Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Belgrad

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Belgrad

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BEG
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 147 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 35 minuuttia

Kohteen Belgrad Parhaimmat Pakettimatkat

Belgrad lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Belgradiin vievät kaupunkilomalle Balkanille

Serbian pääkaupunki Belgrad tarkoittaa matkailijalle monipuolista kaupunkilomaa historiallisissa maisemissa. Nähtävyyksien lisäksi kaupunki vetää puoleensa loistavilla ostosmahdollisuuksilla ja makuhermoja hellivillä ravintoloilla. Lennot Belgradiin sisältävät tavallisesti välilaskun, mutta matkasta voi silti selvitä jopa viidessä tunnissa. Hyviä yhteyksiä tarjoavat esimerkiksi Lufthansa, Turkish Airways ja Airberlin. Suomen kansalainen voi matkailla Serbiassa 90 päivän ajan ilman viisumia.

Halpoja lentoja Helsingistä Belgradiin on tarjolla ympäri vuoden, mutta sää suosii matkailua Balkanilla eniten toukokuusta syyskuulle, jolloin päivän ylin lämpötila on yli 20 astetta, heinä–elokuussa korkeimmillaan. Keskitalvella yön alin lämpötila on keskimäärin nollan tuntumassa ja päivän ylin lämpötila on 5–10 celsiusastetta. Talvet Balkanilla ovat runsaslumisia.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset kehärataa pitkin I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta, seutuliikenteen busseilla tai Finnair City Busilla Elielinaukiolta Rautatieaseman kupeesta. Muualta Suomesta tultaessa osa kaukoliikenteen bussivuoroista ajaa suoraan lentoasemalle tai sen kautta.

Belgradin kentältä kaupunkiin

Belgradissa eletään Keski-Euroopan aikaa, eli kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa. Serbian valuutta on dinaari. Belgradin lentokenttä on kantanut vuodesta 2006 tiedemies Nikola Teslan nimeä. Se sijaitsee 18 kilometriä länteen kaupungin keskustasta. Lentoasemalta on kulkuyhteys kaupunkiin minibussilla A1 sekä kaupunkiliikenteen busseilla numero 72 ja 607. Kaupunkiliikenteen busseihin lipun saa noin 100 dinaarilla kioskista tai kyydistä riippuen 150–300 dinaarilla suoraan kuljettajalta. Bussit pysähtyvät useilla keskustan pysäkeillä.

Taksikyytiä kaupunkiin tai muualle Serbiaan halajavan tulee hakeutua Taxi Info -tiskille, missä kyydin määränpää ilmoitetaan asiakaspalvelijalle. Serbia on kentältä lähdettäessä jaettu kuuteen taksivyöhykkeeseen, ja matkan hinta määräytyy määränpään mukaan. Infotiskiltä saadun lapun kanssa siirrytään odottavaan taksiin. Belgradin keskustaan taksimatkan hinta on 1 000 dinaarin luokkaa. Myös monet keskustan hotellit järjestävät pyynnöstä vierailleen oman lentokenttäkuljetuksen.

Muualla kuin lentokentältä taksilla kulkiessa hinta on hyvä sopia kuljettajan kanssa ennen kyytiin nousemista. Käytä vain takseja, joiden rekisterikilvessä on tunnus TX.

Lentoasemalla palvelee myös lukuisa joukko autonvuokraamoja. Vuokra-autoja on saatavilla edullisesti.

Kaupungissa on helppo kulkea busseilla, johdinautoilla ja raitiovaunuilla. Liput niihin saa edullisimmin lehtikioskeista. Jokea pitkin voi kulkea jokilaivoilla, ja rannoille ankkuroiduissa proomuissa on baareja ja ravintoloita. Serbialaisessa ruoassa yhdistyvät turkkilaisen, unkarilaisen ja italialaisen keittiön piirteet. Jos lasillinen tai pari teräviä maistuu turistikierroksen lomassa, Belgradissa kannattaa maistaa rakiaa, joka on maan kansallisjuoma. Se on useimmiten luumuista, aprikooseista tai viinirypäleistä valmistettu kirkas viina. Talvisaikaan sitä tarjotaan vedellä laimennettuna, kuumennettuna, maustettuna ja makeutettuna glögin tapaan. Rakiaa juodaan myös häissä ja hautajaisissa, ja hautausmaalla sillä nostetaan ortodoksisen perinteen mukaan malja vainajalle. Vainajan sielulle kaadetaan tällöin tilkka rakiaa maahan.

Linnoitusten raunioita, kulttuuria ja ostoksia

Belgrad oli entisen Jugoslavian pääkaupunki vuodesta 1918 vuoteen 2003. Sava-joen ja Tonavan yhtymäkohdassa sijaitseva kaupunki on ollut strategisesti tärkeä. Antiikin aikana se oli nimeltään Singidunum. Se oli Rooman valtakunnan pohjoinen raja-asema Balkanilla.

Jokien töyräällä on sijainnut puolustusrakennelmia jo parin vuosituhannen ajan. Roomalaisten ensimmäisellä vuosisadalla ajanlaskun alun jälkeen rakentaman linnoituksen tuhosivat aikanaan gootit ja hunnit. Myöhemmin linnoituksen rakensivat uudelleen Serbian, Turkin ja Itävallan hallitsijat, kukin vuorollaan. Linnoituksen raunioilla on nykyisin kaunis ja suosittu Kalemegdanin puisto. Nimi on turkkilaista alkuperää, ja siinä yhdistyvät sanat linnoitus ja taistelutanner.

Belgradin vanhassa kaupungissa, Stari Gradissa, sijaitsee turistien suosima historiallinen boheemikaupunginosa Skadarlija. Alue, joka on usein rinnastettu Pariisin Montmartreen, sai alkunsa 1830-luvulla romanien siirtokuntana. 1900-luvun alussa tänne vaelsivat köyhät runoilijat. Tänä päivänä Skadarlija-kadulta löytyy hyviä ravintoloita sekä gallerioita ja antiikkiliikkeitä.

Belgrad sopii hyvin kohteeksi viikonlopun ostos- tai kulttuurimatkalle. Hyviä ostoskohteita Belgradista löytyy esimerkiksi Knez Mihailovan kävelykadulta.

Helsinki - Belgrad Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Belgrad?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Belgrad on 147 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Belgrad. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Belgrad on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Belgrad on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Belgrad on tarjolla 139 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Belgrad?

  reitillä Helsinki -- Belgrad liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Belgrad -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Belgrad: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Nikola Tesla (BEG), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Belgrad.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Belgrad?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Belgrad hintaan 147 €! Reitillä Helsinki -- Belgrad 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Belgrad (BEG)\n * Finnair\n * Aeroflot Russian Airlines\n * China Southern Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Belgrad useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Belgrad (BEG)\n * Finnair -- 72 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BEG\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 27 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BEG\n \n\n * China Southern Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BEG\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Belgrad joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 72 lentoa reitillä Helsinki -- Belgrad. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 139 lentoa kohteeseen Belgrad (BEG).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Belgrad tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Belgrad ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 20 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 766,68 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 50 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 15 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Belgrad?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Belgrad (BEG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 06.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.45\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Belgrad?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: BEG to
20.2
pe
21.2
la
22.2
su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
Välilaskut
JU 421 10:55 am 12:30 pm - Tarkista hinta - - - - - 0 välilasku(a)
JU 425 09:20 pm 10:55 pm - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Belgrad

Näytä kaikki 657 majoitusliikettä kohteessa Belgrad
104 €
Hyatt Regency Belgrade

Hyatt Regency Belgrade

5.0 kautta 5.0 Milentija Popovica 5, Belgrad
Hyatt Regency Belgrade on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Knez Mihailova -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 302 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
76 €
Hotel Moskva

Hotel Moskva

4.0 kautta 5.0 Terazije 20, Belgrad
Hotel Moskva on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Knez Mihailova -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1906 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 123 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi poreammeen ja pillowtop-patjallisen sängyn.
95 €
Hilton Belgrade

Hilton Belgrade

4.0 kautta 5.0 Kralja Milana 35, Belgrad
Hilton Belgrade on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Slavija-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 242 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.