Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa F-6 Sector

Hae hinnat
Milton Guest House islamabad pakistan

Milton Guest House islamabad pakistan

No 2-A, Street 25-A, F-6 Sector, Islamabad
Milton Guest House islamabad pakistan sijaitsee lähellä kohdetta Daman-e-Koh (näköalapaikka). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
175 €
Chalet Islamabad

Chalet Islamabad

4.5 kautta 5.0 House # 14, Street # 60, Sector F-6/3, Islamabad
Chalet Islamabad sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 23 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Capri Residency Guest House

Capri Residency Guest House

House 12, Street 39, Sector F-6/1, Near Super Market, Islamabad
Capri Residency Guest House sijaitsee lähellä kohdetta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
Hae hinnat
Grace Guest House

Grace Guest House

3.0 kautta 5.0 House 27, School Road, F-6/1, Islamabad
Grace Guest House sijaitsee lähellä kohdetta Daman-e-Koh (näköalapaikka). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
79 €
Hotel One Super

Hotel One Super

3.0 kautta 5.0 House # 36, Main Agha Khan Road, F-6/4, Islamabad
Hotel One Super sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
Hae hinnat
Serai Boutique Hotel

Serai Boutique Hotel

3.5 kautta 5.0 2 A Main Entrance Street, 16 Main School Road School Rd, Islamabad
Serai Boutique Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
Hae hinnat
RIO INN Guest House

RIO INN Guest House

F6/3 House#32A Hill Road, Islamabad
RIO INN Guest House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä majatalossa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Capri Residency

Capri Residency

3.0 kautta 5.0 House 12 Street 39, F-6/1, Islamabad
Capri Residency sijaitsee lähellä kohdetta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
White House

White House

3.0 kautta 5.0 House 14, Street 19, F-6/2, Islamabad
White House sijaitsee lähellä kohdetta Daman-e-Koh (näköalapaikka). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Margalla View Guest House

Margalla View Guest House

2.5 kautta 5.0 F-6/1, F-6 Sector, Islamabad
Margalla View Guest House sijaitsee lähellä kohdetta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa F-6 Sector

Katso kaikki kohteen F-6 Sector vuokra-autot

F-6 Sector – Matkat

F-6 Sector katuineen odottaa sinua tutkimusretkelle. Tutustuminen kaupungin eri osiin antaa lomalle aivan uudenlaisen näkökulman. Pääkaupunkia kutsuu kodikseen noin 600 000 ihmistä, joten olethan valmis tapaamaan myös paikallisia. Jos kenttä, jolle laskeudut on Benazir Bhutton kansainvälinen lentokenttä, F-6 Sector sijaitsee sieltä 14 km:n taksimatkan päässä pohjoiseen. Kaupungin ydinkeskustasta katsottuna alueelle on 8 km:n matka luoteeseen.

F-6 Sector – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja hotellihuoneet sekä kaikki ihanat seikkailut – ebookers huolehtii siitä, että kiehtova F-6 Sector on takuulla unohtumaton kohde onnistuneelle lomalle.

Jos varaat lentoliput ja hotellin yhtä aikaa, voit säästää parhaimmillaan jopa 7.7%^.

Mikään ei ole niin virkistävää kuin huolellisesti suunniteltu matka. Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoituskohdetta eri puolilla maailmaa, joten kiehtova seikkailu on vain muutaman napsautuksen päässä.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin paremman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme tarjoukseen ja hyvitämme erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Matkustushaaveet ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Anna meidän auttaa parantamaan matkakuumeesi, haaveilitpa sitten valtameren aalloista tai henkeäsalpaavista maisemista.

Varausehtoja sovelletaan.

F-6 Sector – Matkat

F-6 Sector on nähtävyyksistä kiinnostuneen taivas. Useat kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, kuten Kansallinen taidegalleria ja Kansallismonumentti, ovat lähellä tätä kaupunginosaa. Unohtumattomat kohteet, kuten Faisalin moskeija ja Pir Sohawa (luonnonpuisto) sijaitsevat myös lähelläsi. Hyvä tapa ymmärtää tätä kaupunkia paremmin on käydä muutamissa kaupunginosissa. Kannattaa vierailla esimerkiksi alueilla G-6 ja F-7 ja tutustua niiden antiin.

Rawal-järvi, Daman-e-Koh (näköalapaikka) ja Bari Imamin luola ovat verrattomia paikkoja niille, jotka rakastavat luontoa.

Lok Virsan museo ja Aiwan-e-Sadr (presidentin palatsi) voisivat kertoa monta tarinaa. Vaikka tietäisitkin paljon historiasta, saat tietää varmasti jotain uutta näissä paljon kokeneissa paikoissa.

Pue yllesi sopivasti punaista ja valkoista ja liity jalkapallon ystävien innostuneeseen joukkoon hurraamaan Pakistan Television F.C. -seuralle. Hauskanpitoon pääsee osallistumaan Jinnah Sport Stadium (stadion) -stadionilla, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä kohteesta F-6 Sector.

F-6 Sector – Hotellit

Varaa majoituksesi heti, niin tilaisuus ei mene sivu suun! Kun ebookersin sivustolla on tarjolla ainoastaan 7 majoitusliikettä tässä kohteessa, sinun on parasta toimia pian!

Ovatko tähtäimessäsi parhaimmat majoitusvaihtoehtomme? Niihin kuuluvat esimerkiksi Islamabad Marriott Hotel ja Hotel One Kohsar, joiden pehmeät tyynyt ja sileät lakanat, erinomaiset suihkutilat ja loistava palvelu odottavat sinua.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.