Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Dubai:

 • Dubai beach
 • Burj Khalifa Dubai
 • Flight Over Dubai Palm Island
 • Traveler woman in big city Dubai
 • Traveler woman in big city Dubai
 • Car driving through sand dunes Dubai

Parhaat äkkilähdöt kohteeseen Dubai

Näe maailmaa edullisesti, nopeasti ja helposti. Jos Dubai kuulostaa mielestäsi hyvältä matkakohteelta, olet oikeassa paikassa. ebookersin äkkilähtöjen avulla varaat matkan, lennot ja hotellin edullisesti juuri sinne. Sivustoltamme löydät helposti halvat äkkilähdöt joko samalle tai seuraavalle viikolle. Tällä hetkellä äkkilähtölennot alkaen ja hotellit alkaen 31 €. Meiltä saa myös edulliset matkapaketit jopa 17% edullisempaan hintaan, kun varaa lennot ja hotellin samalla kerralla. Tutustu valikoimaamme ja tee helppo varaus.

Matkavinkit Dubai

Dubai on lomakohde, jonne voi matkustaa sen suurempia suunnittelematta. Lento- ja majoitusvarauksia lukuun ottamatta matkaan voi lähteä koko lailla vapaasti. Kaupungissa on helppo suunnistaa ja tarjolla olevat tapahtumat ja harrastusmahdollisuudet löytyvät hyvin. Kaupungin infrastruktuuri on erinomainen, liikkuminen on turvallista ja dubailaiset ovat melko liberaaleja moniin muihin arabimaihin verrattuna. Silti naisten kannattaa pukeutua säädyllisesti, ja hellyydenosoituksia julkisilla paikoilla tulee välttää. Kaupungissa on hyvin paljon maahanmuuttajia ja siirtolaisia monista eri maista. Alkoholia on saatavilla vain hotelleista ja tietyistä muista luvan saaneista liikeyrityksistä, eikä sitä myydä uskonnollisten vapaapäivien aikana eikä päiväsaikaan Ramadan-kuukauden aikana. Dubain valtion matkailun ja liike-elämän markkinointitoimistolla DTCM:llä on useita toimipisteitä, muun muassa lentokentällä. Voit käydä myös osoitteessa www.dubaitourism.ae.

Saapuminen

Useimmat suuret lentoyhtiöt lentävät Dubain kansainväliselle lentokentälle. Lentää voi myös Sharjahin kansainväliselle kentälle, joka sijaitsee 30 minuutin päässä Dubaista, tai Abu Dhabin kansainväliselle kentälle, jolta matka Dubaihin kestää 2 tuntia. Emirates Express -bussiverkoston linja-autot kulkevat Dubain ja Arabiemiraattien muiden kuuden pääkaupungin välillä. Rannikkokaupunkina Dubailla on tietenkin kansainvälinen matkustajasatama, Port Rashidissa.

Liikkuminen

Auto on paras tapa liikkua Dubaissa. Auton voi vuokrata lentokentältä tai Internetistä, ja ajamiseen tarvitaan kansainvälinen ajokortti tai väliaikainen Dubain ajokortti. Jos auton vuokraaminen ei kiinnosta, seuraavaksi paras tapa liikkumiseen on taksi. Takseja on paljon, niitä saa lennosta ja tilaamalla ja niissä on taksamittariin perustuva veloitusjärjestelmä. Myös pimeitä takseja on tarjolla, mutta silloin hinnasta kannattaa sopia selvästi etukäteen, muutoin maksu voi olla turhan korkea. Äskettäin avattu Dubain metro on mukava tapa matkustaa rannikolle, Burj Khalifaan tai Mall of the Emiratesiin. Myös lentokentällä on metroasema. Uskomattoman hienoista maisemista pääsee nauttimaan vuokraamalla abran, pienen veneen, joka kuljettaa matkailijat Dubain lahden yli.

Milloin kannattaa matkustaa

Dubaissa voi olla äärettömän kuumaa: vaikka kaupunki sijaitsee rannikolla, sitä ympäröi muilta osin erämaa. Touko-lokakuussa ilma on niin kuumaa ja kosteaa, että jopa uima-altaita joudutaan jäähdyttämään. Niinpä paras ajankohta Dubain matkalle on marraskuusta toukokuuhun. Jos matkan päätarkoitus on shoppailu, tammikuun suuri Dubai Shopping Festival -tapahtuma on varmasti hyvä valinta matkan ajankohdaksi. Muista, että Ramadan-kuukauden aikana ravintolat avaavat myöhään ja baarit ja yökerhot saattavat olla suljettu.

Tapahtumakalenteri

Ostosmatkalaisten kaksi tärkeintä tapahtumaa ovat Dubai Shopping Festival ja Dubai Summer Surprises. Muita merkittäviä tapahtumia ovat Dubai Tennis Open -kilpailut, joihin osallistuu paljon huippuluokan pelaajia, Dubai Rugby Sevens ja hevosmaailman korkeimmalla rahapalkinnolla kruunattu Dubai World Cup -laukkakilpailu.

Lomavinkit Dubai

Dubain kansainvälinen lentokenttä palvelee sekä Dubaita että sen naapuriemiraatteja. Tämä kaikkiaan kolme terminaalia käsittävä lentokenttä on Lähi-idän vilkkain lentokeskus ja toimii kotikenttänä Dubain valtion lentoyhtiölle Emiratesille. Lentoasema sijaitsee aivan kaupungin kupeessa ja tunnetaan loistavasta verottomien myymälöiden valikoimasta sekä lähtevien että saapuvien matkustajien puolella. Myös toinen lentokenttä on suunnitteilla. Al Maktoumin kansainvälinen lentokenttä tulee olemaan pinta-alaltaan maailman neljänneksi suurin. Dubaihin voi lentää myös noin puolen tunnin päässä olevan Sharjahin (Air Arabian kotikenttä) kansainvälisen lentokentän kautta sekä Abu Dhabin kansainvälisen kentän kautta (Etihad Airwaysin kotikenttä), joka sijaitsee noin kahden tunnin päässä.

Dubain lentokenttä on suuri, mutta valtavat matkailijamäärät saavat sen siitä huolimatta tuntumaan ahtaalta. Monet Kaakkois-Aasiasta saapuvat matkailijat tekevät välilaskun Dubaihin ennen Atlantin ylitystä. Matkailijoita kuljetetaan terminaalien välillä lentokenttäbusseilla, jotka lähtevät 20-30 minuutin välein. Lentokentän saapuvien matkailijoiden puolella on viiden tähden hotelli, ja itse lentoasemalla on kaikki tarvittavat palvelut: valuutanvaihto, pankkiautomaatteja, lääkintäpalveluita, terveyskylpylä, kuntosali, liikekeskuksia, ravintoloita sekä omat odotustilat ilman saattajia matkustaville lapsille ja erityistä palvelua tarvitsevilla matkustajille. Lisäksi tarjolla on tietenkin mittava määrä verottomia lentokenttämyymälöitä. Lentokentältä voi myös vuokrata auton, ja valittavana on kaikki suuret autovuokraamot: Avis, Budget, Fast Rent a Car, Hertz jne.

Saapuminen kaupunkiin

Useimmat matkailijat siirtyvät kentältä kaupunkiin taksilla, ja matka kestää vain 10 minuuttia. Dubai Transportin virallisia takseja on saatavana saapuvien matkailijoiden terminaalin edestä, mutta ne veloittavat suurehkon lähtömaksun. Saapuvien aulasta voi varata myös etukäteen maksettavan lentokenttätaksin. Kaikilla kolmella lentokentällä on useita autovuokraamoita omaa autoa havitteleville matkailijoille. Edullisemmin keskustaan pääsee Dubain kaupungin lentokenttäbusseilla, jotka ovat varautuneet hyvin matkailijoiden matkatavaroihin, ja bussimatka Al Subkhan tai Al Ghubaiban bussiasemille kestää noin 20 minuuttia. Äskettäin avattu Dubain metro palvelee myös terminaalien 1 ja 3 matkustajia. Jos olet lentänyt Etihad Airwaysilla Abu Dhabin kentälle, lentoyhtiö tarjoaa ilmaisen kuljetuksen Dubain keskustaan.

Yöelämä Dubai

Ensimmäinen muistettava asia on se, että paikallinen juhlimispäivä on torstai, koska perjantait ja lauantait ovat vapaapäiviä. Toiseksi on hyvä tietää, että useimmat menopaikat ovat hotellien yhteydessä, koska vain hyvin harvoilla itsenäisillä yrityksillä on lupa tarjoilla alkoholia. Kolmanneksi tärkeintä on suunnata niin kutsuttuihin näköalabaareihin, sillä maisemat rakennusten huipulla tai meren äärellä – tai jopa sen alla – sijaitsevista ravintoloista on kerrassaan uskomaton.

Dubain yöelämä on vilkkaimmillaan esimerkiksi Emirates Towersin bulevardilla, Madinat Jumeirahissa, Wafi Cityn Pyramidsissa sekä Dubai Marine Beach Resortissa. Runsaasta tarjonnasta voidaan nostaa esiin myös Cin Cin, Burj-al Arab -hotellin Skyview Bar, 360 degrees, Buddha Bar sekä Barasti. Paikallisen väestön löytää Dubain kahviloista, joissa he viettävät aikaansa vesipiippuja poltellen.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Dubai:

Näytä kaikki 1 095 majoitusliikettä kohteessa Dubai
FIVE Palm Jumeirah Dubai

FIVE Palm Jumeirah Dubai

No. 1 The Palm, Dubai
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,5 / 5 (11 arvostelua)

  Dubai College, Emiraattien golfkerho ja Jumeirahin ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta lomakeskuksesta. Marina Beach ja Dubai ...

  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai Airports, Dubai
    
    
   4,7 / 5 (3 arvostelua)

   Al Twar Center, Dubai Tennis Stadium ja Dubai Festival City -ostoskeskus ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Deira City Centre ja Dubai Creek ovat myös ...

   Dubai International Airport Terminal Hotel146 €

   Dubai International Airport Terminal Hotel146 €
   Jumeirah Creekside Hotel

   Jumeirah Creekside Hotel

   Road Al Garhoud Deira, Dubai
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,9 / 5 (11 arvostelua)

    Dubai Tennis Stadium ja Deira City Centre sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Gold Souk ...

    Jumeirah Creekside Hotel78 €

    Jumeirah Creekside Hotel78 €
    Bab Al Shams Desert Resort and Spa

    Bab Al Shams Desert Resort and Spa

    Al Qudra Road adjacent to, Endurance City
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,0 / 5 (2 arvostelua)

     Dubai International Endurance City on 3,5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Arabian Ranches Golf Club ja Emiraattien golfkerho sijaitsevat ...

     Bab Al Shams Desert Resort and Spa128 €

     Bab Al Shams Desert Resort and Spa128 €
     Rove Downtown Dubai

     Rove Downtown Dubai

     312 Happiness Street, Dubai
      3.0 kautta 5.0
       
       
      4,6 / 5 (19 arvostelua)

      Dubai Mall ja Burj Khalifa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Dubai Opera ja Dubain akvaario ...

      Rove Downtown Dubai61 €

      Rove Downtown Dubai61 €
      DUKES Dubai Hotel - Palm Jumeirah

      DUKES Dubai Hotel - Palm Jumeirah

      Palm Jumeirah, Dubai
       5.0 kautta 5.0
        
        
       3,9 / 5 (8 arvostelua)

       Dubai Marina Mall, Emiraattien golfkerho, ja Jebel Ali Race Course sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannalla kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. ...

       Majestic Hotel Tower

       Majestic Hotel Tower

       Mankhool Road, Dubai
        4.0 kautta 5.0
         
         
        4,1 / 5 (111 arvostelua)

        Meena Bazaar, BurJuman Mall ja Dubain museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Suuri moskeija ...

        Majestic Hotel Tower31 €

        Majestic Hotel Tower31 €
        Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai

        Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai

        Sheikh Zayed Road, Dubai
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,5 / 5 (27 arvostelua)

         Dubai International Financial Centre, Dubai Mall ja Burj Khalifa sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

         Bonnington Jumeirah Lakes Towers

         Bonnington Jumeirah Lakes Towers

         Cluster J, Jumeirah Lakes Towers, Dubai
          5.0 kautta 5.0
           
           
          4,4 / 5 (116 arvostelua)

          Dubai Marina ja Ibn Battuta Mall sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dubai Marina Mall ja The Walk ...

          Bonnington Jumeirah Lakes Towers56 €

          Bonnington Jumeirah Lakes Towers56 €
          Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

          Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

          Airport Road, Dubai
           5.0 kautta 5.0
            
            
           4,5 / 5 (21 arvostelua)

           Dubai Tennis Stadium, Deira City Centre ja Dubai Festival City -ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Dubai Creek sijaitsee ...

           Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre56 €

           Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre56 €
           Kartta

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.