Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Doha

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Helsinki – Doha lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DOH
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 611 €
Keskimääräinen lentoaika 6 tuntia 55 minuuttia

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – DOH

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Doha Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 856 € 734 € 611 € 489 € 367 € 245 € 122 € 0 € 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K Hinta on 801 € on British Airways Hinta on 751 € on British Airways Hinta on 655 € on Turkish Airlines Hinta on 856 € on British Airways Hinta on 650 € on Turkish Airlines Hinta on 645 € on Turkish Airlines Hinta on 666 € on British Airways Hinta on 645 € on Turkish Airlines Hinta on 666 € on British Airways Hinta on 650 € on Turkish Airlines Hinta on 650 € on Turkish Airlines Hinta on 650 € on Turkish Airlines Hinta on 645 € on Turkish Airlines Hinta on 666 € on British Airways Hinta on 645 € on Turkish Airlines Hinta on 666 € on British Airways Hinta on 650 € on Turkish Airlines Hinta on 611 € on flydubai Hinta on 650 € on Turkish Airlines Hinta on 645 € on Turkish Airlines Hinta on 645 € on Turkish Airlines Hinta on 645 € on Turkish Airlines Hinta on 666 € on British Airways Hinta on 650 € on Turkish Airlines Hinta on 611 € on flydubai

Doha DOH lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenDoha
Kohdelentokentän IATA-koodiDOH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä3
Lentoyhtiötflydubai, Turkish Airlines, British Airways, Qatar Airways
Etäisyys4398 km
Suoran lennon kesto7 55
Lentohinta611 €

Lennot Helsinki (ja lähialueet) – Doha (ja lähialueet)

Onko kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välillä suoria lentoja?

Yksikään lentoyhtiö ei tällä hetkellä lennä suoraan kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välillä. Muutama tarjoaa välilaskullisia lentoja, joten matkallasi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Doha (ja lähialueet) COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Doha (ja lähialueet) ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välillä kestää?

Tähän matkaan menee suurin piirtein 5 tuntia ja 55 minuuttia, ja kohteiden Doha (ja lähialueet) ja Helsinki (ja lähialueet) välinen etäisyys on keskimäärin 4 400 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välisille lennoille?

Aiotko matkustaa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se laskeutuu? Lähtökenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Doha (DOH-Hamad Intl.).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välillä, sinulla on muutama lentoyhtiö, joista valita. Joka kuukausi 26 lentoa operoiva American Airlines on monen matkailijan valinta. Toinen hyvä vaihtoehto on British Airways, joka operoi 26 lentoa näiden kaupunkien välillä kuukaudessa. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit taata, että olet löytänyt parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki (ja lähialueet) ja Doha (ja lähialueet) välillä on?

Spontaanit lomat voivat piristää elämää. 3 päivittäistä lentoa välillä Helsinki (ja lähialueet) – Doha (ja lähialueet) takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: DOH ti
9.3
ke
10.3
to
11.3
pe
12.3
la
13.3
su
14.3
ma
15.3
Välilaskut
QR 302 04:25 pm 11:20 pm - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Doha – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Doha

Näytä kaikki 172 majoitusliikettä kohteessa Doha
Oryx Airport Hotel

Oryx Airport Hotel

Hamad International Airport, Doha, Qatar
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (7 arvostelua)

  Vitality Wellbeing & Fitness Centre ja Virgin Megastore sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Doha Corniche ja Souq ...

  Oryx Airport Hotel262 €

  Oryx Airport Hotel262 €
  Mondrian Doha

  Mondrian Doha

  West Bay Lagoon, Doha
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (3 arvostelua)

   Lagoona Mall ja Kataran kulttuurikylä sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Kataran ranta sijaitsee 2,5 ...

   Mondrian Doha174 €

   Mondrian Doha174 €
   The Ritz-Carlton, Doha

   The Ritz-Carlton, Doha

   West Bay Lagoon, PO Box 23400, Doha
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,5/5 (2 arvostelua)

    Lagoona Mall ja Kataran kulttuurikylä sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Qatar SC Stadium (stadion) ...

    The Ritz-Carlton, Doha213 €

    The Ritz-Carlton, Doha213 €
    Ezdan Hotel

    Ezdan Hotel

    Onaiza 63, Doha
     4.0 kautta 5.0
      
      
     4,0/5 (1 arvostelua)

     The Gate Mall -ostoskeskus, Doha Corniche ja City Center Doha -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä ...

     Ezdan Hotel51 €

     Ezdan Hotel51 €
     Banana Island Resort Doha By Anantara

     Banana Island Resort Doha By Anantara

     Banana Island, Doha
      5.0 kautta 5.0
       
       
      5,0/5 (1 arvostelua)

      Vitality Wellbeing & Fitness Centre on 6,9 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta luksusluokan lomakylästä. Doha Corniche ja Souq Waqifin taidegalleria ...

      Banana Island Resort Doha By Anantara363 €

      Banana Island Resort Doha By Anantara363 €
      sleep ’n fly Sleep Lounge, Doha Hamad International Airport (Transit Area)

      sleep ’n fly Sleep Lounge, Doha Hamad International Airport (Transit Area)

      Terminal Airside, Hamad International Airport, Doha, Qatar
        
        

       Vitality Wellbeing & Fitness Centre ja Virgin Megastore sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kapselihotellista. Doha Corniche ja Souq Waqifin taidegalleria ...

       sleep ’n fly Sleep Lounge, Doha Hamad International Airport (Transit Area)139 €

       sleep ’n fly Sleep Lounge, Doha Hamad International Airport (Transit Area)139 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.