Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Jyväskylä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Jyväskylä

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi JYV
Lennon hinta 208 €

Lennot Tukholma–Jyväskylä

Oletko suuntaamassa kohteeseen Jyväskylä? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Jyväskylä löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Jyväskylä on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Jyväskylä – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Jyväskylä etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Jyväskylä saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Jyväskylä ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Jyväskylä?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Jyväskylä, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Jyväskylä nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Jyväskylä

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Jyväskylä maksaa tällä hetkellä vain 208 €, kallein puolestaan jopa 276 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Jyväskylä Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Jyväskylä?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Jyväskylä on 208 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Jyväskylä. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Jyväskylä on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Jyväskylä on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Jyväskylä on tarjolla 48 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Jyväskylä?

  reitillä Tukholma -- Jyväskylä liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Jyväskylä -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Jyväskylä.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Jyväskylä?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Jyväskylä hintaan 208 €! Reitillä Tukholma -- Jyväskylä 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Jyväskylä (JYV)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Singapore Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Jyväskylä (JYV)\n * Malmö Aviation\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Jyväskylä useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Jyväskylä (JYV)\n * Finnair -- 13 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- JYV\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 10 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- JYV\n \n\n * Singapore Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- JYV\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Jyväskylä (JYV)\n * Malmö Aviation -- 12 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- JYV\n \n\n * Finnair -- 10 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- JYV\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Jyväskylä joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 13 lentoa reitillä Tukholma -- Jyväskylä. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 26 lentoa kohteeseen Jyväskylä (JYV).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 22 lentoa kohteeseen Jyväskylä (JYV).\n
 • Onko reitillä Tukholma – Jyväskylä tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tukholma -- Jyväskylä ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia. Lennettävä etäisyys on 633,95 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 6 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 31 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Jyväskylä?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Jyväskylä (JYV)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.30\n * Aikaisin saapumisaika: 00.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.40\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Jyväskylä (JYV)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 13.25\n * Aikaisin saapumisaika: 00.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Jyväskylä?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Jyväskylä

Näytä kaikki 80 majoitusliikettä kohteessa Jyväskylä
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (111 arvostelua)

  Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös ...

  Hotelli Verso107 €

  Hotelli Verso107 €
  Omena Hotel Jyväskylä

  Omena Hotel Jyväskylä

  Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
   2.5 kautta 5.0
    
    
   3,7/5 (46 arvostelua)

   Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös ...

   Omena Hotel Jyväskylä52 €

   Omena Hotel Jyväskylä52 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.