Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Jekaterinburg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Jekaterinburg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SVX
Lennon hinta 305 €

Halvat lennot Helsingistä Jekaterinburgiin

Muuttolinnut muuttavat etelään, mutta sinä voitkin ottaa suunnan itään. Uralin vehmaassa helmassa sinua odottaa Jekaterinburg, Venäjän neljänneksi suurin kaupunki, joka on toiminut monien Venäjän historian merkkitapahtumien näyttämönä. Varaa halvat lennot Helsingistä Jekaterinburgiin ja käy tutustumassa tähän kulttuuria uhkuvaan teollisuuskaupunkiin, johon Romanovin suvun taival päättyi ja josta Venäjän ensimmäisen presidentin, Boris Jeltsinin, nousu alkoi.

Ilmojen teitä Jekaterinburgiin

Suora lento Helsingistä Jekaterinburgiin kestää noin kolme tuntia, ja edullisia lentoja tarjoavat esimerkiksi Finnair ja Ural Airlines. Perille lentävät muutkin lentoyhtiöt, kuten Aeroflot, airBaltic, CSA Czech Airlines, Air Berlin, Belavia ja Nordic Regional Airlines Oy, mutta eivät suoraan, minkä johdosta lentoaika voi venyä huomattavasti. Suoran lennon hinta on edullisimmillaan noin 230 euroa, vaihtojen kanssa lippu irtoaa alle 200 eurollakin, joten lennot Helsingistä Jekaterinburgiin eivät todellakaan saata vararikkoon. Lippujen hinnoissa ei ole juurikaan eroja vuodenajasta toiseen, joten lomavierailun Jekaterinburgiin voi tehdä yhtä hyvin mihin vuodenaikaan tahansa. Kesäaikaan aikaero Suomen ja Jekaterinburgin välillä on kaksi tuntia, talviaikaan kolme. Perillä odottaa kostea mannerilmasto, joten sääolosuhteisiin voi varautua pitkälti Suomen ilmaston mukaan. Talvella ei toisin sanoen kannata jättää pipoa, kaulaliinaa, tumppuja ja toppatakkia matkasta.

Rikas historia

Jekaterinburg perustettiin vuonna 1723. Nimensä se sai Pietari Suuren vaimolta, Katariinalta, josta tuli Pietarin kuoleman jälkeen Venäjän valtias, Katariina I. Teollisuusmahtina tunnettu kaupunki on esittänyt tärkeää roolia eräissä Venäjän historian tärkeimmistä vaiheista. Lokakuun vallankumouksen jälkeen tsaari Nikolai II perheineen siirrettiin Ipatjevin taloon Jekaterinburgiin, jossa bolševikit teloittivat heidät vuonna 1918, Rasputinin hoivaamaa kruununperillistä, Alekseita myöten. Ipatjevin talo tuhottiin myöhemmin vuonna 1977. Käskyn tuhoamiselle antoi kaupungissa pitkään vaikuttanut Boris Jeltsin, josta sittemmin tuli Venäjän ensimmäinen presidentti. Presidentti Jeltsin osallistui sittemmin edesmenneen tsaarin vuonna 1998 pidettyihin hautajaisiin kansansa edustajana.

Kätevästi matkaan

Helsinki-Vantaan lentoasema on hyvien yhteyksien päässä. Linja-autoyhteydet ovat oivat niin Helsingistä kuin muualtakin Suomesta, ja lentoasema istuu myös näppärästi paikallisjunan reitillä. Autolla saapuvia varten on olemassa erinomaiset pysäköintimahdollisuudet niin lyhyt- kuin pitempiaikaistakin vierailua varten. Kauemmas jääviltä pysäköintialueilta on maksuton kuljetus lentoasemalle pakettiautolla. Näppärästi kentälle pääsee tietysti myös maansisäisillä lennoilla. Lentoasema tarjoaa täydet palvelut, mukaan lukien monipuoliset ruokailu- ja ostosmahdollisuudet. Jekaterinburgin päässä matkustajaa odottaa Koltsovon kansainvälinen lentokenttä, joka kuuluu Venäjän suurimpiin ja vilkkaimpiin. Lentokenttä on auki kellon ympäri. Kansainväliseen terminaaliin B saapuvia matkaajia odottavat tavalliset kahvilat ja kaupat, käteisautomaatit, valuutanvaihtopisteet, infotiskit ja muut palvelut. Kentältä on mahdollista vuokrata auto, mutta hyvän yhteyden Jekaterinburgin kaakkoislaidalla sijaitsevalta lentoasemalta kaupunkiin tarjoaa myös paikallisjuna nro 6037, joka vie rautatieasemalle. Matka kestää 40 minuuttia ja maksaa noin 22–50 ruplaa. Lipun voi ostaa lentoaseman lippukioskista tai vaikka junasta.

Nähtävää joka lähtöön

Puolentoista miljoonan asukkaan suurkaupunki kuuluu Venäjän tärkeimpiin talouden ja teollisuuden keskuksiin. Siperian junaradan varressa sijaitsevan metropolin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa tsaariperheen kuolinpaikalle pystytetty kirkko, Kolminaisuuden katedraali, sekä monet muut näyttävät kirkot, samoin kuin Vysotskin pilvenpiirtäjässä oleva näköalapiste, josta aukeavat huikeat näkymät kaupungin ylle. Kaupungissa on runsas kirjo teattereita, elokuvateattereita ja museoita sekä ooppera, joten paikallinen kulttuuritarjonta on rikasta. Jekaterinburgin kaupunkikuvaa leimaa voimakkaasti 1700-luvun loppupuolen ja 1800-luvun uusi klassinen arkkitehtuuri, josta tyypillisin esimerkki lienee Voznesenskin kukkulalla oleva palatsi ja sitä ympäröivä upean vehmas puistoalue. Viime vuosisadan alussa kaupungissa oli vielä noin 50 kirkkoa, mutta nykyään niistä on jäljellä enää kuusi. Neuvostokaudella Jekaterinburgin uusi arkkitehtuuri sai hieman askeettisemman leiman, joten kaupunki on ulkoasultaan hyvin moni-ilmeinen. Lähdepä tutustumaan idän ihmeisiin ja varaa lennot Helsingistä Jekaterinburgiin!

Lennot Helsinki – Jekaterinburg

Onko kohteiden Helsinki ja Jekaterinburg välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suorat lennot kohteiden Helsinki ja Jekaterinburg välillä, se ei ole mahdollista tällä hetkellä. Tällä reitillä ei ole yhtään suoraan lentoa. Mutta usea yhtiö myy välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Jekaterinburg välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Jekaterinburg välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtölentokenttäsi ja Jekaterinburg (SVX-Koltsovo) saapumislentokenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Jekaterinburg välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Hartaasti odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen mietit, että mikä reitillä Helsinki – Jekaterinburg operoiva yhtiö vastaa parhaiten tarpeitasi, kannattaa tarkistaa yhtiön Aeroflot tarjonta. Se on useiden matkustajien suosikki ja se tarjoaa 40 lentoa kuukaudessa. Mutta jos haluat varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta, kannattaa harkita myös muita vaihtoehtoja. JAL on toinen hyvä vaihtoehto, ja se tarjoaa 20 lentoa joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Jekaterinburg välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Helsinki – Jekaterinburg sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 4 jokapäiväisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Jekaterinburg

Näytä kaikki 504 majoitusliikettä kohteessa Jekaterinburg
111 €
Hyatt Regency Ekaterinburg

Hyatt Regency Ekaterinburg

5.0 kautta 5.0 8, Borisa Yeltsina Street, Jekaterinburg
Hyatt Regency Ekaterinburg on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jeltsin Tsentrin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 293 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
22 €
Marins Park Hotel Ekaterinburg

Marins Park Hotel Ekaterinburg

3.0 kautta 5.0 Chelyuskintsev Street 106, Jekaterinburg
Marins Park Hotel Ekaterinburg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sverdlovskin rautatiemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 406 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
41 €
Hotel Onegin

Hotel Onegin

4.0 kautta 5.0 Rozy Luxemburg, 49, Jekaterinburg
Hotel Onegin on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saksan pääkonsulaatti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 141 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.