vuokrata auto, mutta hyvän yhteyden Jekaterinburgin kaakkoislaidalla sijaitsevalta lentoasemalta kaupunkiin tarjoaa myös paikallisjuna nro 6037, joka vie rautatieasemalle. Matka kestää 40 minuuttia ja maksaa noin 22–50 ruplaa. Lipun voi ostaa lentoaseman lippukioskista tai vaikka junasta.

Nähtävää joka lähtöön

Puolentoista miljoonan asukkaan suurkaupunki kuuluu Venäjän tärkeimpiin talouden ja teollisuuden keskuksiin. Siperian junaradan varressa sijaitsevan metropolin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa tsaariperheen kuolinpaikalle pystytetty kirkko, Kolminaisuuden katedraali, sekä monet muut näyttävät kirkot, samoin kuin Vysotskin pilvenpiirtäjässä oleva näköalapiste, josta aukeavat huikeat näkymät kaupungin ylle. Kaupungissa on runsas kirjo teattereita, elokuvateattereita ja museoita sekä ooppera, joten paikallinen kulttuuritarjonta on rikasta. Jekaterinburgin kaupunkikuvaa leimaa voimakkaasti 1700-luvun loppupuolen ja 1800-luvun uusi klassinen arkkitehtuuri, josta tyypillisin esimerkki lienee Voznesenskin kukkulalla oleva palatsi ja sitä ympäröivä upean vehmas puistoalue. Viime vuosisadan alussa kaupungissa oli vielä noin 50 kirkkoa, mutta nykyään niistä on jäljellä enää kuusi. Neuvostokaudella Jekaterinburgin uusi arkkitehtuuri sai hieman askeettisemman leiman, joten kaupunki on ulkoasultaan hyvin moni-ilmeinen. Lähdepä tutustumaan idän ihmeisiin ja varaa lennot Helsingistä Jekaterinburgiin!

Helsinki - Jekaterinburg Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Jekaterinburg?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Jekaterinburg on 239 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Jekaterinburg. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Jekaterinburg on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Jekaterinburg on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Jekaterinburg on tarjolla 104 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Jekaterinburg?

  reitillä Helsinki -- Jekaterinburg liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Jekaterinburg -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Jekaterinburg: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Koltsovo (SVX), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Jekaterinburg.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Jekaterinburg?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Jekaterinburg hintaan 239 €! Reitillä Helsinki -- Jekaterinburg 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Jekaterinburg (SVX)\n * Finnair\n * Aeroflot Russian Airlines\n * China Southern Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Jekaterinburg useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Jekaterinburg (SVX)\n * Finnair -- 48 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SVX\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 35 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SVX\n \n\n * China Southern Airlines -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SVX\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Jekaterinburg joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 48 lentoa reitillä Helsinki -- Jekaterinburg. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 104 lentoa kohteeseen Jekaterinburg (SVX).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Jekaterinburg?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Jekaterinburg kestää yleensä noin 3 tuntia, ja lennetty etäisyys on 2 101,35 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Jekaterinburg?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Jekaterinburg (SVX)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 23.55\n * Aikaisin saapumisaika: 04.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 04.55\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Jekaterinburg liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Jekaterinburg liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| Finnair | Embraer 190 |\n| Aeroflot Russian Airlines | Embraer 190 |\n| China Southern Airlines | Embraer 190 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Jekaterinburg?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Jekaterinburg

Näytä kaikki 338 majoitusliikettä kohteessa Jekaterinburg
50 €
Hotel Onegin

Hotel Onegin

4.0 kautta 5.0 Rozy Luxemburg, 49, Jekaterinburg
Hotel Onegin on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jekaterinburgin sirkus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 142 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
31 €
Marins Park Hotel Ekaterinburg

Marins Park Hotel Ekaterinburg

3.0 kautta 5.0 Chelyuskintsev Street 106, Jekaterinburg
Marins Park Hotel Ekaterinburg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sverdlovskin rautatiemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 406 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
51 €
Novotel Yekaterinburg Centre

Novotel Yekaterinburg Centre

4.0 kautta 5.0 7 Engels Street, Jekaterinburg
Novotel Yekaterinburg Centre on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja V. G. Belinskin tieteellinen kirjasto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.