Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Budapest

Tänä iltana Tänä iltana 21.7. - 22.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset Budapest hotellit

Corinthia Hotel Budapest 102 €
Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Erzsebet krt 43-49, Budapest
   
  4,8
  / 5 (104 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Király utca -katu ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Continental Hotel Budapest 101 €
  Continental Hotel Budapest

  Continental Hotel Budapest

  Dohany Utca 42-44, Budapest
    
   4,3
   / 5 (177 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Team Escape, Unkarin valtion oopperatalo ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Danubius Hotel Astoria City Center 74 €
   Danubius Hotel Astoria City Center

   Danubius Hotel Astoria City Center

   Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
     
    4,1
    / 5 (167 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    K+K Hotel Opera Budapest 72 €
    K+K Hotel Opera Budapest

    K+K Hotel Opera Budapest

    Revay Utca 24, Budapest
      
     4,4
     / 5 (89 arvostelua)
     4.5 kautta 5.0

     Teatteri Új Színház ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Budapest

     Danubius Hotel Gellert 88 €
     Danubius Hotel Gellert

     Danubius Hotel Gellert

     Szent Gellert ter 2, Budapest
       
      3,8
      / 5 (72 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tonava ja Gellértin kylpylä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rudasin kylpylä ja Vapaudenpatsas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Budapest Budget Hostel
      Budapest Budget Hostel

      Budapest Budget Hostel

      Ipar utca 21., Budapest
        
       3,5
       / 5 (2 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       Tonava ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Gellértin kylpylä ja Vapaudenpatsas ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Garden House Budapest
       Garden House Budapest

       Garden House Budapest

       Koszoru utca 9, Budapest
         
        4,0
        / 5 (1 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Erkel-teatteri, Unkarin kansallismuseo ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Unkarin valtion oopperatalo ja Gellértin kylpylä ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Baross City Hotel
        Baross City Hotel

        Baross City Hotel

        Baross Ter 15, Budapest
          
         3,7
         / 5 (9 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Erkel-teatteri ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sankareiden aukio ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Budapest

         Corinthia Hotel Budapest 102 €
         Corinthia Hotel Budapest

         Corinthia Hotel Budapest

         Erzsebet krt 43-49, Budapest
           
          4,8
          / 5 (104 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Király utca -katu ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

          Kempinski Hotel Corvinus Budapest 120 €
          Kempinski Hotel Corvinus Budapest

          Kempinski Hotel Corvinus Budapest

          Erzsébet Tér 7-8, Budapest
            
           4,6
           / 5 (77 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Vörösmartyn aukio, Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

           New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection 116 €
           New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

           New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

           Erzsebet Korut 9-11, Budapest
             
            4,9
            / 5 (23 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Claustrophilia, Unkarin valtion oopperatalo ja Unkarin kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Arena Plazan ostoskeskus ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

            Sofitel Budapest Chain Bridge 110 €
            Sofitel Budapest Chain Bridge

            Sofitel Budapest Chain Bridge

            Szechenyi Istvan ter 2, Budapest
              
             4,6
             / 5 (34 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Las Vegas Casino ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Budapest Hotellit

             Hotellit Budapestissä – Tonavan helmessä

             Unkarin pääkaupunki Budapest on romanttisen Tonavan joen jakama kaupunki, joka tarjoaa vaihtelevia maisemia aina laakeasta kumpuilevaan maastoon. Budapest tarjoaa viihtyisiä iltoja Tonavan rannalla ja mieleenpainuvia nähtävyyksiä useine siltoineen ja rakennuksineen. Tonava jakaa Budapestin kahteen alueeseen, jotka tunnetaan nimillä Buda ja Pest.

             Halpaa asumista Budapestin hotelleissa

             Budapestissä on hotelliasuminen huomattavasti edullisempaa kuin monessa muussa maassa tai kaupungissa, ja tämän ansiosta matkailijalle jää mukavasti lompakkoon ylimääräistä esimerkiksi ostosten suorittamiseen tai ravintoloissa ateriointiin. Hotellit Budapestissä tunnetaan ystävällisestä henkilökunnastaan ja laadukkaista palveluistaan. Saatavilla on internetiä, huonepalvelua ja kuntosaleja uskomattoman edulliseen hintaan. Lomailija tuntee olonsa erittäin mukavaksi kaupungin hotelleissa. Etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Budapestistä tai muista Unkarin kaupungeista, kuten esimerkiksi Kerepesistä käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

             Budapestin merkittäviä nähtävyyksiä

             Budapestissa on matkailijalle tarjolla paljon nähtävää, ja jo yksistään kaunis Tonava on nähtävyys, jota voi ihailla romanttisesti rannalla käyskennellen. Tonavaa pitkin järjestetään risteilyjä, mikä on kätevä tapa nähdä Budapestin nähtävyyksiä joelta käsin, sillä useimmat näkemisen arvoiset rakennukset sijaitsevat Tonavan varrella. Budapestin upea maisema avautuu hienosti tutustumalla Budan Linnavuoreen, joka on Unescon maailmanperintökohde. Toinen henkeäsalpaavia maisemia tarjoava on Gellértinvuori, jonka huipulta löytyy 1800-luvulla rakennettu Citadella-linnake ja Vapaudenpatsas. Joen toisella puolella sijaitsee Budapestin koristeellinen Parlamenttitalo, joka on kaupungin suurin ja näyttävin rakennus. Unkarin kansallismuseo Budapestissa on maan suurin museo, joka esittelee Unkarin historiaa aina alkuajoista asti. Budapestissa on myös kirkkoja, kuten Pyhän Tapanin kirkko, joka on kaupungin suurin kirkko, sekä yksi kaupungin korkeimmista rakennuksista.

             Budapestin edulliset hinnat

             Budapest on ihanteellinen kaupunki shoppailijalle, sillä maan hintataso on hieman alhaisempi kuin kotimaassa, joten matkailija tulee tekemään upeita löytöjä. Edulliset hotellit Budapestissä sijaitsevat vain kävelymatkan päässä keskustasta, joten ostosten tekeminen sujuu helposti ja vaivattomasti. Myös Budapestissa on kauppakeskuksia, kuten suositut Mammut, joka on ostoskeskus Budan puolella ja Westend taas sijaitsee Pestin puolella. Molemmat ovat keskustan tuntumassa ja jättimäisiä tavarataloja, joista löytyy lähes kaikki tarpeellinen. Kaupungin kauppahallit pursuavat paikallisia herkkuja, käsitöitä ja tuliaisia sekä muuta mukavaa.

             Budapestin herkut

             Budapestissä ei ole pulaa ruokailupaikoista, sillä ravintoloita löytyy lähes joka kadun kulmasta. Perinteistä unkarilaista ruokaa löytyy lähes joka ruokapaikasta, mutta ravintolat tarjoavat myös kansainvälisiä herkkuja. Unkarilainen perinneruoka on tuttu gulassi ja pörkölt, joka valmistetaan sian- tai naudanlihasta. Myös kalaruoat ovat suosittuja unkarilaisessa keittiössä, kuten suosittu kuha, joka valmistetaan mieluiten kokonaisena. Erilaiset leivonnaiset ovat myös suosittuja, kuten struudelit erilaisilla täytteillä, ja ohukainen herkullisella pähkinä- sekä rommirusinatäytteellä, täydellistä!

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Budapest

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.