Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Kittilä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Kittilä
Kohdekaupunki Kittilä
Lennon hinta 130 €

Halvat lennot Kittilään

Lapin Kittilä tunnetaan erityisesti Levin matkailukeskuksesta. Levitunturin ympärille kasvanut keskus houkuttelee erityisesti talviaikaan laskettelemaan mutta myös muina vuodenaikoina tutustumaan upean puhtaaseen lappilaiseen luontoon. Kittilän kunnan lentoasema onkin kasvattanut matkailijamääriään viime vuosikymmenten aikana melkoisesti, kun lentomatkailu sekä ulkomailta että kotimaasta on lisääntynyt. Lennot Kittilään ovat maaliikennettä huomattavasti nopeampi tapa päästä perille Pohjois-Suomen luontokohteita tutkimaan. Kysyntä on kasvanut suuresti, ja nykyään onkin entistä helpompi löytää myös halvat lennot Kittilään. Kotimaan sisällä lentoja on tarjolla Helsingistä, ja vaihtoyhteydellä Helsingin kautta pääsee sujuvasti myös muista kaupungeista. Suorat lennot Kittilään tarjoaa sesonkiaikana Norwegian ja muina aikoina Finnair, joka lentää myös välilaskulla Ivalon kautta. Välilasku on lyhyt eikä sinänsä pidennä matkaa paljoa, joten myös välilaskulliset vaihtoehdot kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon matkaa varatessa. Lento Kittilään kestää alle kaksi tuntia ja vaihtoyhteydellä Ivalon kautta vain noin puoli tuntia kauemmin. Maata pitkin matkustava saa helposti varata matkantekoon koko päivän. Tämän vuoksi lentäminen on yhä useampien Levin-matkaajien valinta. Halvat lennot löytää useimmiten tekemällä varauksen hyvissä ajoin, sillä hinnat tapaavat kivuta ylöspäin aina lähtöpäivän lähestyessä. Valikoimakin on sitä laajempi, mitä aiemmin on asialla, sillä koneet täyttyvät useasti jo varhain, etenkin sesonkiaikaan. Kiireisintä aikaa lentää Kittilään on talvi, joka Lapissa kattaa yleensä myös koulujen syys- ja hiihtolomien ajat. Korkeimman sesongin aikaan hinnat eivät yleensä laske kovin alas, joten budjettimatkailijan kannattaa olla tarkkana ja tutustua myös hintaeroihin eri viikonpäivien välillä. Saman viikon aikana voi olla erihintaista matkustaa päivästä riippuen.

Lennot Kittilään

Kittilän lentoasema (KTT) sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Kittilän kunnan keskustasta ja noin 15 kilometrin päässä Levin matkailukeskuksesta. Levi houkuttelee vuodessa satoja tuhansia matkailijoita aktiivilomailemaan ja rentoutumaan puhtaan luonnon ympäröimissä upeissa maisemissa. Yhä useampi valitsee lennot autoilun tai raideliikenteen sijaan. Kittilään halvalla lentäminen ei kuulosta huonolta vaihtoehdolta varmasti kenenkään mielestä. Lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet julkisen liikenteen avulla sekä Kittilän kunnan keskustaan että Levin matkailukeskukseen. Etenkin sesongin aikana liikennettä on paljon, mutta kannattaa aina tarkistaa joukkoliikenteen aikatauluista esimerkiksi ruskaretkelle tai kesäreissuun lähtiessä, millä bussilla pääsee määränpäähän. Bussit kuljettavat matkailijoita sesongin aikaan lähes jatkuvasti, joten siirtyminen lentoaseman ja hotellin välillä on helppoa. Myös taksiliikennettä on reilusti, ja takseja on aina lentojen saapumisaikaan lentoasemalla vastaanottamassa matkailijoita. Taksin voi myös varata etukäteen, jolloin pääsee takuuvarmasti heti lentoaseman ovelta hotellille. Taksit ovat luonnollisesti helpoin tapa siirtyä lentoasemalta määränpäähän, sillä monesti Lapin-matkailijoilla on suuria matkatavaroita mukana eikä niiden kanssa ole välttämättä kaikkien mielestä mukava sompailla joukkoliikennevälineissä. Bussikyyti on taksia halvempi, mutta monesti lentokenttäbussinkin hinta on normaalia paikallisliikenteen kertalippua korkeampi, joten erot eivät välttämättä jää suuriksi – varsinkaan jos taksin jakaa matkakumppanin kanssa. Vertailu kannattaa aina, etenkin jos matkabudjetti on pieni.

Halvalla Kittilään

Lappiin lentäminen on houkutteleva vaihtoehto lentoliikenteen nopeuden vuoksi. Raideliikenteen avulla matkanteko kestää moninkertaisesti lentoihin verrattuna, eikä junalla edes pääse Kittilään asti, vaan lähin rautatieasema sijaitsee noin 80 kilometrin päässä. Kotimaan lennot operoidaan Helsingin ja Ivalon kautta. Myös muualta kuin Etelä-Suomesta on yhä suositumpaa matkustaa lentäen Kittilään, sillä lentoyhteyksiä on paljon tarjolla. Vaihtoyhteydelläkin matka-aika on etenkin sesonkiaikaan varsin kohtuullinen, ja lentoliikenteen houkuttimena on nopeuden lisäksi myös sen helppous verrattuna esimerkiksi autoiluun. Kittilä houkuttelee monipuolisella aktiviteettitarjonnallaan ja upeilla maisemillaan. Puhdas Lapin luonto ja Suomen parhaisiin lukeutuvat laskettelumahdollisuudet ovat Kittilän suurimpia valttikortteja.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kittilä?

Finnair

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.