Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Cromwell – Matkat

Yritätkö parhaillaan valita sopivaa lomakohdetta seuraavaa seikkailuasi varten? Matkat kohteeseen Cromwell tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia erilaisille matkailijoille – tähän kaupunkiin kannattaa tutustua!

Cromwell – Matkat

Cromwell sijaitsee lyhyen matkan päässä naapurikaupungista (Cardrona), jonne pääsee ajamalla 19 km luoteeseen päin. Maan pääkaupunki Wellington sijaitsee kauempana, ja sen voi saavuttaa matkaamalla 610 km koilliseen.

Jos olet viini-intoilija, Carrick (viinitila) ja Akarua ovat paikkoja, joissa voit viritellä makunystyröitäsi tällä alueella lomaillessasi. Olssens (viinitila) ja Aurum Wineries Limited ovat paikkoja, jonne voit jatkaa, jos janoat lisää tietoa viininvalmistuksesta.

Aloita päivä leppoisasti ihailemalla auringon ensisäteiden kimaltelua veden pinnalla kohteessa Dunstan-järvi.

Jos olet kiinnostunut historiasta, Goldfields Mining Centre (kaivosmuseo) ja Old Cromwell Town maksavat vaivan.

Kun sinusta alkaa tuntua siltä, että kaipaat vähän shoppailuterapiaa, ota suunnaksi Cromwell Shopping Centre. Kiinnostivatpa sinua sitten viimeisimmät muotiluomukset tai vain välttämättömyystarvikkeiden haaliminen, löydät takuulla täältä jotain tarpeisiisi sopivaa.

Cromwell – Hotellit

Jos tarkoitus on viipyä yön yli, on parasta toimia nopeasti, koska tarjolla on ainoastaan 12 majoitusliikettä. Älä harkite enää enempää vaan tarkista ebookersin matkaopas ja varaa jo tänään!

Kiinnostavatko sinua suosituimmat majoitusvaihtoehtomme? Niihin lukeutuvat muun muassa Heritage Boutique Lake Resort ja Lake Dunstan Motel, joiden mukavat sängyt, hienot suihkutilat ja loistava palvelu odottavat sinua.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Cromwell

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Cromwell

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Cromwell

Näytä kaikki 747 majoitusliikettä kohteessa Cromwell
The Lake Resort - Heritage Collection

The Lake Resort - Heritage Collection

15-23 Perriam Place, Pisa Moorings, Cromwell
  5.0 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (2 arvostelua)

  The Lake Resort - Heritage Collection on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dunstan-järvi. Majoitusliike ...

  The Lake Resort - Heritage Collection89 €

  The Lake Resort - Heritage Collection89 €
  Cromwell Top 10 Holiday Park

  Cromwell Top 10 Holiday Park

  1 Alpha Street, Cromwell
   3.0 kautta 5.0
    
    
   2,0/5 (1 arvostelua)

   Cromwell Top 10 Holiday Park on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cromwell Golf Course. ...

   Cromwell Top 10 Holiday Park55 €

   Cromwell Top 10 Holiday Park55 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.